- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Ay inşallah. Kadınlar günü seneye bizim evde iyi kutlanırKadınlar günümüz kutlu olsun hatunlar :) Bir sonraki kadınlar gününü evlatlarımızla kutlamak dileğiyle.
Mecbur döneceğim :) Analık iznim, yıllık iznim bitince alabilirsem bir de rapor alıp öyle başlmayı düşünüyorum en azından 6 ay evde olurum inşallah. Kayınvalidem ve annem nöbetleşe bakarlar.Kadınlar günümüzü kutlarım
Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
Canım Türkiye'de yok sanırım bu marka, güle güle kullanın inşallah
Evet canım biz '' Aybala'' düşünüyoruz, tek mi iki isim mi o kafamıza takılmıştı, ama tek isime karar verdik
üffff ben de sinir oldum buradan onlara
Yaa çok güzel olmuş çanta işi, bize de haber ver canım canta gelincekardeşinde benim kafadanmış, tugbakugu güle güle güzel günlerde kullanın
aynen %25 septte benim powerbankim var o yüzden istemedimEvet sepette indirim varmış powrbank bedava gibi oluyor indirimle :) 10000lik powrbank ile 201 TL :)
Çok güzel bir isim canım kimsede duymadim daha önce adıyla yaşasın inşallah ❤Canım Türkiye'de yok sanırım bu marka, güle güle kullanın inşallah
Evet canım biz '' Aybala'' düşünüyoruz, tek mi iki isim mi o kafamıza takılmıştı, ama tek isime karar verdik
üffff ben de sinir oldum buradan onlara
Yaa çok güzel olmuş çanta işi, bize de haber ver canım canta gelincekardeşinde benim kafadanmış, tugbakugu güle güle güzel günlerde kullanın
Canım ben kamuda çalışıyorum bebişe en fazla 3 ay bakabileceğim. sonrasında süt iznimi falan ayarlayıp bi müddet eşimle dönüşümlü bakacağız. sonrasındada bakıcı düşünüyorum napimKadınlar günümüzü kutlarım
Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
Teşekkürler teyzesiÇok güzel bir isim canım kimsede duymadim daha önce adıyla yaşasın inşallah ❤
kuzu sen baya toplamışsın oyun halısına baktın mı peki nasıldı gidersem onun için gidicemTeşekkürler teyzesibütün evlatlarımız adlarıyla yaşasın inşallah
Kızlar bu arada bimden ısı ve nem ölçer de aldım, hemde dijital saatmiş. Kullanışlı duruyor.
Baktım kuzum ama beğenemedim, sesli olanlarını düşünüyorum, ama illa müzikli olmasına gerek yok derseniz iş görür güzel :)kuzu sen baya toplamışsın oyun halısına baktın mı peki nasıldı gidersem onun için gidicem
Çok zor bakıcı işleri canım eşine hak veriyorum güvenmek de mesele. Benim eşimde anneler baksın istiyor ama bakalım zaman neyi gösterecekYine ne güzel annen bakacakmışBenimde kesinlikle 5. ayımda dönmem gerekiyor işe. Tek avantajım yönetici kadrosunda olduğumdan, işe geliş gidişime karışan yok.
Benim bebeğim de maalesef 5 aylıkken bakıcı eline kalacak. Evim yatılı biri için çok müsait aslında ama eşimi ikna edemiyorum. Şöyle orta yaşlı bir rus bakıcı istiyorum aslında. İnşallah düzgün insanlar çıkar karşımıza
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin inşallahCanım ben de anneme sipariş ettim 5 li zıbın, ikili alt, organik ağız mendili filan, gayet güzel ve kaliteli..
