Aynen öyle canım, ben onlara minnet etmemek için bi süre çalışmayacağım bile, kendim bakarım Allah izin verirse de bebeğimeBi şekilde elbet altından kalkarsınız destek olsalar güzel olur elbette ama Allah kolaylık versin canım takma kafana belki dediğin gibi teklif ederler yada bi miktar yardım ederler. Ben her zaman söylüyorum yaparlar yapmazlar kendileri bilir ben bu çocuğu kendime güvenerek yaptım az alır öz alır yine altından kalkarım hepimiz kalkarız.
elbette yapsalar rahatlarsın canım benimAy ben de öyle diyordum ama bir değil iki tane yapmış bulununca şu an teklif etseler hemen kabul ederimkiyafetin aynısını bile iki tane alıyorum çok fena Allah yardım etsin bize
Devlet hastanesi olur canım bulunduğum yerdeKızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız kısmetse?
Allah kolaylığını veriyor inanki borcu olana derdi olana yardıma ihtiyacı olana yetişsin RabbimAynen öyle canım, ben onlara minnet etmemek için bi süre çalışmayacağım bile, kendim bakarım Allah izin verirse de bebeğime
Kendi borcumuzu uğraşıyoruz içinden cikilmiyor valla bir de başkasının borcu iseelbette yapsalar rahatlarsın canım benim
Ancak benim şöyle bi durumum var
Eşimin kuzeni kayınvalidem ve kayınpederimin yeğeni ( kayınvalidemin ablasıyla kayınpederimin amcası evli ortak yeğenleri) olan bir şahıs yüzünden aylık 4000 tl sabit ödememiz var borç bizim değil ama kocalık sağolsun bizim gibi ödüyoruz2 çocuk masrafım olsaydı keşke diyorum bazen
Şehrimdeki devlet hastanesinde canım, hatta normal olursa her şey, devlet hastanesinde suda doğum istiyorum inşallah.Kızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız kısmetse?
Kendi borcumuzu uğraşıyoruz içinden cikilmiyor valla bir de başkasının borcu iseAllah size de kolaylık versin çok can sıkıcı
Devlet hastanesi olur canım bulunduğum yerde
Şehrimdeki devlet hastanesinde canım, hatta normal olursa her şey, devlet hastanesinde suda doğum istiyorum inşallah.
Canım evet bakanlık normal doğumu teşvik etmek için bazı pilot iller ve hastaneler seçti, suda doğum üniteleri falan kuruldu hatta doğum bile oldu :)Hayırlısı olsun canım
Aa suda doğum yaptıran hastaneler var mı gerçekten? İnşallah herşey yolunda gider de gönlündeki gibi olur
Canım evet bakanlık normal doğumu teşvik etmek için bazı pilot iller ve hastaneler seçti, suda doğum üniteleri falan kuruldu hatta doğum bile oldu :)
Bende aldım canım birde biberonla alt açma aldım bnim hoşuma gittiKızlar eşim bugün bim den bebek küveti maşrapa kova ve bir tane Nevresim takımı aldı merak ediyorum güzel mi acaba? Banyo seti şeffaf
izmir medicalparkKızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız kısmetse?
Ya bende gördüm ama almadım keşke alsaydım diyorum güzel duruyor, bi tane nevresim kalmıştı bebek nevresimi onu aldım :)Teşekkürler teyzesibütün evlatlarımız adlarıyla yaşasın inşallah
Kızlar bu arada bimden ısı ve nem ölçer de aldım, hemde dijital saatmiş. Kullanışlı duruyor.
Belirli sürelerde hareket ediyor canım sonra baya duruyor. Sonra bi bakıyorum tekrar hareket ediyor. Özellikle ikindi vakti ve sabah çok hareket ediyorKızlar bebişleriniz sürekli mi hareket halinde yoksa belirli sürelerde mi?
Sürekli değil bnm cnm ama hergün en az 4-5 kere hissediyorumKızlar bebişleriniz sürekli mi hareket halinde yoksa belirli sürelerde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?