Kayınpeder bizim yaşadığımız şehirde kimseye sormadan 1 aylık kursa yazılmış... Hamile olduğumu bildikleri halde1 ay misafirlik mi olurmuş canım yaaKalmaları için bir sebep var mı acaba?
Yüzde 99 döneceğim ve büyük ihtimalle 5. Ayda dönmüş olurum. Yan komşum bakicimiz olacak o bakacakKadınlar günümüzü kutlarım
Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
Yaa ne şanslısın :) Ne iş yapıyordun mesai saatlerin rahat mı canım ?Yüzde 99 döneceğim ve büyük ihtimalle 5. Ayda dönmüş olurum. Yan komşum bakicimiz olacak o bakacak
Ohaa ne kadar ayıp yaaKayınpeder bizim yaşadığımız şehirde kimseye sormadan 1 aylık kursa yazılmış... Hamile olduğumu bildikleri halde
Yok canım kurumum çok sıkı rapor izin mesai konusunda devletteyim ama. Mesai 8-5. Ama herhangi bir zamanda da cagirilinca gece olsa da müdürlere itiraz edemiyoruz. Ama çok yuklenmezler cocuklar olunca bekarlara veya çocuksuz olanlara daha fazla dikkat ederlerYaa ne şanslısın :) Ne iş yapıyordun mesai saatlerin rahat mı canım ?
Oğlumun ismi Yahya Emir olucak allahın izniyle :)Kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü
Ev koktu canım gittikleri gün başlar 3 gün temizlerim artıkOhaa ne kadar ayıp yaaGörümcene iş yaptır ama canım. Öyle yan gelip yatmasına asla müsaade etme. Ne diyeyim inşallah zaman çabuk geçer senin için
Allah sana sabır güç versin canım.bende de durum farklı değil.yapmalarindan sa yapmasınlar daha iyiEv koktu canım gittikleri gün başlar 3 gün temizlerim artıkdöküp saçıp bırakıyorlar birşey isteyince de istemesin diye
ben düşük riskinden dolayı 14. haftamdan beri raporluyum canımKadınlar günümüzü kutlarım
Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
Bende kuvet aldim seffaf guzel canim hastane cikislarini çıtçıtlı badileri beğenmedimKızlar eşim bugün bim den bebek küveti maşrapa kova ve bir tane Nevresim takımı aldı merak ediyorum güzel mi acaba? Banyo seti şeffaf
Yine ne güzel annen bakacakmış
Bende aldım bimden güzel beğendim ama alttaki tipa su sızdırmaz dimi canım o aklima takıldıBende kuvet aldim seffaf guzel canim hastane cikislarini çıtçıtlı badileri beğenmedim
Canım ben de anneme sipariş ettim 5 li zıbın, ikili alt, organik ağız mendili filan, gayet güzel ve kaliteli..Kızlar eşim bugün bim den bebek küveti maşrapa kova ve bir tane Nevresim takımı aldı merak ediyorum güzel mi acaba? Banyo seti şeffaf
Canım Türkiye'de yok sanırım bu marka, güle güle kullanın inşallahKizlar biz bunu aldik graco click connect çok kullanisli kadın uzun uzun anlati içimize sindi :)
Evet canım biz '' Aybala'' düşünüyoruzOğlumun ismi Yahya Emir olucak allahın izniyle :)
Sen düşündünmü canım
üffff ben de sinir oldum buradan onlaraEv koktu canım gittikleri gün başlar 3 gün temizlerim artıkdöküp saçıp bırakıyorlar birşey isteyince de istemesin diye
Yaa çok güzel olmuş çanta işi, bize de haber ver canım canta gelinceLohusa geceliğim iptal oldu ellerinde kalmamış meğernasibimde yokmuş
bilin bakalım kardeşim napmış tugbakugudan siparişi vermiş bile oda nasipte yokmuş
birde iyi haber arkadaşım hediye olarak beğendiğim my valice bebek bakım çantasını alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?