İnşallah canım, sen de güzel haberlerini alırsın oğlusun ins.Hayırlısı canım Allah gonluzdekini nasip eder inşallah. Benim ayrıntılı 15 martta. Bizim kucuk bey bacaklarını oyle actı ki maşallah öğrendik erkenden. İnşallah sizin de kesinleşir bir an önce
Oğullarımız adaş olacak deseneBen Hilal kızımız Dolunay eşim Oguz oglumuz da Metehan olacak inşallah❤❤
Evet hamile kalmadan önce belliydi hattaKızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü
Tavsiye icin sagol canimOğlum da çok azda olsa kullandık. Gayet iyi bir şey tavsiye ederim.
İnşallah ihtiyaci olmaz ama yinede de bulunsun diye bir biberon almak istiyorum emzikte ayni şekilde,ama tutar mi tutmaz mi bilemiyorum kiKızımın en sevmediği biberondu diyebilirim çünkü bende bunu anne göğsüne yakın uclu diye aldım ama diğerinin akışı fazla ucuz normal biberin bununki için gerçekten çaba sarf etmesi gerektiği için uzun sürüyordu ilk aylarda tabi yinede kullandık
Çok güzel isimler@Meylen @compeng G gulayavsar peki sizce tek isim mi çift isim mi çıkmazda kaldık eşimle
ben tek isimden yanayım
Az kalmış canım öğrenirsin yakında
Seninde şekerin mi çıktı suyun fazla olunca?24. haftada yapılıyo genelde
ama benim suyum fazla olduğu için 20. haftada istemişti
Emzikte aynı şekilde benim.kizim 6.ayına kadar emzik almadi, 6.ayda basladi ama çok çeşit kullandık, o da biraz şans işi, ama yinede şimdiden çok fazla almayın derim :)Tamamdır canım ben tek bitane alacağım o zaman. Peki emzik?
Amin inşallah, bende rüyalarımda erkek gördüğüm halde kız gibi hissediyordum rüyaların tersi olur diye düşündüm herhalde :) kısmetimizde erkek varmış, Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder inşallahsanırım benimde öyle bir tane instens çikolata yedim 1 saat sonra yatarken hareketlerini hissettim ama yine hep aşağı taraflarda benim bu bebeğimde cinsiyet, erkek ama ben hp kız hissetmiştim hatta hareketlerini ilk oğlumun ki ile bile kıyslamıştım:) Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
:) inanir misin beni en çok geren şey emzik ve biberon,çünkü diğerleri illaki hal olurEmzikte aynı şekilde benim.kizim 6.ayına kadar emzik almadi, 6.ayda basladi ama çok çeşit kullandık, o da biraz şans işi, ama yinede şimdiden çok fazla almayın derim :)
Canım ben weebabynin 4₺ lik emziğini tutturabildim damaklı 4. Aydan sonra o da 1 yaşına kadar uykuya geçişte kullandı sadece biberonda bime geliyor bpasiz cam biberon onu al denersin nuk falanca geliyor bazenİnşallah ihtiyaci olmaz ama yinede de bulunsun diye bir biberon almak istiyorum emzikte ayni şekilde,ama tutar mi tutmaz mi bilemiyorum kiçok zor yahu
Canım bana sormamissin da ben de fikrimi soyleyim :) ben tek isimden yanayim soyadı da uzunsa okul dönemi sınavlar falan cidden zor ya eşim 2 isim ilk ismi sadece işyerinde kullanılıyor başka da kimse kullanmıyor ve hiç hoşlanmıyor 2 isimdenÇok güzel isimler@Meylen @compeng G gulayavsar peki sizce tek isim mi çift isim mi çıkmazda kaldık eşimle
Az kalmış canım öğrenirsin yakında
Ali Kaan inşallahKızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü
Öyle mi süperOğullarımız adaş olacak desene
Doğrudur :) ama tamamen bebisiniz ile alakalı, doğduktan itibaren zaten yönlendirmeye başlıyorlar bizi, en az 10 biberon ve abartmıyorum rahat 100 tane emzik almışımdır:) kizim 2.5 sene kullandi ve surekli degistiriyorduk. Ama etrafimda hic agzina surmeyen bebekte çok gordum, bizimkinide eşim sağolsun akşamları o uyuturdu ağzına emzik koya koya uyuttu ve alıştı, çok ağlayan bir bebekti, öyle rahat ettik ki anlatamam, emzik büyük nimet :):) inanir misin beni en çok geren şey emzik ve biberon,çünkü diğerleri illaki hal olur
Amin canım inşallahİnşallah canım, sen de güzel haberlerini alırsın oğlusun ins.
Keremler o kadar yaramaz oluyorlarki, Allah şimdiden kolaylık versin :)Allah nasip ederse Ömer Kerem
Canım ben yurtdisindayim ve burda genelde philiphs avent markasi kullanilir,tabi başka markalarda var ama geneli avent kullaniyor. Artik deneye deneye bulucazCanım ben weebabynin 4₺ lik emziğini tutturabildim damaklı 4. Aydan sonra o da 1 yaşına kadar uykuya geçişte kullandı sadece biberonda bime geliyor bpasiz cam biberon onu al denersin nuk falanca geliyor bazen
Canım bana sormamissin da ben de fikrimi soyleyim :) ben tek isimden yanayim soyadı da uzunsa okul dönemi sınavlar falan cidden zor ya eşim 2 isim ilk ismi sadece işyerinde kullanılıyor başka da kimse kullanmıyor ve hiç hoşlanmıyor 2 isimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?