2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şu an o dertten bende de var canım, o odayı boşaltıp bebeklere oda yaparsak o eşyaları nereye koyacağım
lavitabellamk canım güle güle kullanın çok tatlı iki tane beşik

evet balkonlarım kapalı aslında bu eve oda yapmak istemiyorum ama insan hevesleniyor işte. halı falan almak süslemek istiyorum en azından.

Ben aldim sepet besik salonuma koymak için (her gelen giden yatak odama girmesin diye)
En fazla 7.8 aylık olana kadar kullanilcak sanirim düşme riski oluyor çünkü

oturma odasında oturuyoruz köşe takımı var ve sepet beşik orayı baya daraltır sanırım canım sağol.

benim kız kardeşim 2 yaşına kadar kullandım dedi canım ama yeğenim akıllı bi çocuktu bazı bebekler çok ayağa kallıyor tutunuyor tehlike arz ediyo sonra. bende sepet kullanacağım bakalım

ooo çok iyi kullanmış genelde max 7-8 ay diyorlar tamam canım sağol ben biraz daha düşüneyim :)

evet balkonlarım kapalı aslında bu eve oda yapmak istemiyorum ama insan hevesleniyor işte. halı falan almak süslemek istiyorum en azından.
Benimde bi aklım yapma desede ilk çocuk hevesime engel olamıyorum. Mobilyalar zaten seninle gelicek canım bi perde uymazsa uymaz oda canım sağolsun dersin geçersin benim için böyle alıcam yani bende odasını görmek istiyorum :)

tamam canım sağol eşimle de bir konuşayım bakalım düşünelim iyice :)

Kızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye

Canım benimde öyle bir odam var bende fazlalıkları atıp orayı bebek odası yapıcam inşallah.Berjeri emzirme sandalyesi gibi kullanabilirsin dolapta işine yarar kapalı balkonun varsa derin dondurucuyu oraya koy yada yatak odası antire gibi biyer de olabilir

ay inşallah sıkıntısız atlatırsın canım ya iyi ki gitmişsin gerçekten . Rabbim korusun sizi bende 2 gündür sağ tarafımdan dizime vuran bi sancı yaşıyorum umursamadım ama yarın sölim bende

İnşallah vaktinde gelirler canım bugün hiç aklıma gelmedi sormak bir daha gittiğimde bir sorayım bu durumu. Yardım edenin varsa hicbirseye kalkma canım

aynen canım dolabı ve berjeri kullanabilirim halı fon perde süsler falan olur herhalde :))

çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen bolca bundan önceki ölçümün kaç cm di vajinal ağrın nasıldı kemik kısımlarda mı ağrı vardı

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin hep dua et ve bol bol yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…