2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anladım canımm :) tabii ki benimde saygım var. Ne mutlu fikirlere saygı duyabilenlere, uyuşmasa bile :)❤

Anladım canımm :) tabii ki benimde saygım var. Ne mutlu fikirlere saygılı olabilenlere :)❤
Kesinlikle yaptırmam diyene ne diyebilirim ki kendi tercihi ki bu konuda çok fikir ayrılıkları var. Doğru yanlış diyemem 3 dilim baklava yemiş gibi bişey oluyomuşsun o yüzden zararlı bulmuyorum.
Ama tırsıyorum içerken inşallah kusmam

içiliyormuymuş bunu da ilk defa duydum. yükleme falan diyince damardan falan verilebilen bi cesit biseycikler sandiydim ay ilahi ben

kızlar bu arada my valice çantam geldi resimde çok küçük görünüyordu çok geniş ve bir sürü gözü var çok sevdim iş yerindeki arkadaşlarım da bayıldı :))
Hahaha Bi benim elime geçemedi ilk ben aldım en son ben görücem
Çok sevindim canım güle güle kullan

kızlar bu arada my valice çantam geldi resimde çok küçük görünüyordu çok geniş ve bir sürü gözü var çok sevdim iş yerindeki arkadaşlarım da bayıldı :))
Benimde dün geldi çantam bende çok beğendim. Sipariş verdim diğer gün hemen geldi.

Güle güle kullan canım.

Kızlar ben şimdi doktordan geldim detaylı ultrason dan bebeğimi kızımı gördüm gayet sağlıklı hiç bir problemimiz yokmuş hatasıyla uyumlu çok şükür allahıma
Çok şükür canım, Rabbim ikinizin birden sağlığını daim etsin

Kızlar şeker yüklemesini yaptırın derim, ben ilk hamileliğimde 50 kilo ile hamile kalmıştım, şeker emaresi bile yoktu, yükleme yaptırdım ve şeker çıktı, doktorum sende şeker çıkacağı hiç aklıma gelmezdi dedi, sonra doktor kontrolünde diyet yaptım, 3 saatte bir üç ana öğün iki ara öğün şeklinde, sonra şekerimi ölçtüm ve yazdım deftere, hiç yükseltmedim, tam zamanında oğlumu normal doğumla 3 kilo olarak kucağıma aldım, yani şekeriniz varsa ve bilinmiyorsa o içtiğiniz şekerli sudan daha çok riskiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…