2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kadınlar günümüz kutlu olsun hatunlar :) Bir sonraki kadınlar gününü evlatlarımızla kutlamak dileğiyle.
Ay inşallah. Kadınlar günü seneye bizim evde iyi kutlanır 4 kadın
Kadınlar günümüzü kutlarım

Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
Mecbur döneceğim :) Analık iznim, yıllık iznim bitince alabilirsem bir de rapor alıp öyle başlmayı düşünüyorum en azından 6 ay evde olurum inşallah. Kayınvalidem ve annem nöbetleşe bakarlar.

Sen ara isimli çıkışı ben siparişi verdim bile dedi battaniye yastık bide tulum sipariş etmiş
Tamam kuzum çanta gelsin atarım ben detaylı alın almayın derim. Bu arada My valice kendi sitesinde indirim var 149 tlye geliyo bilginiz olsun

Çok güzel bir isim canım kimsede duymadim daha önce adıyla yaşasın inşallah ❤

Kadınlar günümüzü kutlarım

Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
Canım ben kamuda çalışıyorum bebişe en fazla 3 ay bakabileceğim. sonrasında süt iznimi falan ayarlayıp bi müddet eşimle dönüşümlü bakacağız. sonrasındada bakıcı düşünüyorum napim

Çok güzel bir isim canım kimsede duymadim daha önce adıyla yaşasın inşallah ❤
Teşekkürler teyzesi bütün evlatlarımız adlarıyla yaşasın inşallah

Kızlar bu arada bimden ısı ve nem ölçer de aldım, hemde dijital saatmiş. Kullanışlı duruyor.

Eklentiler

• 15520457590126761962748863823537.webp
    324,6 KB · Görüntüleme: 50
Çok zor bakıcı işleri canım eşine hak veriyorum güvenmek de mesele. Benim eşimde anneler baksın istiyor ama bakalım zaman neyi gösterecek
Canım ben de anneme sipariş ettim 5 li zıbın, ikili alt, organik ağız mendili filan, gayet güzel ve kaliteli..

Bu arada bizim cinsiyet kesinleşti. Ayşecik geliyor Allah nasip ederse
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Ohh çok güzel iyi ki yakınlar var. Bizde de dolabı dayıları aldı, beşikleri de babaanne ve anneanne üstlendi. Yaşadık
Ben de bimden alt açma, ağız mendili ve ikili alt aldım kızlar güzel görünüyorlar
Güle güle kullansın canım çok güzeller

Benim sepet beşik ve ana kucağı anneme ait odasını da kayınvalidem yapıcak
Bizede doğum parası ıvır zıvır şeyler ve arabası kaldı İyiki varlar gerçekten

öyle mi diyosun inceliği kalınlığı falan nasıldı çok adi duruyosa hiç gitmeyeyim
Canım en çok ince ne çok kalın, müzikli olsaydı alacaktım,yine de bi bak bence.

Benim sepet beşik ve ana kucağı anneme ait odasını da kayınvalidem yapıcak
Bizede doğum parası ıvır zıvır şeyler ve arabası kaldı İyiki varlar gerçekten
Bizimkilerden kimseden ses yok, ne alıyorsunuz ne istiyorsunuz diyen de yok, bakalım mayısın başında kvalidemlere gideceğiz, belki teklif ederler ama sanmıyorum, bizim düğünümüzde bile sadece düğün salonunun parasına el atmışlardı, diğer her şeyi eşim yaptı, zaten pekte hevesli görünmüyorlar

Aynı durumdayız canım ne soran var ne teklif eden ...

Amin canım, hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım ins.

Bi şekilde elbet altından kalkarsınız destek olsalar güzel olur elbette ama Allah kolaylık versin canım takma kafana belki dediğin gibi teklif ederler yada bi miktar yardım ederler. Ben her zaman söylüyorum yaparlar yapmazlar kendileri bilir ben bu çocuğu kendime güvenerek yaptım az alır öz alır yine altından kalkarım hepimiz kalkarız.

Ay ben de öyle diyordum ama bir değil iki tane yapmış bulununca şu an teklif etseler hemen kabul ederim kiyafetin aynısını bile iki tane alıyorum çok fena Allah yardım etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…