Güle güle kullanın canım sizin çanta nerden?Kaç lira?fermuarları ve kumaşı gerçekten kaliteli duruyor Allah içimize sindirsin bebeklerimizle sağlıkla kullanalım inşallah
İnstagramda rast geldim birde şöyle bi canta var.Bi prime birde delux serisi var.Prime 139 tl delux de 179 tl sanırım.Resim yüklüyorum.Sizce özelliklerine göre pahalı mi?Yorumları çok iyi ama emin olamadım.
bunu bende görmüştüm en çok arka gözden çantanın içine ulaşma özelliğini sevdim birşey ararken kolay olur diye sonra my valice çantasına burdaki arkadaşlar kaliteli deyince onu almak istedim çok da sevdim :)
Senelerdir my valice valizlerini kullanıyorum o uçaklarda valizler nasıl fırlatılır bilirsin banamısın demedi hatta evlenirken 2 tane daha aldımfermuarları ve kumaşı gerçekten kaliteli duruyor Allah içimize sindirsin bebeklerimizle sağlıkla kullanalım inşallah
ben trendyol indiriminden 129'a aldım bugun yeniden artmış 169 olmuş ama kendi sitesinde 150 tl.Güle güle kullanın canım sizin çanta nerden?Kaç lira?
İçine sindiyse al gitsin aklında durcağına yanında dursunSöylediğin özellikler var bunda da canım.Sanirim alıcam budan.
hadi ya ben o gözü açıp bakmadımBizimkinde de aynı özellik var kanka rahat ol :d
Senelerdir my valice valizlerini kullanıyorum o uçaklarda valizler nasıl fırlatılır bilirsin banamısın demedi hatta evlenirken 2 tane daha aldımmarkadan şüphem yoktu zaten canım aminnn inşallah sağlıkla mutlu günlerde kullanalım
My valice in sana sponsor olduğunu dusunmeye başladım. Bir insan bu kadar mı reklam yapar
Ama neden öyle dedin kigördüm beğendim önerdim kimse parayı sokaktan toplamıyor isterim ki herkes kaliteli hakkını veren ürünler kullansın (my valice duy beni)
Kuzum benim diplomayı uçak yapıp astik biz malesefIşe yakın olmak çok mantikli
Ama çocuk olduktan sonra anneye ihtiyac cok artiyor hele calisiyorsan. Hakkınzda hayırlısı olsun
Biz de yaşadığımız muhiti beğenmiyoruz taşınmak istiyoruz ama annemlerden uzağa gidemiyoruz bana manevi desteği çok. Öyle kaldık istemediğimiz muhitlerde
Ya bilmiyorum bende bi huy var mesela bi yağ markası kullanıyosam o olcak asla yeniliğe açık değilim buda öyle bişey bildiğim marka varsa bitmiştir diğerleri benim için daha kaliteli olsun daha uygun olsun hiiiç önemli değil.Bak yine
Neyse canım tabi ki yani iyi ki de söyledin. Ben hiç çantalara bakmıyordum bile. Trendyolda indirime girdiğini görünce başka hiç çantaya bakmadan aldim valla ne yalan söyleyeyim :)
Kuzum benim diplomayı uçak yapıp astik biz malesefkarı koca aynı yerde çalışmak aynı çevrede olmak bizi kötü etkiler diye dusunerek. Çünkü eşimle tanisikligimiz baya eski
Ya bilmiyorum bende bi huy var mesela bi yağ markası kullanıyosam o olcak asla yeniliğe açık değilim buda öyle bişey bildiğim marka varsa bitmiştir diğerleri benim için daha kaliteli olsun daha uygun olsun hiiiç önemli değil.
Öyle böyle Allah ağız tadıyla kullandırsın aldık gitti
Anne desteği önemli, hele bebek doğduktan sonra, umarım değiştirmek zorunda kalmazsınız..Kuzum benim diplomayı uçak yapıp astik biz malesefkarı koca aynı yerde çalışmak aynı çevrede olmak bizi kötü etkiler diye dusunerek. Çünkü eşimle tanisikligimiz baya eski
Yemek konusunu denerim bak severim yeni tatları yenişeyler denemeyi ama markalara karşı Bi tutumum var neden bilmiyorum 1 tllik 1000 tllik şey olsa bile illa o marka olcakBen de senin gibiyim. Hatta sadece kullandığım eşyalarda değil yemek konusunda bile öyleyim
Mesela bir restaurantta gitmişsem bildiğim yemekleri sipariş veririm. Asla daha once tatmadığım yemek yiyemem dışarda. Bu da bir mevi takıntı heralde . Esim de tam tersi olabildigince alternatif insanıdır:)
Annemin dükkanı var bize pek desteği olamaZ gibi artık canım. Zaten hiç bişey daha netlesmedi ama umarım hakkımızda en hayırlısı neyse ona karar veririz. Eşinin kıskançlık huyu var mı peki canım ? Bizim ki biraz zor o konuda. Zaten her ilişkinin rengi farklı ya kimsenin yaşantısı kimseye uymaz :) bizim için en doğru karar buydu :) ilerde gerekli olursa yeniden çalışırım zaten ama eşim çalışmama çok karşı çıkıyor bebeğimizi sen büyüt diyor:) bakalım Allah neler gösterecek .Anne desteği önemli, hele bebek doğduktan sonra, umarım değiştirmek zorunda kalmazsınız..
Bu arada esimle ayni yerde çalışıyoruz, meslektaşım, üniversitede de sınıf arkadaşımdı..
Hahaha ayniyiz yemin ederimBen de senin gibiyim. Hatta sadece kullandığım eşyalarda değil yemek konusunda bile öyleyim
Mesela bir restaurantta gitmişsem bildiğim yemekleri sipariş veririm. Asla daha once tatmadığım yemek yiyemem dışarda. Bu da bir mevi takıntı heralde . Esim de tam tersi olabildigince alternatif insanıdır:)
Hahaha ayniyiz yemin ederimeslerimiz de aynı
Ben zaten mağazadan aldım kuzum. İnternetten değil. Baka göre yani.Nasıl canım kaliteli mi memnun kaldın mı görünce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?