2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar doktorum bana bir gun decavit bir gun regenesis ic demisti...regenesis de icinde balik yagi olan bi vitaminmis...o bitti ayrintili icin gittiğim dr başka bir omega verdi o da her gün decavit de hergun...iştahım açılır diye korkuyorum...ve d vitamini damlasını da düzenli alamıyorum...içimiz rahat değil ama düzenli de yapamıyoruz.ben de aynı durumdayim

Çok geçmiş olsun ve başın sağolsun...rabbim sabrını versin inşallah

Bol bol ılık süt içiyordum o beni rahatlatıyordu. Birde çift yastıkla yatmaya basla istersen oda mideden asidin kaçmasını önler. Ama son ay hicbirsey fayda etmemişti bana

Henüz pek bişey hissetmiyorum inşallah sağlıklı olsun da birrkaç hafta daha bekleyeyim bakalım.

Tamam canım sağol birkaç hafta daha bekleyeyim benim bebek sakin mi olacak ne ki :)
Bebistir o canım sonrasında devam eden gaz sorunun yoksa rahatlıkla ayırt edersin her an düzenli hareketleri başlayabilir

keşke bende yürüyebilsem ama yasak yürümem
erken doğum riskim var
Canım sen zamanında sağlıkla kucağına al inşallah doğumdan sonra acısını çıkarırsınız bol bol bebisinle yürüyüşe çıkarsınız boşver hepimiz için tabiki gününde sağlıkla inşallah

Meylen canim amniyosentez haftam ileri ve de bende zaten erken dogum riskim varya dr sularin erken gelmesinden korktu
Zaten rahim agzinda dikis var biliyorsun 14 haftada dikis atildi
Cok agliyom meylen
Bicok kişi var serklaj yapılan hiç moralini bozma Allah'ın izniyle tamamlarsin süreci

Ins iyi olur hersey

Kızlar ben bi konuda vicdan azabı duyuyorum yaklaşık 15 gündür hiç bi vitamini kan ilacını düzenli içmiyorum.
Bıktım çünkü içesim gelmiyo napmalıyım sıkıldım gerçekten.
Ben hiç içmiyorum...bence bizim rezervlerden giden gidiyor. Bebek alacağını aliyor zaten

Basin sagolsun. Allah sabır versin. Çok üzüldüm...Ins birdaha aynı aciyi yasatmasin rabbim

Ben bi daha kan baktorıcam doktorlada konuşucam canım inşallah kullanmama gerek yoktur yediklerim yetiyodur
Kuzum benim kan 9 çıktı. Doktor nerdeyse dövecekti öyle soyleyim. Çok kızdı. Doğumdan sonra toparlanamazsin ilaçlarını mutlaka al bak dedi . Sende bı ölçtür de ona göre alıp almamaya karar ver.

Insallah kozlar benim bebegimde o saglikli bebekler arasina girer bol boo dua ediyorum
Sizlerde bana dua edin lutfen haftaya cuma sonuc cikacak
Mubarek gunun yuzu suyu hurmetine insallah temiz sonuc cikar
Canım içini ferah tut allaha sığın bol dua et inşallah tertemiz çıkacak sonucun benim dualarımda seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…