Çok güzel isimler@Meylen B bibliyofil_k @gulayavsar peki sizce tek isim mi çift isim mi çıkmazda kaldık eşimle
Az kalmış canım öğrenirsin yakında
şaka gibi banada devletteki doktor dediki nstye bağlayalım bakalım sonucunda '' sancın var açılman olabilir '' basit bi idrar yolu enfeksiyonu ve rahim ağzım normaldi özele gittiğimde öğrendimSelam annişler dün erken doğum yapıyorsun diyerek beni açilen hasteneye sevk eden işyerimin doktoru yüzünden berbat bir gün geçirmeme sebep oldukendi dokruma nasıl gittiğimi ve yol boyunca ne çektiğimi ben bilirim meğer idrar yolu enfeksiyonum varmış ağrım ve kusmalarım ondanmış ama yaşadığım üzüntü açı beni mahvetti
çok geçmiş olsun canım dışardan falan mı yedinKızlar ben de dün gıda zehirlenmesi yaşadımSerum yedikten sonra iyiyiz şimdi çok şükür. Aman yediklerinize dikkat edin
Kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü
kızlar şimdi geldim doktordan
bebişimin kordonu tam kasıklarımın orda olduğu için oralarda ağrı olması normalmiş
bide plasentan aşağıda demişti bi önceki gittiğimde hala aşağıda ama rahimi tam kapatmıyo o yüzden normal doğum için bi sıkıntı olmaz dedi
kilomda evdeki tartım bozuldu galiba orda normal çıktı
1 ay daha rapor yazdı yine yatış
Selam annişler dün erken doğum yapıyorsun diyerek beni açilen hasteneye sevk eden işyerimin doktoru yüzünden berbat bir gün geçirmeme sebep oldukendi dokruma nasıl gittiğimi ve yol boyunca ne çektiğimi ben bilirim meğer idrar yolu enfeksiyonum varmış ağrım ve kusmalarım ondanmış ama yaşadığım üzüntü açı beni mahvetti
Kızlar ben de dün gıda zehirlenmesi yaşadımSerum yedikten sonra iyiyiz şimdi çok şükür. Aman yediklerinize dikkat edin
Yok canım benim bir risk durumu falan, çıkmaz da inşallah. Sorun yok diye rahattır o daAslında normal ama senin riskli gebelik, tüp bebek vs. durumu varsa tabii ki daha kısa zaman aralığı söylemeliydi.
Bir sorun olmazsa 6 hafta sonra gel diye ondan söylemiştir.
Ben de doktora hiç sormuyorum "ne zaman geleyim?" diye muayene sonrası 10 gün içinde ücretsiz kontrol oluyor.
Ona da yol uzak 2 buçuk saat diye gitmiyoruz tahlil sonucu, ilaç vs. telefonda sekreteriyle hallediyoruz.
Belki size garip gelecek ama bu bebeğimde henüz 3 kez gittim, 3 kez ultrasonda gördüm..
Önceki bebeklerimden aldığım notlara göre kızda 6 kez gitmişim sonra doğum olmuş oğlanda ise 7 kez gitmişim sonra doğum olmuş. Kız beklenenden 23 gün önce doğmuştu oğlan bir hafta önce..
Bence bir problem olup sık çağırmasındansa hiçbir problem olmayıp geç aralıklarla çağırması daha güzel..
Olumlu düşün
Allah nasip ederse Ömer Kerem
bana kalsa tek isim eşim ikisini de seviyor kırmadım :)
evet canım ben memnundum beklentini gayet iyi karşılar herhangi bi sorunla da karşılaşmadım İnşallah ikinci bebeğimde de kullanıcam aynısınıbende yaklaşık 10 ay 1 sene evde olucam ama gerek olur dediler o yüzden alıcam genel olarak memnunsun ama dimi lansinohtan ?
Çok güzel isimler@Meylen B bibliyofil_k @gulayavsar peki sizce tek isim mi çift isim mi çıkmazda kaldık eşimle
Az kalmış canım öğrenirsin yakında
Zor valla barı görümce yardımcı olsun püf bu ne yaEvet daha bir hafta oldu 3 hafta daha bendelereşimin hatri derken benim ev evlendikten sonra kamu malı oldu bu arada
ben de 2 isimliyim aynı sıkıntıları bende yaşıyorum ailede bir ismim söyleniyor dışarda diğeri :))Oğlumun adı Ömer..
Yapacak bir şey yok o zaman.. İki isimli olacak.
İki isim mecburiyeti olmayana tek isim tavsiye ederim sınıf listelerinde zorlanıyoruz sonra..
Çocuğun adı Melis Ece. Melis diyorum. Hocam, Ece deyin diyor..
Emine Ceyda isimli öğrenciye Ceyda sen oku diyorum. Ordan biri sınıfta Ceyda yok diyor, onlar Emine diyormuş..
Ve daha daha bisürü şey..
tamam canım çok teşekkür ederimevet canım ben memnundum beklentini gayet iyi karşılar herhangi bi sorunla da karşılaşmadım İnşallah ikinci bebeğimde de kullanıcam aynısını
Kız olursa AyşeKızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü
Ay çok geçmiş olsun ya o nasıl doktormus oyleSelam annişler dün erken doğum yapıyorsun diyerek beni açilen hasteneye sevk eden işyerimin doktoru yüzünden berbat bir gün geçirmeme sebep oldukendi dokruma nasıl gittiğimi ve yol boyunca ne çektiğimi ben bilirim meğer idrar yolu enfeksiyonum varmış ağrım ve kusmalarım ondanmış ama yaşadığım üzüntü açı beni mahvetti
Canim senin daha netlesmedi mi cinsiyetKız olursa Ayşe
Yarın ayrıntılı usg var en son 19.haftada da kiz gibi dediCanim senin daha netlesmedi mi cinsiyet
Hayırlısı canım Allah gonluzdekini nasip eder inşallah. Benim ayrıntılı 15 martta. Bizim kucuk bey bacaklarını oyle actı ki maşallah öğrendik erkenden. İnşallah sizin de kesinleşir bir an önceYarın ayrıntılı usg var en son 19.haftada da kiz gibi dedi
Ben Hilal kızımız Dolunay eşim Oguz oglumuz da Metehan olacak inşallahKızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?