- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Canım o hiç ağzına almayan bebeklerden biri de benim, asla emzik ve biberon almamışım. 3.5 yaşıma kadar anne sütü ve pilav üstü kuru yere oturup bacaklarımın arasına alıp ellerimle yiyormuşumDoğrudur :) ama tamamen bebisiniz ile alakalı, doğduktan itibaren zaten yönlendirmeye başlıyorlar bizi, en az 10 biberon ve abartmıyorum rahat 100 tane emzik almışımdır:) kizim 2.5 sene kullandi ve surekli degistiriyorduk. Ama etrafimda hic agzina surmeyen bebekte çok gordum, bizimkinide eşim sağolsun akşamları o uyuturdu ağzına emzik koya koya uyuttu ve alıştı, çok ağlayan bir bebekti, öyle rahat ettik ki anlatamam, emzik büyük nimet :)
:) :) çocuğun anne babaya çekmesi çok olağan malesef, benim kızım emzik emdi hep ama o da iştahlı hep maşallah, inşallah gönlünüze gore olurCanım o hiç ağzına almayan bebeklerden biri de benim, asla emzik ve biberon almamışım. 3.5 yaşıma kadar anne sütü ve pilav üstü kuru yere oturup bacaklarımın arasına alıp ellerimle yiyormuşumallahım o yüzden kendimi bildim bileli hep fazla kilom var
Vallahi iştahlı çocuk candır bizimki bize benzerse baya iştahlı olur inşallah:) aminn rabbim hepimizin gönlüne göre versin:) :) çocuğun anne babaya çekmesi çok olağan malesef, benim kızım emzik emdi hep ama o da iştahlı hep maşallah, inşallah gönlünüze gore olur
Hayırlısı su an için cok akıllı hiç rahatsız etmiyorKeremler o kadar yaramaz oluyorlarki, Allah şimdiden kolaylık versin :)
Ne güzel benimde 2 gündür cılızlaştı hareketleri sanırım arkasını döndü yineBu arada kızlar benimki dünden beri arada bir öyle bir tekme atıyor ki altima kaçıracak gibi oluyorum
Hahahah korktun mu tekmelerden:))Bu arada kızlar benimki dünden beri arada bir öyle bir tekme atıyor ki altima kaçıracak gibi oluyorum
Beni de normal kadın doğumcu üç haftaya bir perinatalog altı haftaya bir çağırıyor canım çok geliyor bana da zamanKızlar özel hastanedeki doktor bana son gittiğimde bir sorun olmazsa 6 hafta sonra gel dedi artık hiç gidesim falan kalmadı yani oraya ikiz gebe 6 haftada mı çağırılır
Ömer - Metehan düşünüyoruz kısmetse canımÇok güzel isimler@Meylen B bibliyofil_k G gulayavsar peki sizce tek isim mi çift isim mi çıkmazda kaldık eşimle
Az kalmış canım öğrenirsin yakında
Ben kullanıyorum ikiz hemde tüp bebek. Ona rağmen iki drumda bebeklerin pozisyonu uygun olursa normal olur diyor canımKan sulandırıcı iğne kullananlar
Doktorunuz doğum konusunda bir şey dedi mi
Genellikle sezaryen öneriliyormuş
Yalan yok ben iki haftada bir gitsem giderimHayırlısı canım bakalim ben de normal doğum istiyorum bebekler dönerse kendi sancilarimi beklicem planlı sezeryan yapmayacağım. Valla ben de pek doktora gitmek istemiyorum artık şu detaylı ultrasonu da yaptıralım da hele sonra baya ara veririm eşim benden zor bekliyor 4 haftayıSaye-
Seninde şekerin mi çıktı suyun fazla olunca?
Kizma annesi biraz rahatına düşkün bir kızın olacak :)Ne güzel benimde 2 gündür cılızlaştı hareketleri sanırım arkasını döndü yine
Yok kuzum korkmak degil de şiddetli vuruyor idrarımı kaçıracak gibi oluyorum anidenHahahah korktun mu tekmelerden:))
Bende bazen çığlık atıyorum yani kısık sesle
Daha çok tekmeleyecek annesi:)
Kızıyorum valla yalan yok =)Kizma annesi biraz rahatına düşkün bir kızın olacak :)
:) sende sevgi durumları nasil? Ben bazen keske cikarabilsem opsem geri koysam diyorumKızıyorum valla yalan yok =)
Canım ben geriden geliyorum ama 18+0 da 252 ve 250 Gr olmuşlardı. Seninki maşallah minik bir tosuncuk olmuşkızlar bugün kontrolüm vardı bizim kız 21+6 bugün 565 gram olmuş
sizinkiler ne durumda
bana doktorum sen yada babası iri mi doğdunuz
iri bi bebek olucak galiba sizinki dedi
Bazen çıldıracak gibi oluyorum şarkı söylüyorum sesime alışsın diye çok sabırsızım kime benzicek çok merak ediyorum:) sende sevgi durumları nasil? Ben bazen keske cikarabilsem opsem geri koysam diyorumbir sürü aşk dolu cümleler kuruyorum eşim üstüne alınıyor
Ben özellikle idrara sıkışırsam mesanemi tekmelemeye başlıyorlarYok kuzum korkmak degil de şiddetli vuruyor idrarımı kaçıracak gibi oluyorum anidenyoksa ben alıştım artık masallahi var hep hareket halinde suan bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?