- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Selam annişler dün erken doğum yapıyorsun diyerek beni açilen hasteneye sevk eden işyerimin doktoru yüzünden berbat bir gün geçirmeme sebep oldukendi dokruma nasıl gittiğimi ve yol boyunca ne çektiğimi ben bilirim meğer idrar yolu enfeksiyonum varmış ağrım ve kusmalarım ondanmış ama yaşadığım üzüntü açı beni mahvetti
Kızlar ikinize de çok geçmiş olsunKızlar ben de dün gıda zehirlenmesi yaşadımSerum yedikten sonra iyiyiz şimdi çok şükür. Aman yediklerinize dikkat edin
Benimki de 22+2 günlük 635 Gr. Epey iri bir bebek dedi doktor bana da. Ben 3.400 Gr doğmuşum.kızlar bugün kontrolüm vardı bizim kız 21+6 bugün 565 gram olmuş
sizinkiler ne durumda
bana doktorum sen yada babası iri mi doğdunuz
iri bi bebek olucak galiba sizinki dedi
Hayirli kandillerGünaydın kızlar hayırlı kandiller
Insallah canim. Birbirimize dua edelim su mübarek gecede.Günaydın canım.
Benim daha yeni olan bir durum canım geçen kontrollerim de böyle bir sıkıntı yoktu. Benim kanamam gibi herhangi bir durum da olmadı. Doktor aynısını söyledi zaten ağır kaldırmamı cinsel ilişki olmamasını. Ayrıca kanama sancı su gelme durumunda ben olayım olmayım alttan kesinlikle müdahale ettirmeme mi söyledi.
İnşallah yukarı çekilir canım hakkımızda hayırlısı olsun.
Sanirim bi tombis de benimki olacak, doktor sıkıntı yok dedi içim rahat ama salı günü ki kontrolde 658 gr olmustuCanım ben geriden geliyorum ama 18+0 da 252 ve 250 Gr olmuşlardı. Seninki maşallah minik bir tosuncuk olmuş
Canim bana iyiler dedi doktor iri demedi.boylarini da 20 ser cm ölçtü hatta. İrilik belki 28-30. Haftalarda daha net belli olur :)
Oy maşallah onda yanak da çok olur ama annesi ne güzel opersin :))Sanirim bi tombis de benimki olacak, doktor sıkıntı yok dedi içim rahat ama salı günü ki kontrolde 658 gr olmustu
O çığlık ayyy lar bende de var:)) birden olunca irkiliyo insan ben zaten tepkileri büyük biri olarak:)Hahahah korktun mu tekmelerden:))
Bende bazen çığlık atıyorum yani kısık sesle
Daha çok tekmeleyecek annesi:)
Evet canım ilk renkli usg mızı de salı yapıldik.masallah süpanallah .koca dudakli kocaman yanakli .asik oldum.Oy maşallah onda yanak da çok olur ama annesi ne güzel opersin :))
Kerem i ben de çok istiyorum ama Allah’ın ismi olduğundan Abdülkerim şeklinde daha uygun geliyor o da kulağa hoş gelmiyorAllah nasip ederse Ömer Kerem
Geçmiş olsun canım. Şükür ki iyisiniz .
çok geçmiş olsun canım dışardan falan mı yedin
Kızlar ikinize de çok geçmiş olsun
Kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için Allah hepimizi korusun hastalıklardan.
Dikkat etmek gerekiyor gerçekten inşallah Bi daha yaşamazsın canımKızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için Allah hepimizi korusun hastalıklardan.
@Meylen Canım dışardan değil evde kendimiz köfte yapmıştık sanırım kıyma bozukmuş ondan zehirlendik
O çığlık ayyy lar bende de var:)) birden olunca irkiliyo insan ben zaten tepkileri büyük biri olarak:)
Benim kuzuşumun doğum günüydü dün.Aile arasında kutladık iyi oldu böyle.4 yaşında artık minik kuzum.Ömrü hayırlı bereketli saglikli olsun inşaallah.Bi dahaki doğum gününde 8 aylık kardeşi olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?