- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Anladım canımm :) tabii ki benimde saygım var. Ne mutlu fikirlere saygı duyabilenlere, uyuşmasa bile :)❤Canım şöyle ki herkesin görüşüne saygım var bizim ailede şekere yatkınlık hiç yok kimse şeker hastası değil ancak gebeliğe bağlı olarak şeker yükselebiliyor bebek içinde anne içinde tehlikeli Bi çok riski var
O yüzden yaptırma taraftarıyım
Ufak şurubumsu bişey içiliyormuş gidince görücem nasıl bişey bende bilmiyorum o şekerden 1 saat sonra ölçüm yapılıyormuş
Kesinlikle yaptırmam diyene ne diyebilirim ki kendi tercihi ki bu konuda çok fikir ayrılıkları var. Doğru yanlış diyemem 3 dilim baklava yemiş gibi bişey oluyomuşsun o yüzden zararlı bulmuyorum.Anladım canımm :) tabii ki benimde saygım var. Ne mutlu fikirlere saygılı olabilenlere :)❤
içiliyormuymuş bunu da ilk defa duydum. yükleme falan diyince damardan falan verilebilen bi cesit biseycikler sandiydim ay ilahi benKesinlikle yaptırmam diyene ne diyebilirim ki kendi tercihi ki bu konuda çok fikir ayrılıkları var. Doğru yanlış diyemem 3 dilim baklava yemiş gibi bişey oluyomuşsun o yüzden zararlı bulmuyorum.
Ama tırsıyorum içerken inşallah kusmam
Hahaha Bi benim elime geçemedi ilk ben aldım en son ben görücemkızlar bu arada my valice çantam geldi resimde çok küçük görünüyordu çok geniş ve bir sürü gözü var çok sevdim iş yerindeki arkadaşlarım da bayıldı :))
Eşimde öyle sanıyomuşiçiliyormuymuş bunu da ilk defa duydum. yükleme falan diyince damardan falan verilebilen bi cesit biseycikler sandiydim ay ilahi ben
Benimde dün geldi çantam bende çok beğendim. Sipariş verdim diğer gün hemen geldi.kızlar bu arada my valice çantam geldi resimde çok küçük görünüyordu çok geniş ve bir sürü gözü var çok sevdim iş yerindeki arkadaşlarım da bayıldı :))
benim de 1 günde geldi bugun geri 169 olmuş trendyol'da :) sen de güle güle kullan canım.Benimde dün geldi çantam bende çok beğendim. Sipariş verdim diğer gün hemen geldi.
Güle güle kullan canım.
Sağol canım. ❤benim de 1 günde geldi bugun geri 169 olmuş trendyol'da :) sen de güle güle kullan canım.
Fotoğrafını attı arkadaşım sağolsun da Bi gidip alamadım
Hepimizde aynı çanta olcak ne güzelBenimde dün geldi çantam bende çok beğendim. Sipariş verdim diğer gün hemen geldi.
Güle güle kullan canım.
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla büyüsün kızışınKızlar ben şimdi doktordan geldim detaylı ultrason dan bebeğimi kızımı gördüm gayet sağlıklı hiç bir problemimiz yokmuş hatasıyla uyumlu çok şükür allahıma
evet içinde alt açma da var küçük siyah birşey . usb için de kablo var :)Fotoğrafını attı arkadaşım sağolsun da Bi gidip alamadım
Gayet büyük kullanışlı bencede
Aparatı geldi mi puset için?
Oh süper canımevet içinde alt açma da var küçük siyah birşey . usb için de kablo var :)
Çok şükür canım, Rabbim ikinizin birden sağlığını daim etsinKızlar ben şimdi doktordan geldim detaylı ultrason dan bebeğimi kızımı gördüm gayet sağlıklı hiç bir problemimiz yokmuş hatasıyla uyumlu çok şükür allahıma
seker yüklemesi için erken değil mi canım detaylı yaptırdın mı?Selam kızlar
Şeker yüklemesindeyim ben
Bi kötü oldum uyku bastı falan ama iyiyim son kanı vericem birazdan
Kalp atışına bakıcak bide dr um gelmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?