Çok geçmiş olsun ve başın sağolsun...rabbim sabrını versin inşallahMerhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Bol bol ılık süt içiyordum o beni rahatlatıyordu. Birde çift yastıkla yatmaya basla istersen oda mideden asidin kaçmasını önler. Ama son ay hicbirsey fayda etmemişti banaKızlar bir haftadır miğde yanması refluyle savaşıyorum hiç sanki migdem boğazıma kadar ateş dolu. Hiç birseyin faydası olmuyor. Ogunlerde Sadece Bir iki lokma ekmek yiyorum ama nafile onunla bile miğde çok kötü oluyor.su dahi içemez oldum
Önerisi olan varmı?????????
Acaba gerçekten oğlumun saçlarımı çıkıyor ki?
Bu kadar miğde yanmasına ac kalmaya bi kel gelsin isiracagim onun heryerinden .
Pazartesi 6 aylik olucam oğlum olucak inşallah :)Hamileliğinizin kaçıncı ayındasınız kızlarCinsiyetler belli oldu mu ?
Cuma günü 6 aylık oluyorum ve oğlum olucak
Bebistir o canım sonrasında devam eden gaz sorunun yoksa rahatlıkla ayırt edersin her an düzenli hareketleri başlayabilirHenüz pek bişey hissetmiyorum inşallah sağlıklı olsun da birrkaç hafta daha bekleyeyim bakalım.
Tamam canım sağol birkaç hafta daha bekleyeyim benim bebek sakin mi olacak ne ki :)
Saağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallahPazartesi 6 aylik olucam oğlum olucak inşallah :)
25+5 te tam 6 bitiyomus @Meylen atmıştı bende ona göre takip ediyorum ne zaman kaç aylık oldum :)Pazartesi 6 aylik olucam oğlum olucak inşallah :)
Canım sen zamanında sağlıkla kucağına al inşallah doğumdan sonra acısını çıkarırsınız bol bol bebisinle yürüyüşe çıkarsınız boşver hepimiz için tabiki gününde sağlıkla inşallahkeşke bende yürüyebilsem ama yasak yürümem
erken doğum riskim var
Bicok kişi var serklaj yapılan hiç moralini bozma Allah'ın izniyle tamamlarsin süreciMeylen canim amniyosentez haftam ileri ve de bende zaten erken dogum riskim varya dr sularin erken gelmesinden korktu
Zaten rahim agzinda dikis var biliyorsun 14 haftada dikis atildi
Cok agliyom meylen
Kan ilacı ve d vitamini önemli zaten canımDoktor hic gerek yok dogal yiyeceklerle al dedi canim.d vitamini oncesinde kullandim duzenli o yuzden 50 falan cikmisti en son o yuzden onu da almiyorm aklima geldikce bi damla falan ama kan ilaci verdi doktor kansizlik olmadigi halde
Aynen duymuştum bunu ama 6 aylik olduk demek hoşuma gidiyo sanırım25+5 te tam 6 bitiyomus @Meylen atmıştı bende ona göre takip ediyorum ne zaman kaç aylık oldum :)
Aynen bende not defterime yazdım canım öyle bakıyorum25+5 te tam 6 bitiyomus @Meylen atmıştı bende ona göre takip ediyorum ne zaman kaç aylık oldum :)
Ins iyi olur herseyKizlar mrb bu ara kafam berbat bi halde ikili testim 2000/1 cikti nt ise 1.7 idi
11haftada tabi
22 haftada ayrintili usg sirasinda ensesinin 7.2 oldugunu 150/1 riskim oldugunu soyledi
Tabi berbat gunler aglamaktan gozlerime kan oturdu
Dr Veracity de tuba hanima yonlendirdi
Ve tuba hanim kanimi dun aldi haftaya cuma cikicakmis sonucum dua edin lutfen sonucum temiz ciksin delirmek uzereyim
Ben hiç içmiyorum...bence bizim rezervlerden giden gidiyor. Bebek alacağını aliyor zatenKızlar ben bi konuda vicdan azabı duyuyorum yaklaşık 15 gündür hiç bi vitamini kan ilacını düzenli içmiyorum.
Bıktım çünkü içesim gelmiyo napmalıyım sıkıldım gerçekten.
Amin ya gebeliğin her dönemi risk işteIns iyi olur hersey
Basin sagolsun. Allah sabır versin. Çok üzüldüm...Ins birdaha aynı aciyi yasatmasin rabbimMerhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Kuzum benim kan 9 çıktı. Doktor nerdeyse dövecekti öyle soyleyim. Çok kızdı. Doğumdan sonra toparlanamazsin ilaçlarını mutlaka al bak dedi . Sende bı ölçtür de ona göre alıp almamaya karar ver.Ben bi daha kan baktorıcam doktorlada konuşucam canım inşallah kullanmama gerek yoktur yediklerim yetiyodur
Canım içini ferah tut allaha sığın bol dua et inşallah tertemiz çıkacak sonucun benim dualarımda seninleInsallah kozlar benim bebegimde o saglikli bebekler arasina girer bol boo dua ediyorum
Sizlerde bana dua edin lutfen haftaya cuma sonuc cikacak
Mubarek gunun yuzu suyu hurmetine insallah temiz sonuc cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?