Aynen canım hiç değilse ilk altı ay için mustela düşündüm en kimyasal ürünleri bile yüzde 95 organik maddelerden oluşuyor. Bebek yağı mesela yüzde 99 bitki yağlarıMustela için de çok iyi diyorlar canım. Benim dediğim marka hem yerli hemde organik sertifikalı falan.
O bana da mantıklı geldi hayırlı olsun canım.Canım ben mustela 4 lu set olarak sipariş ettim , pişik kremi, vücut losyonu, şampuanı ve bebek masaj yağı var içinde
Sudo alma canım içeriği temiz değik instadan muhendisinoglu sayfasına bakPişik kremi bence boşuna canım olunca hiç bi krem geçirmiyor bildiğin arko yeşil tüp var ya hemen geçiriyor inanamazsın
Bir de sudo alıcam o kadar
Canım elbette içeriği önemli popişine sürcez 1 sene sonra aynı özeni gösterebilceğime asla inanmıyorum kendim dikkat etmiyorum kiSudo alma canım içeriği temiz değik instadan muhendisinoglu sayfasına bak
Bebek yağı hangi marka önerirsin canımPişik kremi ve bebek yağı farklı şeyler canım. İmkanım olsa ben de pompa kiralardim ama burda yok.burun damlası değil de doğumdan sonra evde tek kullanımlık ufak şırınga ve serum fizyolojik alınabilir burun açma için
Pişik olan popoyu arko krem yakıyor canım bilgin olsun. Kızım gecen pişik olmustu arko sureyım dedım cıyak cıyak agladı buyuk olmasına ragmen hemen silip bepantol surdum. Yenidoganken kanamalı pişik olmustu. O donem kullanmadığım pişik kremi kalmamıştı.Goturmediğimiz cocuk doktoru cıldıyeci yoktu bursada. Baya tecrubelendım. En son oksızınc ve betadine karıstırıp surmustum o iyi geldi. Sonra elimde baya bir stok oldu. Hepsiyle betadine karıstırıp surunce ıyı gelıyordu pişiğe.Uzunca bir sure sudocream kullandık. Su an bepantol pişik önleyici kullanıyoruz.Pişiği geçirmesi için çinko içermesi gerekiyor. Ne kadar yuksek oranda çinko varsa o kadar iyi.Pişik kremi bence boşuna canım olunca hiç bi krem geçirmiyor bildiğin arko yeşil tüp var ya hemen geçiriyor inanamazsın
Mustela ın urunleri gercekten cok iyi. Kızıma gunes kremi ve losyonunu aldık gecen yaz. Tatilde hep havuzdaydı beyaz tenli olmasına ragmen hiç sorun yasamadık.O bana da mantıklı geldi hayırlı olsun canım.
Bu arada instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var bebek ürünlerine içerik incelemesi yapıyor orada da mustelanın temiz içerikli olduğunu soyluyor.
Biz hiç öyle bi sıkıntı yaşamadık canım kardeşimde kızının teniyle alakalı olabilir mi ilk başta uni baby kullandık bepanten kullandık sonra arkoyu öğrendik arkonun etkisini hiç bi krem veremedi ağlamadı ki aşırı pişik olan Bi çocuktuPişik olan popoyu arko krem yakıyor canım bilgin olsun. Kızım gecen pişik olmustu arko sureyım dedım cıyak cıyak agladı buyuk olmasına ragmen hemen silip bepantol surdum. Yenidoganken kanamalı pişik olmustu. O donem kullanmadığım pişik kremi kalmamıştı.Goturmediğimiz cocuk doktoru cıldıyeci yoktu bursada. Baya tecrubelendım. En son oksızınc ve betadine karıstırıp surmustum o iyi geldi. Sonra elimde baya bir stok oldu. Hepsiyle betadine karıstırıp surunce ıyı gelıyordu pişiğe.Uzunca bir sure sudocream kullandık. Su an bepantol pişik önleyici kullanıyoruz.Pişiği geçirmesi için çinko içermesi gerekiyor. Ne kadar yuksek oranda çinko varsa o kadar iyi.
Haklısın canım. Galiba bende bazı şeylerini 2. El alıcam. Madem uygunu var hemde gerçekten hiç kullanılmamış gibi ter temiz duruyorlar hemde çok çok uygunlar eşim şok oldu gördüğünde ama bana bıraktı. Temizliğine güvendiğim ürünleri alacağım:)Ben alıyorum..
İlk bebeğimde de aldım. Şimdi de alıyorum.
Bebek arabası, yatağı ve bebek kıyafetleri yeniydi ama yıkanabilir oyuncaklar, salıncaklar ya da mobilyalar 2. El olabilir bence.
Kuzen kardeş çocuğu vs kıyafetlerini de alırdım ama burda kimsemiz yok öyle bebekli..
Hatta alt değiştirme masamız, salıncağımız, yürüme yardımcımız 2. Eldi, aldığım fiyattan daha yüksek fiyata satmıştım :)
Şimdi yine uygun fiyata temiz ürün bulursam alırım.
Bebek arabamız hala sağlam ve temiz. Araba bakmıyorum. Onu da çok uygun diye sıfır aldım yoksa onu da 2. El alabilirdim.
Bence bu konuda yanlış bişi yok. Zaten bir sürü yeni eşyası olacak hediyeler ve bebeğin ihtiyaçları bitmiyo inan..