Bu arada bizim cinsiyet kesinleşti. Ayşecik geliyor Allah nasip ederse
Ohh çok güzel iyi ki yakınlar var. Bizde de dolabı dayıları aldı, beşikleri de babaanne ve anneanne üstlendi. YaşadıkLohusa geceliğim iptal oldu ellerinde kalmamış meğernasibimde yokmuş
bilin bakalım kardeşim napmış tugbakugudan siparişi vermiş bile oda nasipte yokmuş
birde iyi haber arkadaşım hediye olarak beğendiğim my valice bebek bakım çantasını alacak
Güle güle kullansın canım çok güzellerBen de bimden alt açma, ağız mendili ve ikili alt aldım kızlar güzel görünüyorlar
Benim bu 3. Kuvet her tayinde biraktik geldik hepsinde vardi tipa akitmadi insallah buda akitmaz cikartmamak lazim tıpayı yerinden gevsemesin diyeBende aldım bimden güzel beğendim ama alttaki tipa su sızdırmaz dimi canım o aklima takıldı
öyle mi diyosun inceliği kalınlığı falan nasıldı çok adi duruyosa hiç gitmeyeyimBaktım kuzum ama beğenemedim, sesli olanlarını düşünüyorum, ama illa müzikli olmasına gerek yok derseniz iş görür güzel :)
Çok zor bakıcı işleri canım eşine hak veriyorum güvenmek de mesele. Benim eşimde anneler baksın istiyor ama bakalım zaman neyi gösterecek
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Ohh çok güzel iyi ki yakınlar var. Bizde de dolabı dayıları aldı, beşikleri de babaanne ve anneanne üstlendi. Yaşadık ☺
Güle güle kullansın canım çok güzeller
Eşim aldı ya canım merak ettim kiyafet almadık bir tane de nevresim aldik yüzde yüz pamuk yazıyordu katalogda. Bakalım akşam görürüm nasıllarBende kuvet aldim seffaf guzel canim hastane cikislarini çıtçıtlı badileri beğenmedim
Canım en çok ince ne çok kalın, müzikli olsaydı alacaktım,yine de bi bak bence.öyle mi diyosun inceliği kalınlığı falan nasıldı çok adi duruyosa hiç gitmeyeyim
Bizimkilerden kimseden ses yok, ne alıyorsunuz ne istiyorsunuz diyen de yok, bakalım mayısın başında kvalidemlere gideceğiz, belki teklif ederler ama sanmıyorum, bizim düğünümüzde bile sadece düğün salonunun parasına el atmışlardı, diğer her şeyi eşim yaptı, zaten pekte hevesli görünmüyorlarBenim sepet beşik ve ana kucağı anneme ait odasını da kayınvalidem yapıcak
Bizede doğum parası ıvır zıvır şeyler ve arabası kaldıİyiki varlar gerçekten
Aynı durumdayız canım ne soran var ne teklif eden ...Canım en çok ince ne çok kalın, müzikli olsaydı alacaktım,yine de bi bak bence.
Bizimkilerden kimseden ses yok, ne alıyorsunuz ne istiyorsunuz diyen de yok, bakalım mayısın başında kvalidemlere gideceğiz, belki teklif ederler ama sanmıyorum, bizim düğünümüzde bile sadece düğün salonunun parasına el atmışlardı, diğer her şeyi eşim yaptı, zaten pekte hevesli görünmüyorlar
Amin canım, hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım ins.Çok zor bakıcı işleri canım eşine hak veriyorum güvenmek de mesele. Benim eşimde anneler baksın istiyor ama bakalım zaman neyi gösterecek
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Ohh çok güzel iyi ki yakınlar var. Bizde de dolabı dayıları aldı, beşikleri de babaanne ve anneanne üstlendi. Yaşadık ☺
Güle güle kullansın canım çok güzeller
Bi şekilde elbet altından kalkarsınız destek olsalar güzel olur elbette ama Allah kolaylık versin canım takma kafana belki dediğin gibi teklif ederler yada bi miktar yardım ederler. Ben her zaman söylüyorum yaparlar yapmazlar kendileri bilir ben bu çocuğu kendime güvenerek yaptım az alır öz alır yine altından kalkarım hepimiz kalkarız.Canım en çok ince ne çok kalın, müzikli olsaydı alacaktım,yine de bi bak bence.
Bizimkilerden kimseden ses yok, ne alıyorsunuz ne istiyorsunuz diyen de yok, bakalım mayısın başında kvalidemlere gideceğiz, belki teklif ederler ama sanmıyorum, bizim düğünümüzde bile sadece düğün salonunun parasına el atmışlardı, diğer her şeyi eşim yaptı, zaten pekte hevesli görünmüyorlar
Ay ben de öyle diyordum ama bir değil iki tane yapmış bulununca şu an teklif etseler hemen kabul ederimBi şekilde elbet altından kalkarsınız destek olsalar güzel olur elbette ama Allah kolaylık versin canım takma kafana belki dediğin gibi teklif ederler yada bi miktar yardım ederler. Ben her zaman söylüyorum yaparlar yapmazlar kendileri bilir ben bu çocuğu kendime güvenerek yaptım az alır öz alır yine altından kalkarım hepimiz kalkarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?