2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

kizlar arkadasin son adet tarihi 1 ay önceymiş. cogul gebelil olma ihtimali var gibi mi? cevap verirseniz sevinirim zaten bugün muayenesi var ama sevincten yerinde duramiyor sizlere sormami istedi:)

Bu tipler öyle. Gecenin 12 sinde yataktan kalkıp çengelden midye alıp eve getirmisligi var. Ben su içmek için bile kalkmam :)
Ahahahah kız kardeş mı bunlar bana da hadi gidelim de kokoreç yiyelim hadi gidelim çorba içelim derdi hamile olmadan önce şimdi midemi bulandirir diye demiyor

Benim adet gecikmesi den 3 gün sonra 14 bin di değerim benim bile çoğul değil
Eki Görüntüle 2245988
kizlar arkadasin son adet tarihi 1 ay önceymiş. cogul gebelil olma ihtimali var gibi mi? cevap verirseniz sevinirim zaten bugün muayenesi var ama sevincten yerinde duramiyor sizlere sormami istedi:)

Eki Görüntüle 2245988
beta hcg değerinin çoğul gebelikle alakası yok ancak ultrasonda belli olur :) hayırlı olsun :)

Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman, eşim kıskanç değil, ben biraz kıskancım ama tatlı kıskançlık diyelim Saatlerimizin uyması, yeri geldiğinde birbirimize bir şeyler sormak filan baya iyi oluyor aksine ben aynı kurumda çalışmanın hiçbir kötü yanını görmedim simdi ucretsiz izindeyim bebegi ben büyütüyorum, ama yeri geliyor insan nefes almak istiyor emanet edecek birilerinin yakınında olması o zamanlarda çok kıymetli..

Güzel günlerde kullanın inşallah, çok güzel görünüyor. Compengciğim ikiz için yeterli mi daha büyük bir şey mi almak lazım ne dersin?
Kızlar ben şimdi doktordan geldim detaylı ultrason dan bebeğimi kızımı gördüm gayet sağlıklı hiç bir problemimiz yokmuş hatasıyla uyumlu çok şükür allahıma
Oh maşallah yavruna, darısı doğuma inşallahhhh

keşke onun yerine 3 dilim baklava verseler

Güzel günlerde kullanın inşallah, çok güzel görünüyor. Compengciğim ikiz için yeterli mi daha büyük bir şey mi almak lazım ne dersin?

bence yeterli ama bir de lavitabellamk sormak lazım onun aldığını da çok beğendim ama birazcık tuzluydu tek bebek için gerek yok dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…