2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayrıntılı ultrasona girecek arkadaşlarım için en güzel dilekler.. hayırlı haberlerle inşallah. Çantaları gelen arkadaşlarıma da hayırlı olsunlar :)) bizde de ayrı bir telaş var. Evi boyayalim akşam çocuk odası için hazırlıklara başlayalım diyorduk şimdi adliye yakınında ev aramalara başladık. Sanırım taşınma gibi işlere kalkisacagiz. Karmakarışık durumlar

Haydaa nerden çıktı?
Taşınacaksan elini çabuk tut . Ağırlasmadan hallet o işi :)

İnstagramda rast geldim birde şöyle bi canta var.Bi prime birde delux serisi var.Prime 139 tl delux de 179 tl sanırım.Resim yüklüyorum.Sizce özelliklerine göre pahalı mi?Yorumları çok iyi ama emin olamadım.

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-15-12-14-44.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2019-03-15-12-14-49.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2019-03-15-12-14-54.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2019-03-15-12-15-03.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2019-03-15-12-15-13.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 31
Anaa o nerden çıktı kız
Bi bakıma hamileyken taşınman iyi olur ağır iş yapmazsın millet halleder sen keyfine bakarsın

Haydaa nerden çıktı?
Taşınacaksan elini çabuk tut . Ağırlasmadan hallet o işi :)
Aynen öyle valla. Anneme çok yakın oturuyordum iki senedir ama biz karı koca hukukçu olunca adliyenin oraya gitmeliyiz artık diye düşündük . Bı de ev sahibi iyice abartti bu zam işini falan. Bilmiyorum nolucak uzlasacak miyiz gidecek miyiz ? Artık hayırlısı kararı burdan yazarım yine netlesince:)

İnstagramda rast geldim birde şöyle bi canta var.Bi prime birde delux serisi var.Prime 139 tl delux de 179 tl sanırım.Resim yüklüyorum.Sizce özelliklerine göre pahalı mi?Yorumları çok iyi ama emin olamadım.
bunu bende görmüştüm en çok arka gözden çantanın içine ulaşma özelliğini sevdim birşey ararken kolay olur diye sonra my valice çantasına burdaki arkadaşlar kaliteli deyince onu almak istedim çok da sevdim :)

Işe yakın olmak çok mantikli
Ama çocuk olduktan sonra anneye ihtiyac cok artiyor hele calisiyorsan. Hakkınzda hayırlısı olsun
Biz de yaşadığımız muhiti beğenmiyoruz taşınmak istiyoruz ama annemlerden uzağa gidemiyoruz bana manevi desteği çok. Öyle kaldık istemediğimiz muhitlerde

şahsen benim için termal cebi önemliydi gözlerinin çok olması iç litresi ve kumaşının su geçirmez olması önemliydi canım bunlara göre değerlendirdim
içine sindiyse aradığın özellikteyse tamamdır

fermuarları ve kumaşı gerçekten kaliteli duruyor Allah içimize sindirsin bebeklerimizle sağlıkla kullanalım inşallah

Söylediğin özellikler var bunda da canım.Sanirim alıcam budan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…