2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mustela için de çok iyi diyorlar canım. Benim dediğim marka hem yerli hemde organik sertifikalı falan.
Aynen canım hiç değilse ilk altı ay için mustela düşündüm en kimyasal ürünleri bile yüzde 95 organik maddelerden oluşuyor. Bebek yağı mesela yüzde 99 bitki yağları

Canım ben mustela 4 lu set olarak sipariş ettim , pişik kremi, vücut losyonu, şampuanı ve bebek masaj yağı var içinde
O bana da mantıklı geldi hayırlı olsun canım.

Bu arada instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var bebek ürünlerine içerik incelemesi yapıyor orada da mustelanın temiz içerikli olduğunu soyluyor.

Kızlar bu arada odaya isi ve nem ölçer alacaksaniz yarın bime geliyormus

Pişik kremi bence boşuna canım olunca hiç bi krem geçirmiyor bildiğin arko yeşil tüp var ya hemen geçiriyor inanamazsın
Bir de sudo alıcam o kadar
Pişik olan popoyu arko krem yakıyor canım bilgin olsun. Kızım gecen pişik olmustu arko sureyım dedım cıyak cıyak agladı buyuk olmasına ragmen hemen silip bepantol surdum. Yenidoganken kanamalı pişik olmustu. O donem kullanmadığım pişik kremi kalmamıştı.Goturmediğimiz cocuk doktoru cıldıyeci yoktu bursada. Baya tecrubelendım. En son oksızınc ve betadine karıstırıp surmustum o iyi geldi. Sonra elimde baya bir stok oldu. Hepsiyle betadine karıstırıp surunce ıyı gelıyordu pişiğe.Uzunca bir sure sudocream kullandık. Su an bepantol pişik önleyici kullanıyoruz.Pişiği geçirmesi için çinko içermesi gerekiyor. Ne kadar yuksek oranda çinko varsa o kadar iyi.

O bana da mantıklı geldi hayırlı olsun canım.

Bu arada instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var bebek ürünlerine içerik incelemesi yapıyor orada da mustelanın temiz içerikli olduğunu soyluyor.
Mustela ın urunleri gercekten cok iyi. Kızıma gunes kremi ve losyonunu aldık gecen yaz. Tatilde hep havuzdaydı beyaz tenli olmasına ragmen hiç sorun yasamadık.

Biz hiç öyle bi sıkıntı yaşamadık canım kardeşimde kızının teniyle alakalı olabilir mi ilk başta uni baby kullandık bepanten kullandık sonra arkoyu öğrendik arkonun etkisini hiç bi krem veremedi ağlamadı ki aşırı pişik olan Bi çocuktu

Haklısın canım. Galiba bende bazı şeylerini 2. El alıcam. Madem uygunu var hemde gerçekten hiç kullanılmamış gibi ter temiz duruyorlar hemde çok çok uygunlar eşim şok oldu gördüğünde ama bana bıraktı. Temizliğine güvendiğim ürünleri alacağım:)

Pişik kremi bence boşuna canım olunca hiç bi krem geçirmiyor bildiğin arko yeşil tüp var ya hemen geçiriyor inanamazsın
Bir de sudo alıcam o kadar
Sudocrem içerik olarak pek temiz değil sanırım canım. Ben kendim için de dikkat ediyorım. Özellikle temizlik malzemelerinin vegan olmasına, toksik kimyasal içermemesine dikkat ediyorum

Kardeşin kaç yasında canım arko krem eskisi gibi kalmıs mıdır sence. Artık her seyın içine ağır kimyasalı basıyorlar.Yenidogan doneminde bu kadar agır bir kımyasal cılde uygulanmamalı.Cunku krem deyip gectıgımız sey kılcal damarlardan emilip beyne kadar gıdıyor.Zaten 1 yasına kadar aylık rutın kontroller olması gerekiyor cocuk doktoruyla. O donemde istersen kendi cocuk doktoruna da sorabılırsın. Mutlaka bir tavsıyesi olacaktır. Ama bence arkoyu kesınlıkle kullanma. En azından yeni dogan doneminde. Tabi yine de sen bilirsin. Benimki sadece yakın zamandan bir tavsiye.

2010 doğumlu kardeşim tüp olanı ama bak bu yeni versiyon arkonun kremlerinden bahsetmiyorum Deneme yanılma yöntemine gidicem canım iyi gelir gelmez bilemem tabiki cildini benimde deneyimim bu yönde ki çocukların cildinde kullanılabileceğini dermotolojik olarak test edilmiştir ibaresini açık açık yazıyorlar
Ki ben arkoya güveniyorum açıkçası =)

10 sene neredeyse.Kutusu aynı ama içeriği farklı bir cok urun var. Sen bilirsin canım yine de annesi sensin sonucta

Yoruldum :)

Acı çekmesini hiç istemem açıkçası pişiğe yatkın olursa hele
Tabiki hepimizin gayesi bebeklerimize iyi olanı bulmak
Canım ucuzu pahalısı da değil mesele ornegın dermecto diye bir krem onermıstı medicalparkta bir doktor ama o da yakıyordu mesela. Hatta yuz için nemlendici olarak bile kullanılıyormus makyajdan once falan kullanılıyormus profesyonel makyajda bile.Minicik ama minicik bir kutusu bile 50 tl ama pişik olan popoyu yaktıgına eminim cunku bır kere elim fena catlamıstı surdum elimi bile yaktı. Benim tecrubem çinkolu krem en iyisi.O donem deneye deneye evi eczaneye cevırmıstık.Baya da kulfetli olmustu.Ama tabi deneyerek bulmak gerek.İnşallah hiç pişik olmasınlar

Kızlar bu seti almak istiyorum yeni doğan seti. Sizce nasil? Bilgisi olan var mi? Yorumlar çok iyi genelde hu set hakkinda

Eklentiler

• CA8D8F73-48D1-428B-A71E-0869BB244B53.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…