2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnstagramda rast geldim birde şöyle bi canta var.Bi prime birde delux serisi var.Prime 139 tl delux de 179 tl sanırım.Resim yüklüyorum.Sizce özelliklerine göre pahalı mi?Yorumları çok iyi ama emin olamadım.

Bence gayet iş görür bir çanta. Fiyatını fonksiyonlarına gore değerlendirirsek yüksek değil piyasaya gore. Acelen yoksa indirim bekleyebilirsin tabi

fermuarları ve kumaşı gerçekten kaliteli duruyor Allah içimize sindirsin bebeklerimizle sağlıkla kullanalım inşallah
Senelerdir my valice valizlerini kullanıyorum o uçaklarda valizler nasıl fırlatılır bilirsin banamısın demedi hatta evlenirken 2 tane daha aldım markadan şüphem yoktu zaten canım aminnn inşallah sağlıkla mutlu günlerde kullanalım

My valice in sana sponsor olduğunu dusunmeye başladım. Bir insan bu kadar mı reklam yapar

Ama neden öyle dedin ki gördüm beğendim önerdim kimse parayı sokaktan toplamıyor isterim ki herkes kaliteli hakkını veren ürünler kullansın (my valice duy beni)

Bak yine

Neyse canım tabi ki yani iyi ki de söyledin. Ben hiç çantalara bakmıyordum bile. Trendyolda indirime girdiğini görünce başka hiç çantaya bakmadan aldim valla ne yalan söyleyeyim :)

Kuzum benim diplomayı uçak yapıp astik biz malesef karı koca aynı yerde çalışmak aynı çevrede olmak bizi kötü etkiler diye dusunerek. Çünkü eşimle tanisikligimiz baya eski

Bak yine

Neyse canım tabi ki yani iyi ki de söyledin. Ben hiç çantalara bakmıyordum bile. Trendyolda indirime girdiğini görünce başka hiç çantaya bakmadan aldim valla ne yalan söyleyeyim :)
Ya bilmiyorum bende bi huy var mesela bi yağ markası kullanıyosam o olcak asla yeniliğe açık değilim buda öyle bişey bildiğim marka varsa bitmiştir diğerleri benim için daha kaliteli olsun daha uygun olsun hiiiç önemli değil.
Öyle böyle Allah ağız tadıyla kullandırsın aldık gitti

Ben de senin gibiyim. Hatta sadece kullandığım eşyalarda değil yemek konusunda bile öyleyim

Mesela bir restaurantta gitmişsem bildiğim yemekleri sipariş veririm. Asla daha once tatmadığım yemek yiyemem dışarda. Bu da bir mevi takıntı heralde . Esim de tam tersi olabildigince alternatif insanıdır:)

Kuzum benim diplomayı uçak yapıp astik biz malesef karı koca aynı yerde çalışmak aynı çevrede olmak bizi kötü etkiler diye dusunerek. Çünkü eşimle tanisikligimiz baya eski
Anne desteği önemli, hele bebek doğduktan sonra, umarım değiştirmek zorunda kalmazsınız..
Bu arada esimle ayni yerde çalışıyoruz, meslektaşım, üniversitede de sınıf arkadaşımdı..

Yemek konusunu denerim bak severim yeni tatları yenişeyler denemeyi ama markalara karşı Bi tutumum var neden bilmiyorum 1 tllik 1000 tllik şey olsa bile illa o marka olcak

Anne desteği önemli, hele bebek doğduktan sonra, umarım değiştirmek zorunda kalmazsınız..
Bu arada esimle ayni yerde çalışıyoruz, meslektaşım, üniversitede de sınıf arkadaşımdı..
Annemin dükkanı var bize pek desteği olamaZ gibi artık canım. Zaten hiç bişey daha netlesmedi ama umarım hakkımızda en hayırlısı neyse ona karar veririz. Eşinin kıskançlık huyu var mı peki canım ? Bizim ki biraz zor o konuda. Zaten her ilişkinin rengi farklı ya kimsenin yaşantısı kimseye uymaz :) bizim için en doğru karar buydu :) ilerde gerekli olursa yeniden çalışırım zaten ama eşim çalışmama çok karşı çıkıyor bebeğimizi sen büyüt diyor:) bakalım Allah neler gösterecek .

Hahaha ayniyiz yemin ederim eslerimiz de aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…