2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mrb kızlar bende 6 aylık hamileyim çok çabuk yorulıyorum on dk yürüsem temizlik yapsam o gün oturduğum yerden kalkamıyorum belime bacaklarına kramp giriyor her tarafım tutuluyor sizdede aynı durumu yaşayan varmı?

Günümüz aynı anladığım kadarıyla henüz 6 aylık değil 5.5 aylık hamileyiz canım yaşımız da aynı
Ben de hiç öyle bi durum yok saatlerce iş yaparsam belime ağrı vuruyor sabah erken kalkıyorum işe de gidiyorum temizlik çamaşır ütü de yapıyorum acaba magnezyum takviyesi mi alsan doktorunla görüşüp

Iyi gecelerr kızlar daha yeni atlattığım gribe daha ağır şekil de yakalandım hapsirmaktan dudaklarım kanadı i kafama balyozla vuruyorlarmiş gibi hissediyorum hastaneye gitmeek istemiyorum bu sefer çünkü parol yazıp yolluyorlar napıcağımı şaşırdım

Grip olduğunda doktora gitsen bir hafta da gitmesen yedi günde geçermiş. Aynı durumdayız dün Parol yazarım dedi gönderdi beni. Aşı da oldum kolum da aciyor. Beynim zonkluyor ama bol su içip dinlenmekten başka çaresi yok

Öyle yapıcam kuzum Kan sorunum yoktu ama baktırmak en iyisi
Benim de hamile kaldigimda 12,5 tü kanım. Geçen ay bir ölçturdum 10 a düşmüş. Kan ilacı başladı hemen doktor. Dediğin gibi vitamin kan ilacı magnezyum içmekten insan sıkılıyor. Sonuçta onlar da kimyasal. Ama kan önemli. Eksikliğinde halsizlik kramp baş ağrısı yapıyor.

Canim aldigin linki atabilir misin kupon hep veriyolar ama hep yuksek miktarlarda kullaniliyo baya bi indirim mus sende nasi bi kupondu
TRY 88.25 32% İndirim | Moda mumya çanta analık bebek bezi çantası büyük kapasiteli hemşirelik çanta seyahat sırt çantası tasarımcı bebek bakımı Nappy çanta
https://s.click.aliexpress.com/e/cd75Vq1w canım link bu. 16 liralık bir kupondu yüksek değildi zaten.

Magnezyum hiç vermedi
Kanıma troide tekrar baktırcam canım işte bebeğime Bi zararı olmasında ben önemli değilim

Canım moralini bozmak gibi olmasın ama çok daha ucuzları da var ayni sey ama bazi satıcılar daha pahalı satıyor. Başka bisey alirsan Eger iyice bak

Ahh canım ya çok üzüldüm. Allah sabır versin. Umarım en kısa zamanda yeniden sağlıkla hamile kalıp kucağına alırsın.

Sana da çok çok geçmiş olsun canım. Hastaneye gidip o kadar sıra bekleyip sadece parol yazıp yollamalari insanı daha hasta ediyor. Maalesef bugün üçüncü nane limon içişim ama yok gram faydası olmuyor kafamı duvara vurasım geliyor o denli bir ağrı var başımda hamilelikte hiç çekilmiyor bu hastalık

Bol bol ılık süt içiyordum o beni rahatlatıyordu. Birde çift yastıkla yatmaya basla istersen oda mideden asidin kaçmasını önler. Ama son ay hicbirsey fayda etmemişti bana
Çift yastıkla bu gece deneyim canım.umarim faydası olur. Keşke sütü içebilseydim.en çok canım onu istiyor zaten ama ne yazıkki laktozsuz olanina bile vücudum çok tepki gösteriyor.

Canım moralini bozmak gibi olmasın ama çok daha ucuzları da var ayni sey ama bazi satıcılar daha pahalı satıyor. Başka bisey alirsan Eger iyice bak
Canım çok fazla model var ve çok fazla fiyat evet ama ben filtrelediğim ürünlerde en uygunu buydu diyeyim. Bu modelde en iyi fiyat buydu. Daha düşüklerde güvenilir değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…