2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kadınlar günümüzü kutlarım

Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
Yüzde 99 döneceğim ve büyük ihtimalle 5. Ayda dönmüş olurum. Yan komşum bakicimiz olacak o bakacak

Kayınpeder bizim yaşadığımız şehirde kimseye sormadan 1 aylık kursa yazılmış... Hamile olduğumu bildikleri halde
Ohaa ne kadar ayıp yaa Görümcene iş yaptır ama canım. Öyle yan gelip yatmasına asla müsaade etme. Ne diyeyim inşallah zaman çabuk geçer senin için

Yaa ne şanslısın :) Ne iş yapıyordun mesai saatlerin rahat mı canım ?
Yok canım kurumum çok sıkı rapor izin mesai konusunda devletteyim ama. Mesai 8-5. Ama herhangi bir zamanda da cagirilinca gece olsa da müdürlere itiraz edemiyoruz. Ama çok yuklenmezler cocuklar olunca bekarlara veya çocuksuz olanlara daha fazla dikkat ederler

Ohaa ne kadar ayıp yaa Görümcene iş yaptır ama canım. Öyle yan gelip yatmasına asla müsaade etme. Ne diyeyim inşallah zaman çabuk geçer senin için
Ev koktu canım gittikleri gün başlar 3 gün temizlerim artık döküp saçıp bırakıyorlar birşey isteyince de istemesin diye

Kızlar ben muayenelerde doktorumun muayenehanesine gidiyorum o yüzden doğum için hastaneleri araştırmaya başlayacağım İstanbul Avrupa yakasında. Siz hangi hastanelerde doğum yapacaksınız kısmetse?

Kadınlar günümüzü kutlarım

Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
ben düşük riskinden dolayı 14. haftamdan beri raporluyum canım
doğuma kadarda yatıcam gibi görünüyo
bebiş doğduktan sonra annem bakıcak bende inşallah bi sorun olmazsa hemen dönmek istiyorum çok bunaldım yatmaktan

B bskscl canım bende muhtemelen beşinci ayımda dönerim. Bir müddet annem bakar. Bir yaşından sonra benim yavrulara kreş yolu yada bakıcı görünür gibi

B bskscl canım bende muhtemelen beşinci ayımda dönerim. Bir müddet annem bakar. Bir yaşından sonra benim yavrulara kreş yolu yada bakıcı görünür gibi
Yine ne güzel annen bakacakmış Benimde kesinlikle 5. ayımda dönmem gerekiyor işe. Tek avantajım yönetici kadrosunda olduğumdan, işe geliş gidişime karışan yok.

Benim bebeğim de maalesef 5 aylıkken bakıcı eline kalacak. Evim yatılı biri için çok müsait aslında ama eşimi ikna edemiyorum. Şöyle orta yaşlı bir rus bakıcı istiyorum aslında. İnşallah düzgün insanlar çıkar karşımıza

Kızlar eşim bugün bim den bebek küveti maşrapa kova ve bir tane Nevresim takımı aldı merak ediyorum güzel mi acaba? Banyo seti şeffaf
Canım ben de anneme sipariş ettim 5 li zıbın, ikili alt, organik ağız mendili filan, gayet güzel ve kaliteli..

Bu arada bizim cinsiyet kesinleşti. Ayşecik geliyor Allah nasip ederse

Kizlar biz bunu aldik graco click connect çok kullanisli kadın uzun uzun anlati içimize sindi :)
Canım Türkiye'de yok sanırım bu marka, güle güle kullanın inşallah
Oğlumun ismi Yahya Emir olucak allahın izniyle :)
Sen düşündünmü canım
Evet canım biz '' Aybala'' düşünüyoruz , tek mi iki isim mi o kafamıza takılmıştı, ama tek isime karar verdik
Ev koktu canım gittikleri gün başlar 3 gün temizlerim artık döküp saçıp bırakıyorlar birşey isteyince de istemesin diye
üffff ben de sinir oldum buradan onlara
Yaa çok güzel olmuş çanta işi, bize de haber ver canım canta gelince kardeşinde benim kafadanmış, tugbakugu güle güle güzel günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…