- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Vallahi öyleKesin senin eşin de etçildir ve hangi il ve ilçede ne yenir çok iyi bilir
Benimde oğluşum olacak insallah ama hiç tatlı yiyemiyorum. Acaba benim ki kız mı kiYe tatlıyı çıkar hakkıyı demişler bende yaptım bugün bişeyler valla dayanamadım
Ücretsiz canimKızlar günaydın, aile hekimliğinde bugün birkaç tahlil yaptıracağım, ücretsiz mi oluyor tamamen yoksa az da olsa bi ücret ödüyor muyuz??
Vallahi öylehiç üşenmez onu yemek için km lerce yol gideriz
Ahahahah kız kardeş mı bunlarBu tipler öyle. Gecenin 12 sinde yataktan kalkıp çengelden midye alıp eve getirmisligi var. Ben su içmek için bile kalkmam :)
Eki Görüntüle 2245988
kizlar arkadasin son adet tarihi 1 ay önceymiş. cogul gebelil olma ihtimali var gibi mi? cevap verirseniz sevinirim zaten bugün muayenesi var ama sevincten yerinde duramiyor sizlere sormami istedi:)
Ahahahah kız kardeş mı bunlarbana da hadi gidelim de kokoreç yiyelim hadi gidelim çorba içelim derdi hamile olmadan önce şimdi midemi bulandirir diye demiyor
beta hcg değerinin çoğul gebelikle alakası yok ancak ultrasonda belli olur :) hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 2245988
kizlar arkadasin son adet tarihi 1 ay önceymiş. cogul gebelil olma ihtimali var gibi mi? cevap verirseniz sevinirim zaten bugün muayenesi var ama sevincten yerinde duramiyor sizlere sormami istedi:)
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman, eşim kıskanç değil, ben biraz kıskancım ama tatlı kıskançlık diyelimAnnemin dükkanı var bize pek desteği olamaZ gibi artık canım. Zaten hiç bişey daha netlesmedi ama umarım hakkımızda en hayırlısı neyse ona karar veririz. Eşinin kıskançlık huyu var mı peki canım ? Bizim ki biraz zor o konuda. Zaten her ilişkinin rengi farklı ya kimsenin yaşantısı kimseye uymaz :) bizim için en doğru karar buydu :) ilerde gerekli olursa yeniden çalışırım zaten ama eşim çalışmama çok karşı çıkıyor bebeğimizi sen büyüt diyor:) bakalım Allah neler gösterecek .
Güzel günlerde kullanın inşallah, çok güzel görünüyor. Compengciğim ikiz için yeterli mi daha büyük bir şey mi almak lazım ne dersin?
Oh maşallah yavruna, darısı doğuma inşallahhhhKızlar ben şimdi doktordan geldim detaylı ultrason dan bebeğimi kızımı gördüm gayet sağlıklı hiç bir problemimiz yokmuş hatasıyla uyumlu çok şükür allahıma
Aynen canım arkadas merak etti atayim dedim bende :)beta hcg değerinin çoğul gebelikle alakası yok ancak ultrasonda belli olur :) hayırlı olsun :)
aynen izmir kapalı bugünGünaydın kızlar İzmirde hava berbat kapalı yağmurlubu tür havalar hiç hoşuma gitmiyor.güneş istiyorummm bennnnnnnnn
keşke onun yerine 3 dilim baklava verselerKesinlikle yaptırmam diyene ne diyebilirim ki kendi tercihi ki bu konuda çok fikir ayrılıkları var. Doğru yanlış diyemem 3 dilim baklava yemiş gibi bişey oluyomuşsun o yüzden zararlı bulmuyorum.
Ama tırsıyorum içerken inşallah kusmam
kan tahlili ücretsiz canımKızlar günaydın, aile hekimliğinde bugün birkaç tahlil yaptıracağım, ücretsiz mi oluyor tamamen yoksa az da olsa bi ücret ödüyor muyuz??
Güzel günlerde kullanın inşallah, çok güzel görünüyor. Compengciğim ikiz için yeterli mi daha büyük bir şey mi almak lazım ne dersin?
ne dedi dr canımBen dra geldim bu hafta hep bajinal ağrıyla geçti. Aslında haftaya Cumartesi kontrolüm ama bugün de geldim bakalım ne diyecek
3 dilim baklavaylada kusabilirim tatlı olayı bende meyveli pastadan öteye geçemedi canımkeşke onun yerine 3 dilim baklava verseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?