2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ben de dün gıda zehirlenmesi yaşadım Serum yedikten sonra iyiyiz şimdi çok şükür. Aman yediklerinize dikkat edin
Kızlar ikinize de çok geçmiş olsun

kızlar bugün kontrolüm vardı bizim kız 21+6 bugün 565 gram olmuş
sizinkiler ne durumda
bana doktorum sen yada babası iri mi doğdunuz
iri bi bebek olucak galiba sizinki dedi
Benimki de 22+2 günlük 635 Gr. Epey iri bir bebek dedi doktor bana da. Ben 3.400 Gr doğmuşum.

Boğazlar yanıyor tahriş olmuş durumda ne önerirsiniz? Oğlum okuldan kaptı sanırım hemen de bana bulaştı

Insallah canim. Birbirimize dua edelim su mübarek gecede.

Herkese mrb nasilsiniz ? S Shewolf15 sen 18+0 da kilolarini yazmistin sanirim canim demi doktor o kilolara normal demis miydi.benim 17+1 de 248 gr di ve iri demisti doktor daha henuz gitmedim korkuyorum daha irilesmistir diye.sana bisey dedi mi doktor

Canim bana iyiler dedi doktor iri demedi.boylarini da 20 ser cm ölçtü hatta. İrilik belki 28-30. Haftalarda daha net belli olur :)

Kızlar iyi akşamlar. Yorumlarda tetenoz aşısı olanları gördüm de benim de 20 hafta oldu dün de detaylı ultrason yapıldı ama bu zamana kadar hiç açıdan bahsetmedi doktorum. Rutin birşey mi yoksa bazı durumlarda mı yapılıyor? Bilgi verebilir misiniz?

Hayırlı kandiller arkadaşlar.Aranizda tip 1 diyabetli olan var mı?Erkek kardeşime daha yeni teşhis konuldu.30 yaşına girecek nisanda.Çok üzüldüm kafaya taktım.İnsulin başlanmış hemen.Onu neler bekliyor tedavisi nasil ilerleyecek bilgisi olan yardımcı olabilir mi?Rahatlamaya çok ihtiyacım var.Dua edin kardeşime de ismi Hasan.

Geçmiş olsun canım. Şükür ki iyisiniz .
çok geçmiş olsun canım dışardan falan mı yedin
Kızlar ikinize de çok geçmiş olsun
Z ZEPISEL mimoza__ kızlar çok gecmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın
Kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için Allah hepimizi korusun hastalıklardan.
@Meylen Canım dışardan değil evde kendimiz köfte yapmıştık sanırım kıyma bozukmuş ondan zehirlendik

Pek yakınmış oğlumun doğum günü ile. Aynı hesaplamayı biz de yaptık seneye doğum gününde emekler gezer buralarda vs die. Mutlu yaşları olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…