2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben alıyorum..
İlk bebeğimde de aldım. Şimdi de alıyorum.
Bebek arabası, yatağı ve bebek kıyafetleri yeniydi ama yıkanabilir oyuncaklar, salıncaklar ya da mobilyalar 2. El olabilir bence.
Kuzen kardeş çocuğu vs kıyafetlerini de alırdım ama burda kimsemiz yok öyle bebekli..
Hatta alt değiştirme masamız, salıncağımız, yürüme yardımcımız 2. Eldi, aldığım fiyattan daha yüksek fiyata satmıştım :)
Şimdi yine uygun fiyata temiz ürün bulursam alırım.
Bebek arabamız hala sağlam ve temiz. Araba bakmıyorum. Onu da çok uygun diye sıfır aldım yoksa onu da 2. El alabilirdim.
Bence bu konuda yanlış bişi yok. Zaten bir sürü yeni eşyası olacak hediyeler ve bebeğin ihtiyaçları bitmiyo inan..

Canım kaçıncı haftada yapıldı ki ayrıntılı. Benimde tüp bebek ama bana bir şey demedi drum.
Tamam canım sağolasın bedenime göre alayım o zaman

GİYİM

0-3 ay hastane çıkışı seti
yedek altlar
yedek tulumlar
patikli alt
çıtçıtlı bodyler
çorap
şapka
eldiven
önlük
müslin battaniyeler
penye battaniye
ağız bezleri
bağlamalı iç zıbın
yelek

EMZİRME - BESLENME
göğüs ucu kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
süt sağma makinesi
süt saklama poşeti
emzirme yastığı
biberon
biberon temizleme fırçası
emzik
emzik kutusu

BAKIM-BANYO
bakım çantası(tırnak makası burun aspiratörü ateş ölçer tarak)
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendil
alt değiştirme bezi (kullan-at)
temizleme pamuğu
bebek bezi
yenidoğan şampuan
havlu
deterjan
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
kova
banyo süngeri
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu
bebek yağı

ARAÇ-GEREÇ
beşik
oto koltuğu
bebek arabası
ana kucağı

DİĞER IVIR ZIVIRLAR (ekleme yapılacak)

lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
pijama
terlik
bebek çantası
dolap organizerleri kutuları

Kızlar listeme ekleme yapar mısınız? veya gereksiz gördüğünüz birşey var mı?

Kızlar youtube dan hamilelerin ve yeni annelerin değişik değişik videolarını izliyorum, deneyim ve bilgi açısından çok iyi oluyor size de tavsiye ederim, takip ettiğin belli biri yok ama arama motorundan bir sürü hamile-anne videosu buluyorum. Bunlardan birinde izlerken gördüm, katlanabilir bebek küveti varmış ve yer kaplamaması açısından bana çok mantıklı geldi, bilginiz olsun.

evet onları ben de izliyorum özellikle yenidoğan bebek alışverişi videolarını :)) katlanır küvet bana da mantıklı geldi e-bebekte 179 tlydi.

Ben liste yapmadım canım yapsam iyi olacak sizinkilerden faydalanayım bari. Sanki yeterli gibi liste

Bende mamajoo için aynı şeyleri okudum canım valla herkes lansinoh al dedi

Ben yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Kurtulamiyorum bir türlü 3 litre su içiyorum. Camasirimi günde iki kere değiştiriyorum. Anlamadım.

Birde kızlar Lansinoh süt pompası alan arkadaşım kimdi ya bulamadım ne kadara almıştı yazarsa çok sevinicem
Kızlar ben medala dan kiralıcam. Henüz fiyat almadım ama onu tavsiye etti arklarım.

Burun aspiratörü dışında burun damlasına da gerek var mı? Pişik kremi ve bbek yağı farklı şeyler mi

Burun aspiratörü dışında burun damlasına da gerek var mı? Pişik kremi ve bbek yağı farklı şeyler mi
Pişik kremi ve bebek yağı farklı şeyler canım. İmkanım olsa ben de pompa kiralardim ama burda yok.burun damlası değil de doğumdan sonra evde tek kullanımlık ufak şırınga ve serum fizyolojik alınabilir burun açma için

Kızlar ben pişik kremi ve şampuanı incia almak istiyorum. Sizin düşündüğünüz markalar neler. Bebek yağı freeöl aldım içilebilecek yağlar kadar doğal.

Kızlar ben pişik kremi ve şampuanı incia almak istiyorum. Sizin düşündüğünüz markalar neler. Bebek yağı freeöl aldım içilebilecek yağlar kadar doğal.
Canım ben mustela 4 lu set olarak sipariş ettim , pişik kremi, vücut losyonu, şampuanı ve bebek masaj yağı var içinde

Var canım her yerde ama katlanır almicam yer sıkıntım yok açıkçası şeffaf olsun boyasız olsun istiyorum

Canım ben mustela 4 lu set olarak sipariş ettim , pişik kremi, vücut losyonu, şampuanı ve bebek masaj yağı var içinde
Mustela için de çok iyi diyorlar canım. Benim dediğim marka hem yerli hemde organik sertifikalı falan.

Pişik kremi bence boşuna canım olunca hiç bi krem geçirmiyor bildiğin arko yeşil tüp var ya hemen geçiriyor inanamazsın
Bir de sudo alıcam o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…