2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Pek yakınmış oğlumun doğum günü ile. Aynı hesaplamayı biz de yaptık ☺ seneye doğum gününde emekler gezer buralarda vs die. Mutlu yaşları olsun canım
Teşekkür ederizzz.Sizinde doğum gününüz kutlu olsun.Nice güzel yaşlar görsünler kuzularımız...

Doktorunuz şeker yükleme için sizleri hangi hafta çağırdı? 21+ oldum.. İki hafta içinde gideceğim acaba o zaman ister mi daha sonra mı çağırır?
En son kaçıncı haftada yapılır ki?

25 Nisan sanırım benim de.. 26. Hafta oluyo sanırım.. Ama sınırlarını hiç bilmiyorum kaçıncı haftaya kadar yapılır vs

Günaydın canlarım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun :)) kontrolden çıktık genel şeker değerlendirmesi tiroid kan sayımı için tahlil verdik :) oğlum 790 gram olmuş gelisimi çok iyi dedi sanırım babasi gibi 5 kilo doğacak sürekli alt tarafima baskı yapmasını sordum bebek ters değil yer çekimi etkisinden ara ara öyle olması normal. Bacaklarını yükseğe koyarak dinlen dedi :)

Maşallah canım

Maşallahh kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…