ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
20 haftam dolunca canım. 20 haftalıkken yaniCok gecmis olsun kacinci haftada yaptirdiniz asiyi?
Kızlar merhabalar. 1-2 gündür kafama takılan bisey var. Le.go diye meşhur yerde çok iyi 2. El bebek eşyalari var. Bebek arabasi,besik,swing falan. Bir yandan da düşünüyorum ilk bebek neden herseyi yeni olmasın,bide ya 2. El olduğu için bebeğin saglıgına zarar verirse diye. Çok şükür durumumuz var herseyin yenisini alabiliriz ama iste. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım kaçıncı haftada yapıldı ki ayrıntılı. Benimde tüp bebek ama bana bir şey demedi drum.Kızlar 2 gün önce detaylım vardi
Çok şükür iyi geçti herşey normal dedi ama
midesini görebilmek için 1 ay sonra tekrar gel dedi 6 buçuk aylıkken daha net görümüyomuş tüp bebek olduğu için zaten çok net görünmüyor simdi dedi
Aklım karıştı cidden başına böyle bişey gelen var mı?
Tamam canım sağolasın bedenime göre alayım o zamanLohusa pijaması satan yerler normal bedeninizi alın diyorlar, bende normal bedenime göre alacağım
Normal bedene göre canım,göbekpahı bırakıyorlar zaten.
ben lastikli çamaşır diyemiyorum pentinin kenarı penye dikişli olan çamaşırlarından çok memnunum. Renk ve modele bakma çok rahatlar. Lastikli çamaşırlar ilk önce kesiyor sonra kaşındırıyor beni.
Canım benimde tüp bebek, dün detaylıdaydım, bebeklerin mide safra beyin kalp vs heryerine baktı, birtek her 2 böbreğide şiş çıktı. Bana o durumda bile tekrar gel demedi, sadece doğum sonu ultrason çektirmeyi unutma dedi. Bence tüp bebekle alakası yok. 19-23. Haftalar zaten en iyi görünebildiği, müdahale edilebildiği için önemli.
Eki Görüntüle 2242487
Bunları halledicem bende 1 2 ay içinde nakit almaya çalışıyorum son aya param kalsın
Fotoğrafçı hastane mobilyalar ve bebek arabası eşimde
Kıyafetleri bilerek yazmadım aklıma ne gelirse alıyorum zaten
GİYİM
0-3 ay hastane çıkışı seti
yedek altlar
yedek tulumlar
patikli alt
çıtçıtlı bodyler
çorap
şapka
eldiven
önlük
müslin battaniyeler
penye battaniye
ağız bezleri
bağlamalı iç zıbın
yelek
EMZİRME - BESLENME
göğüs ucu kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
süt sağma makinesi
süt saklama poşeti
emzirme yastığı
biberon
biberon temizleme fırçası
emzik
emzik kutusu
BAKIM-BANYO
bakım çantası(tırnak makası burun aspiratörü ateş ölçer tarak)
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendil
alt değiştirme bezi (kullan-at)
temizleme pamuğu
bebek bezi
yenidoğan şampuan
havlu
deterjan
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
kova
banyo süngeri
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu
bebek yağı
ARAÇ-GEREÇ
beşik
oto koltuğu
bebek arabası
ana kucağı
DİĞER IVIR ZIVIRLAR (ekleme yapılacak)
lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
pijama
terlik
bebek çantası
dolap organizerleri kutuları
Kızlar listeme ekleme yapar mısınız? veya gereksiz gördüğünüz birşey var mı?
evet onları ben de izliyorum özellikle yenidoğan bebek alışverişi videolarını :)) katlanır küvet bana da mantıklı geldi e-bebekte 179 tlydi.Kızlar youtube dan hamilelerin ve yeni annelerin değişik değişik videolarını izliyorum, deneyim ve bilgi açısından çok iyi oluyor size de tavsiye ederim, takip ettiğin belli biri yok ama arama motorundan bir sürü hamile-anne videosu buluyorum. Bunlardan birinde izlerken gördüm, katlanabilir bebek küveti varmış ve yer kaplamaması açısından bana çok mantıklı geldi, bilginiz olsun.
Ben liste yapmadım canım yapsam iyi olacak sizinkilerden faydalanayım bari. Sanki yeterli gibi listeGİYİM
yedek altlar
yedek tulumlar
patikli alt
çıtçıtlı bodyler
çorap
şapka
eldiven
önlük
müslin battaniyeler
penye battaniye
ağız bezleri
bağlamalı iç zıbın
yelek
EMZİRME - BESLENME
göğüs ucu kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
süt sağma makinesi
süt saklama poşeti
emzirme yastığı
biberon
emzik
emzik kutusu
BAKIM-BANYO
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendil
temizleme pamuğu
bebek bezi
yenidoğan şampuan
havlu
deterjan
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
kova
banyo süngeri
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu
bebek yağı
ARAÇ-GEREÇ
beşik
oto koltuğu
bebek arabası
ana kucağı
lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
pijama
terlik
bebek çantası
Bende mamajoo için aynı şeyleri okudum canım valla herkes lansinoh al dedicanım süt pompası lansinoh mu düşünüyorsun ? ben de araştırıyorum e-bebekteki yorumlarda başlarda çekim gücü çok iyiydi sonra çok azaldı falan demişler. Bizim arkadaş mamajoo kullanmış ondan memnun kalmış bilemedim.
