2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım o hiç ağzına almayan bebeklerden biri de benim, asla emzik ve biberon almamışım. 3.5 yaşıma kadar anne sütü ve pilav üstü kuru yere oturup bacaklarımın arasına alıp ellerimle yiyormuşum allahım o yüzden kendimi bildim bileli hep fazla kilom var

:) :) çocuğun anne babaya çekmesi çok olağan malesef, benim kızım emzik emdi hep ama o da iştahlı hep maşallah, inşallah gönlünüze gore olur

:) :) çocuğun anne babaya çekmesi çok olağan malesef, benim kızım emzik emdi hep ama o da iştahlı hep maşallah, inşallah gönlünüze gore olur
Vallahi iştahlı çocuk candır bizimki bize benzerse baya iştahlı olur inşallah:) aminn rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Anneye çekerse benimkiler çok rahat ebeveynler olabiliriz valla, ne yemek sıkıntı ne ağlama var ne uyku sorunu var mis ama emzik emmemisim emzik yerine sarılıp uyuduğum annemin bir eşarbı varmış biri dokunsa koktu diye evi başlarına yikarmisim . Hala da esyalarima koku hassasiyetim var yastigima eşimin kafasını hiç gecirmem

Kızlar özel hastanedeki doktor bana son gittiğimde bir sorun olmazsa 6 hafta sonra gel dedi artık hiç gidesim falan kalmadı yani oraya ikiz gebe 6 haftada mı çağırılır
Beni de normal kadın doğumcu üç haftaya bir perinatalog altı haftaya bir çağırıyor canım çok geliyor bana da zaman
Çok güzel isimler @Meylen B bibliyofil_k G gulayavsar peki sizce tek isim mi çift isim mi çıkmazda kaldık eşimle

Az kalmış canım öğrenirsin yakında
Ömer - Metehan düşünüyoruz kısmetse canım
Kan sulandırıcı iğne kullananlar
Doktorunuz doğum konusunda bir şey dedi mi
Genellikle sezaryen öneriliyormuş
Ben kullanıyorum ikiz hemde tüp bebek. Ona rağmen iki drumda bebeklerin pozisyonu uygun olursa normal olur diyor canım

Hayırlısı canım bakalim ben de normal doğum istiyorum bebekler dönerse kendi sancilarimi beklicem planlı sezeryan yapmayacağım. Valla ben de pek doktora gitmek istemiyorum artık şu detaylı ultrasonu da yaptıralım da hele sonra baya ara veririm eşim benden zor bekliyor 4 haftayı Saye-

Yalan yok ben iki haftada bir gitsem giderim eşim zamanını bekleme taraftarı. Bende senin gibi düşünüyorum canım planlı sezaryen istemiyorum herşey yolunda giderse

Hahahah korktun mu tekmelerden:))
Bende bazen çığlık atıyorum yani kısık sesle
Daha çok tekmeleyecek annesi:)
Yok kuzum korkmak degil de şiddetli vuruyor idrarımı kaçıracak gibi oluyorum aniden yoksa ben alıştım artık masallahi var hep hareket halinde suan bile

kızlar bugün kontrolüm vardı bizim kız 21+6 bugün 565 gram olmuş
sizinkiler ne durumda
bana doktorum sen yada babası iri mi doğdunuz
iri bi bebek olucak galiba sizinki dedi
Canım ben geriden geliyorum ama 18+0 da 252 ve 250 Gr olmuşlardı. Seninki maşallah minik bir tosuncuk olmuş

:) sende sevgi durumları nasil? Ben bazen keske cikarabilsem opsem geri koysam diyorum bir sürü aşk dolu cümleler kuruyorum eşim üstüne alınıyor
Bazen çıldıracak gibi oluyorum şarkı söylüyorum sesime alışsın diye çok sabırsızım kime benzicek çok merak ediyorum

Yok kuzum korkmak degil de şiddetli vuruyor idrarımı kaçıracak gibi oluyorum aniden yoksa ben alıştım artık masallahi var hep hareket halinde suan bile
Ben özellikle idrara sıkışırsam mesanemi tekmelemeye başlıyorlar onların yeri daralıyor sanırım bende daha çok sıkışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…