2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok güzel isimler @Meylen B bibliyofil_k @gulayavsar peki sizce tek isim mi çift isim mi çıkmazda kaldık eşimle

Az kalmış canım öğrenirsin yakında

Canım benim fikrim çift isim zor oluyor birde sanırım seslenirken ikisinide söylemek gerekiyormuş. Tek ve kısa isimler hoşuma gidiyo
kızda nisa nida sare mina gibi erkekte aren tuna ali gibi

şaka gibi banada devletteki doktor dediki nstye bağlayalım bakalım sonucunda '' sancın var açılman olabilir '' basit bi idrar yolu enfeksiyonu ve rahim ağzım normaldi özele gittiğimde öğrendim
bazı doktorlar ömürden ömür alıyo gerçekten

Kızlar ben de dün gıda zehirlenmesi yaşadım Serum yedikten sonra iyiyiz şimdi çok şükür. Aman yediklerinize dikkat edin

hepinize geçmiş olsun kızlar..

Yok canım benim bir risk durumu falan, çıkmaz da inşallah. Sorun yok diye rahattır o da

Allah nasip ederse Ömer Kerem

Oğlumun adı Ömer..

bana kalsa tek isim eşim ikisini de seviyor kırmadım :)

Yapacak bir şey yok o zaman.. İki isimli olacak.

İki isim mecburiyeti olmayana tek isim tavsiye ederim sınıf listelerinde zorlanıyoruz sonra..
Çocuğun adı Melis Ece. Melis diyorum. Hocam, Ece deyin diyor..
Emine Ceyda isimli öğrenciye Ceyda sen oku diyorum. Ordan biri sınıfta Ceyda yok diyor, onlar Emine diyormuş..
Ve daha daha bisürü şey..

Selam kizlar
Hayirli kandiller
Sitenin duzeni degisti degiseli hic yazasim gelmedi ama okuyorum konuşmalari.
Takvimlerin geri gelmesine sevindim
Cumartesi bizim de ayrintili ultrason var. Heyecanla bekliyorum.
Saglik ocagindan aradilar asi icin. 2 tane olacak dedi ebe. Ama doktorum 1 yeterli dedi. Ilk hamilelikte 2 vuruldugum icin
Ebeyle konustum 24. Hafta bitiminde tek doz vuracak.
Ufak bi enfeksiyon cikti idrarda ona da bir kere icilen toz bi ilac verdi. Adini hatirlamiyorum.
Gecen konusu gecmisti pisik kreminin. Ben arko tup yesil olani kullandim kizima. Oyle cok ciddi bi pisigi hic olmadi zaten. Ufak tefek kizariklara da arko kullandim.
Ve henuz bir igne bile almadim. Abimin 2 oglu var onlar verecek. Besiginden kiyafetine kadar. Onlar geldikten sonra ne var ne yok bakip alirim biseyler diye dusundum.
Kandil gecesi dua edelim birbirimize. Hepimiz vakti gelince saglicakla alalim yavrularimizi kucagimiza insallah ❤

ben de 2 isimliyim aynı sıkıntıları bende yaşıyorum ailede bir ismim söyleniyor dışarda diğeri :))

Ay çok geçmiş olsun ya o nasıl doktormus oyle

Yarın ayrıntılı usg var en son 19.haftada da kiz gibi dedi
Hayırlısı canım Allah gonluzdekini nasip eder inşallah. Benim ayrıntılı 15 martta. Bizim kucuk bey bacaklarını oyle actı ki maşallah öğrendik erkenden. İnşallah sizin de kesinleşir bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…