Birde kızlar Lansinoh süt pompası alan arkadaşım kimdi ya bulamadım ne kadara almıştı yazarsa çok sevinicem
Kızlar ben medala dan kiralıcam. Henüz fiyat almadım ama onu tavsiye etti arklarım.canım süt pompası lansinoh mu düşünüyorsun ? ben de araştırıyorum e-bebekteki yorumlarda başlarda çekim gücü çok iyiydi sonra çok azaldı falan demişler. Bizim arkadaş mamajoo kullanmış ondan memnun kalmış bilemedim.
Burun aspiratörü dışında burun damlasına da gerek var mı? Pişik kremi ve bbek yağı farklı şeyler miGİYİM
yedek altlar
yedek tulumlar
patikli alt
çıtçıtlı bodyler
çorap
şapka
eldiven
önlük
müslin battaniyeler
penye battaniye
ağız bezleri
bağlamalı iç zıbın
yelek
EMZİRME - BESLENME
göğüs ucu kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
süt sağma makinesi
süt saklama poşeti
emzirme yastığı
biberon
emzik
emzik kutusu
BAKIM-BANYO
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendil
temizleme pamuğu
bebek bezi
yenidoğan şampuan
havlu
deterjan
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
kova
banyo süngeri
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu
bebek yağı
ARAÇ-GEREÇ
beşik
oto koltuğu
bebek arabası
ana kucağı
lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
pijama
terlik
bebek çantası
Pişik kremi ve bebek yağı farklı şeyler canım. İmkanım olsa ben de pompa kiralardim ama burda yok.burun damlası değil de doğumdan sonra evde tek kullanımlık ufak şırınga ve serum fizyolojik alınabilir burun açma içinBurun aspiratörü dışında burun damlasına da gerek var mı? Pişik kremi ve bbek yağı farklı şeyler mi
Sanırım bebek yagı ile tüm vücuduna banyo sonrası masaj yapılıyor pişik kremi ise sadece pişik olunca.Burun aspiratörü dışında burun damlasına da gerek var mı? Pişik kremi ve bbek yağı farklı şeyler mi
Pişik kremini gece yatmadan önce bez değişimi gece değişimde önlem olarak da kullanmayı düşünüyorum canım pişik olmadanSanırım bebek yagı ile tüm vücuduna banyo sonrası masaj yapılıyor pişik kremi ise sadece pişik olunca.
Canım ben mustela 4 lu set olarak sipariş ettim , pişik kremi, vücut losyonu, şampuanı ve bebek masaj yağı var içindeKızlar ben pişik kremi ve şampuanı incia almak istiyorum. Sizin düşündüğünüz markalar neler. Bebek yağı freeöl aldım içilebilecek yağlar kadar doğal.
Var canım her yerde ama katlanır almicam yer sıkıntım yok açıkçası şeffaf olsun boyasız olsun istiyorumKızlar youtube dan hamilelerin ve yeni annelerin değişik değişik videolarını izliyorum, deneyim ve bilgi açısından çok iyi oluyor size de tavsiye ederim, takip ettiğin belli biri yok ama arama motorundan bir sürü hamile-anne videosu buluyorum. Bunlardan birinde izlerken gördüm, katlanabilir bebek küveti varmış ve yer kaplamaması açısından bana çok mantıklı geldi, bilginiz olsun.
Mustela için de çok iyi diyorlar canım. Benim dediğim marka hem yerli hemde organik sertifikalı falan.Canım ben mustela 4 lu set olarak sipariş ettim , pişik kremi, vücut losyonu, şampuanı ve bebek masaj yağı var içinde
Kiralamaya çok yanaşmıyorum hijyen açısından canım yoksa hastanelerde kiralıyor bildiğim kadarıylaKızlar ben medala dan kiralıcam. Henüz fiyat almadım ama onu tavsiye etti arklarım.
Pişik kremi bence boşuna canım olunca hiç bi krem geçirmiyor bildiğin arko yeşil tüp var ya hemen geçiriyor inanamazsınKızlar ben pişik kremi ve şampuanı incia almak istiyorum. Sizin düşündüğünüz markalar neler. Bebek yağı freeöl aldım içilebilecek yağlar kadar doğal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?