2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlısı canım Allah gonluzdekini nasip eder inşallah. Benim ayrıntılı 15 martta. Bizim kucuk bey bacaklarını oyle actı ki maşallah öğrendik erkenden. İnşallah sizin de kesinleşir bir an önce
İnşallah canım, sen de güzel haberlerini alırsın oğlusun ins.

İnşallah ihtiyaci olmaz ama yinede de bulunsun diye bir biberon almak istiyorum emzikte ayni şekilde,ama tutar mi tutmaz mi bilemiyorum ki çok zor yahu

Kızlar triko elbise nasıl olur acaba vücudum bu kadar kalinlasmisken kötü bir görüntü mu olur ? Bu hafta iki üç parça hamile kıyafeti alayım diyorum belim çok kalinlasti sıkıyor artık kıyafetler

Amin inşallah, bende rüyalarımda erkek gördüğüm halde kız gibi hissediyordum rüyaların tersi olur diye düşündüm herhalde :) kısmetimizde erkek varmış, Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder inşallah

Kan sulandırıcı iğne kullananlar
Doktorunuz doğum konusunda bir şey dedi mi
Genellikle sezaryen öneriliyormuş

Emzikte aynı şekilde benim.kizim 6.ayına kadar emzik almadi, 6.ayda basladi ama çok çeşit kullandık, o da biraz şans işi, ama yinede şimdiden çok fazla almayın derim :)
:) inanir misin beni en çok geren şey emzik ve biberon,çünkü diğerleri illaki hal olur

İnşallah ihtiyaci olmaz ama yinede de bulunsun diye bir biberon almak istiyorum emzikte ayni şekilde,ama tutar mi tutmaz mi bilemiyorum ki çok zor yahu
Canım ben weebabynin 4₺ lik emziğini tutturabildim damaklı 4. Aydan sonra o da 1 yaşına kadar uykuya geçişte kullandı sadece biberonda bime geliyor bpasiz cam biberon onu al denersin nuk falanca geliyor bazen
Çok güzel isimler @Meylen @compeng G gulayavsar peki sizce tek isim mi çift isim mi çıkmazda kaldık eşimle

Az kalmış canım öğrenirsin yakında
Canım bana sormamissin da ben de fikrimi soyleyim :) ben tek isimden yanayim soyadı da uzunsa okul dönemi sınavlar falan cidden zor ya eşim 2 isim ilk ismi sadece işyerinde kullanılıyor başka da kimse kullanmıyor ve hiç hoşlanmıyor 2 isimden

:) inanir misin beni en çok geren şey emzik ve biberon,çünkü diğerleri illaki hal olur
Doğrudur :) ama tamamen bebisiniz ile alakalı, doğduktan itibaren zaten yönlendirmeye başlıyorlar bizi, en az 10 biberon ve abartmıyorum rahat 100 tane emzik almışımdır:) kizim 2.5 sene kullandi ve surekli degistiriyorduk. Ama etrafimda hic agzina surmeyen bebekte çok gordum, bizimkinide eşim sağolsun akşamları o uyuturdu ağzına emzik koya koya uyuttu ve alıştı, çok ağlayan bir bebekti, öyle rahat ettik ki anlatamam, emzik büyük nimet :)

Canım ben yurtdisindayim ve burda genelde philiphs avent markasi kullanilir,tabi başka markalarda var ama geneli avent kullaniyor. Artik deneye deneye bulucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…