2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen öyle canım, ben onlara minnet etmemek için bi süre çalışmayacağım bile, kendim bakarım Allah izin verirse de bebeğime

Ay ben de öyle diyordum ama bir değil iki tane yapmış bulununca şu an teklif etseler hemen kabul ederim kiyafetin aynısını bile iki tane alıyorum çok fena Allah yardım etsin bize
elbette yapsalar rahatlarsın canım benim
Ancak benim şöyle bi durumum var
Eşimin kuzeni kayınvalidem ve kayınpederimin yeğeni ( kayınvalidemin ablasıyla kayınpederimin amcası evli ortak yeğenleri) olan bir şahıs yüzünden aylık 4000 tl sabit ödememiz var borç bizim değil ama kocalık sağolsun bizim gibi ödüyoruz 2 çocuk masrafım olsaydı keşke diyorum bazen

Aynen öyle canım, ben onlara minnet etmemek için bi süre çalışmayacağım bile, kendim bakarım Allah izin verirse de bebeğime
Allah kolaylığını veriyor inanki borcu olana derdi olana yardıma ihtiyacı olana yetişsin Rabbim
Elbette bakarsın büyütürsün 1 tane değil 10 tane olsun yine muhtaç değiliz kimseye Allahta muhtaç etmesin

Kendi borcumuzu uğraşıyoruz içinden cikilmiyor valla bir de başkasının borcu ise Allah size de kolaylık versin çok can sıkıcı

Kendi borcumuzu uğraşıyoruz içinden cikilmiyor valla bir de başkasının borcu ise Allah size de kolaylık versin çok can sıkıcı

İşte hani yardım edenim olmasaydı o 4bin bana kalsaydı diyorum bende canım aylık 4bin deli para bu devirde malesef neredeyse yarım daire parası çöp olacak ee konuşsam evimde huzurum kalmicak para için gönül kırmam kimseyi üzmem helede eşimi ailesini hiç üzmem o yüzden ödüyoruz
Amaann çok şükür sağlığımız yerinde olsun para bulunur dert değil bebişlerimiz sağlıkla gelsin

Hayırlısı olsun canım

Aa suda doğum yaptıran hastaneler var mı gerçekten? İnşallah herşey yolunda gider de gönlündeki gibi olur
Canım evet bakanlık normal doğumu teşvik etmek için bazı pilot iller ve hastaneler seçti, suda doğum üniteleri falan kuruldu hatta doğum bile oldu :)

Canım evet bakanlık normal doğumu teşvik etmek için bazı pilot iller ve hastaneler seçti, suda doğum üniteleri falan kuruldu hatta doğum bile oldu :)

Çok iyiymiş şaşırdım gerçekten Ben de sancı esnasında falan rahat olan bir hastane olsun istiyorum. Bazı hastanelerde ayağa bile kaldırmıyorlarmış sanırım. O anki hal nasıl olur bilmiyorum tabii ama hareket etmek süreci çok kolaylaştırıyorlar diyorlar.

Teşekkürler teyzesi bütün evlatlarımız adlarıyla yaşasın inşallah

Kızlar bu arada bimden ısı ve nem ölçer de aldım, hemde dijital saatmiş. Kullanışlı duruyor.
Ya bende gördüm ama almadım keşke alsaydım diyorum güzel duruyor, bi tane nevresim kalmıştı bebek nevresimi onu aldım :)

Kızlar bebişleriniz sürekli mi hareket halinde yoksa belirli sürelerde mi?
Belirli sürelerde hareket ediyor canım sonra baya duruyor. Sonra bi bakıyorum tekrar hareket ediyor. Özellikle ikindi vakti ve sabah çok hareket ediyor

Ben de bimden katı meyve sıkacagını aldım inşallah iyi çıkar gıtmısken tulum yelek alt bir de battaniye aldım.Fiyatları uygundu. Kumasları fena değildi.O kadar cok lazım ki bir ikisi de bimden olsun dedim. Bizim ilk bebek kız olunca sımdı her seye sıfırdan gırıstık bakalımDogumu sormus bir arkadas ben Bursa Doruk Hastanesinde yapacagım. Spinal sezeryan olacak. Y Yademim canım benim ki devamlı tepinme halinde maşallah ama baya bir asagıda hissediyorum hareketlerini oysa karnım yukarıda 15 martta ayrıntılıya gırecegım soracagım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…