ay çok ciciler güle güle yatsın minişlerinnnKizlar besiklerim geldiiibuarada hastahane geceligi aldim bir tane bende. Komdan aldim, eger duz sadece gogus kismi dantelli dusunurseniz fiyti da cok uygun; 70 tl mi ne:) ve dantelini ben cok begendim aklinizda bulunsun. Sabahligi da var ayrica istenirse.Eki Görüntüle 2246010
çok şükür canım ne güzelKızlar ben şimdi doktordan geldim detaylı ultrason dan bebeğimi kızımı gördüm gayet sağlıklı hiç bir problemimiz yokmuş hatasıyla uyumlu çok şükür allahıma
öyle oluyo insan aç bekliyosun bide saatlerce halsizlik çöküyoSelam kızlar
Şeker yüklemesindeyim ben
Bi kötü oldum uyku bastı falan ama iyiyim son kanı vericem birazdan
Kalp atışına bakıcak bide dr um gelmişken
Ay dimi ya bence dekeşke onun yerine 3 dilim baklava verseler
Çok güzeller, keyifle uyusunlar, sağlıkla büyüsünler, nerden aldın valla ben sepet tipi düşünmüyordum ama çok güzeller. :) Geceliğini de atsana fikir olsun bizeKizlar besiklerim geldiiibuarada hastahane geceligi aldim bir tane bende. Komdan aldim, eger duz sadece gogus kismi dantelli dusunurseniz fiyti da cok uygun; 70 tl mi ne:) ve dantelini ben cok begendim aklinizda bulunsun. Sabahligi da var ayrica istenirse.Eki Görüntüle 2246010
çok güzeller iyi günlerde kullanın canım bayıldımKizlar besiklerim geldiiibuarada hastahane geceligi aldim bir tane bende. Komdan aldim, eger duz sadece gogus kismi dantelli dusunurseniz fiyti da cok uygun; 70 tl mi ne:) ve dantelini ben cok begendim aklinizda bulunsun. Sabahligi da var ayrica istenirse.Eki Görüntüle 2246010
Yaa çok güzellerKizlar besiklerim geldiiibuarada hastahane geceligi aldim bir tane bende. Komdan aldim, eger duz sadece gogus kismi dantelli dusunurseniz fiyti da cok uygun; 70 tl mi ne:) ve dantelini ben cok begendim aklinizda bulunsun. Sabahligi da var ayrica istenirse.Eki Görüntüle 2246010
çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah :)Ay dimi ya bence de
Çok güzeller, keyifle uyusunlar, sağlıkla büyüsünler, nerden aldın valla ben sepet tipi düşünmüyordum ama çok güzeller. :) Geceliğini de atsana fikir olsun bize
Ben aldim sepet besik salonuma koymak için (her gelen giden yatak odama girmesin diye)kızlar sepet beşik kaç aylık olana kadar kullanılır acaba? ben oda yapmayacağım şimdilik sepet beşik sonrası başka bir beşik de mi almak gerekir ki?
benim kız kardeşim 2 yaşına kadar kullandım dedi canım ama yeğenim akıllı bi çocuktu bazı bebekler çok ayağa kallıyor tutunuyor tehlike arz ediyo sonra. bende sepet kullanacağım bakalımkızlar sepet beşik kaç aylık olana kadar kullanılır acaba? ben oda yapmayacağım şimdilik sepet beşik sonrası başka bir beşik de mi almak gerekir ki?
Canim o marka hep cartersta falan da var ama o fiyat farkina deger mi kullanmadan bisey diyemem. Sunu biliyorum cok hafifmis canta, bir de kumas kalitesi iyiymis. Genede Kullanmadan aradaki farki bilemeyecegiz galiba:)bence yeterli ama bir delavitabellamk sormak lazım onun aldığını da çok beğendim ama birazcık tuzluydu tek bebek için gerek yok dedim :)
Evet hayatimm sen diyordun ben de baktim diye:)ay çok ciciler güle güle yatsın minişlerinnn
çilekten mi aldın canım
Çok güzeller sağlıkla huzurla mutlulukla kullan büyüt inşallah :)Evet hayatimm sen diyordun ben de baktim diye:)
Ay dimi ya bence de
Çok güzeller, keyifle uyusunlar, sağlıkla büyüsünler, nerden aldın valla ben sepet tipi düşünmüyordum ama çok güzeller. :) Geceliğini de atsana fikir olsun bize
Tesekkur ederim kizlarçok güzeller iyi günlerde kullanın canım bayıldım
Evet gittim baktım bende ama almaya cesaret edemedim erken diye mayıs gibi alıcam nasipseEvet hayatimm sen diyordun ben de baktim diye:)
Ben de ayni sekilde sevmiyorum cok abarti ama zevk meselesi tabii. Foto atirim canimYaa çok güzellerBu loğusa gecelikleri de babanne işi gibi geliyor bana. Ben de sanırım oysho dan pamuklu bir gecelik, üstüne sabahlık alacağım. Görselini yükleme şansın var mı?
Devlet hastanesi Perinatolog detaylı ultrasonu yaptı canım çok şükür şu an hiç bir probleminiz görünmüyor dedi. Herşey normalmis. Büyüğü 372 gram küçüğüm de 337 gram olmuş. Yalnız benim bu küçük o bacakları hangi doktor baksa da durtse de açmıyor bugün kadın sinir oldu merak ettim bunu bacağını açsa bir gorsek falan dedi
Canım benimde boş odam çamaşır odası olarak kullanılıyor baza var misafiler için ütü masası çamaşır askılığı vs var.kızlar benim bir boş odam var orda ütü masası derin dondurucu bir tane berjer bir de beyaz gardrop var anlayacağınız tüm fazla eşyaları oraya teptimorayı bebek odası gibi yapabilir miyim tam takım mobilya almadan en azından bebeğin eşyaları durur derin dondurucuyu nereye koyabilirmki mutfak küçük
Aynen .iyiki burası var fikir veriyoruz birbirimize .Hepimizde aynı çanta olcak ne güzel
Kk çantası oldu
Gle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?