Sudocrem içerik olarak pek temiz değil sanırım canım. Ben kendim için de dikkat ediyorım. Özellikle temizlik malzemelerinin vegan olmasına, toksik kimyasal içermemesine dikkat ediyorumPişik kremi bence boşuna canım olunca hiç bi krem geçirmiyor bildiğin arko yeşil tüp var ya hemen geçiriyor inanamazsın
Kardeşin kaç yasında canım arko krem eskisi gibi kalmıs mıdır sence. Artık her seyın içine ağır kimyasalı basıyorlar.Yenidogan doneminde bu kadar agır bir kımyasal cılde uygulanmamalı.Cunku krem deyip gectıgımız sey kılcal damarlardan emilip beyne kadar gıdıyor.Zaten 1 yasına kadar aylık rutın kontroller olması gerekiyor cocuk doktoruyla. O donemde istersen kendi cocuk doktoruna da sorabılırsın. Mutlaka bir tavsıyesi olacaktır. Ama bence arkoyu kesınlıkle kullanma. En azından yeni dogan doneminde. Tabi yine de sen bilirsin. Benimki sadece yakın zamandan bir tavsiye.Biz hiç öyle bi sıkıntı yaşamadık canım kardeşimde kızının teniyle alakalı olabilir mi ilk başta uni baby kullandık bepanten kullandık sonra arkoyu öğrendik arkonun etkisini hiç bi krem veremedi ağlamadı ki aşırı pişik olan Bi çocuktu
Canım ben mustela sipariş ettim 4 lu setini bebek yağı, şampuanı, vücut losyonu ve pişik kremi varBebek yağı hangi marka önerirsin canım
2010 doğumlu kardeşim tüp olanı ama bak bu yeni versiyon arkonun kremlerinden bahsetmiyorum Deneme yanılma yöntemine gidicem canım iyi gelir gelmez bilemem tabiki cildini benimde deneyimim bu yönde ki çocukların cildinde kullanılabileceğini dermotolojik olarak test edilmiştir ibaresini açık açık yazıyorlarKardeşin kaç yasında canım arko krem eskisi gibi kalmıs mıdır sence. Artık her seyın içine ağır kimyasalı basıyorlar.Yenidogan doneminde bu kadar agır bir kımyasal cılde uygulanmamalı.Cunku krem deyip gectıgımız sey kılcal damarlardan emilip beyne kadar gıdıyor.Zaten 1 yasına kadar aylık rutın kontroller olması gerekiyor cocuk doktoruyla. O donemde istersen kendi cocuk doktoruna da sorabılırsın. Mutlaka bir tavsıyesi olacaktır. Ama bence arkoyu kesınlıkle kullanma. En azından yeni dogan doneminde. Tabi yine de sen bilirsin. Benimki sadece yakın zamandan bir tavsiye.
10 sene neredeyse.Kutusu aynı ama içeriği farklı bir cok urun var. Sen bilirsin canım yine de annesi sensin sonucta2010 doğumlu kardeşim tüp olanı ama bak bu yeni versiyon arkonun kremlerinden bahsetmiyorum Deneme yanılma yöntemine gidicem canım iyi gelir gelmez bilemem tabiki cildini benimde deneyimim bu yönde ki çocukların cildinde kullanılabileceğini dermotolojik olarak test edilmiştir ibaresini açık açık yazıyorlar
Ki ben arkoya güveniyorum açıkçası =)
Yoruldum :)GİYİM
0-3 ay hastane çıkışı seti
yedek altlar
yedek tulumlar
patikli alt
çıtçıtlı bodyler
çorap
şapka
eldiven
önlük
müslin battaniyeler
penye battaniye
ağız bezleri
bağlamalı iç zıbın
yelek
EMZİRME - BESLENME
göğüs ucu kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
süt sağma makinesi
süt saklama poşeti
emzirme yastığı
biberon
biberon temizleme fırçası
emzik
emzik kutusu
BAKIM-BANYO
bakım çantası(tırnak makası burun aspiratörü ateş ölçer tarak)
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendil
alt değiştirme bezi (kullan-at)
temizleme pamuğu
bebek bezi
yenidoğan şampuan
havlu
deterjan
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
kova
banyo süngeri
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu
bebek yağı
ARAÇ-GEREÇ
beşik
oto koltuğu
bebek arabası
ana kucağı
DİĞER IVIR ZIVIRLAR (ekleme yapılacak)
lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
pijama
terlik
bebek çantası
dolap organizerleri kutuları
Kızlar listeme ekleme yapar mısınız? veya gereksiz gördüğünüz birşey var mı?
Acı çekmesini hiç istemem açıkçası pişiğe yatkın olursa hele10 sene neredeyse.Kutusu aynı ama içeriği farklı bir cok urun var. Sen bilirsin canım yine de annesi sensin sonucta
Canım ucuzu pahalısı da değil mesele ornegın dermecto diye bir krem onermıstı medicalparkta bir doktor ama o da yakıyordu mesela. Hatta yuz için nemlendici olarak bile kullanılıyormus makyajdan once falan kullanılıyormus profesyonel makyajda bile.Minicik ama minicik bir kutusu bile 50 tl ama pişik olan popoyu yaktıgına eminim cunku bır kere elim fena catlamıstı surdum elimi bile yaktı. Benim tecrubem çinkolu krem en iyisi.O donem deneye deneye evi eczaneye cevırmıstık.Baya da kulfetli olmustu.Ama tabi deneyerek bulmak gerek.İnşallah hiç pişik olmasınlarAcı çekmesini hiç istemem açıkçası pişiğe yatkın olursa hele
Tabiki hepimizin gayesi bebeklerimize iyi olanı bulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?