Şu an o dertten bende de var canım, o odayı boşaltıp bebeklere oda yaparsak o eşyaları nereye koyacağımkızlar benim bir boş odam var orda ütü masası derin dondurucu bir tane berjer bir de beyaz gardrop var anlayacağınız tüm fazla eşyaları oraya teptimorayı bebek odası gibi yapabilir miyim tam takım mobilya almadan en azından bebeğin eşyaları durur derin dondurucuyu nereye koyabilirmki mutfak küçük
sağol canımAynen .iyiki burası var fikir veriyoruz birbirimize .
Sağol canım sende güle güle kullan.
Bende aklimdan çıkmıyor o görüntüler. Rabbim kahretsin böyle canileri.Kızlar yeni Zelanda cami saldırısını gördünüz mü içim parçalandı
Amin canım gerçekten resmen katliam insanlık dışı iyi ki cehennem var bu pislikler içinBende aklimdan çıkmıyor o görüntüler. Rabbim kahretsin böyle canileri.
evet balkonlarım kapalı aslında bu eve oda yapmak istemiyorum ama insan hevesleniyor işte. halı falan almak süslemek istiyorum en azından.Canım benimde boş odam çamaşır odası olarak kullanılıyor baza var misafiler için ütü masası çamaşır askılığı vs var.
Bazayı çıkartıcam kaynanamların ardiyeye gidicek ütü masasını kendi odama koyucam. Askılığıda küçük tuvaletimi ardiye gibi kullanıyorum ben gider kısmını kapattırıcam bi tahtayla oraya koyucam Balkonun kapalıysa yer varsa koyabilirsin koyacak yerin yoksa bile bi örtü ört üstüne kalsın öyle
Ben aldim sepet besik salonuma koymak için (her gelen giden yatak odama girmesin diye)
En fazla 7.8 aylık olana kadar kullanilcak sanirim düşme riski oluyor çünkü
benim kız kardeşim 2 yaşına kadar kullandım dedi canım ama yeğenim akıllı bi çocuktu bazı bebekler çok ayağa kallıyor tutunuyor tehlike arz ediyo sonra. bende sepet kullanacağım bakalım
Benimde bi aklım yapma desede ilk çocuk hevesime engel olamıyorum. Mobilyalar zaten seninle gelicek canım bi perde uymazsa uymaz oda canım sağolsun dersin geçersin benim için böyle alıcam yani bende odasını görmek istiyorum :)evet balkonlarım kapalı aslında bu eve oda yapmak istemiyorum ama insan hevesleniyor işte. halı falan almak süslemek istiyorum en azından.
tamam canım sağol eşimle de bir konuşayım bakalım düşünelim iyice :)Benimde bi aklım yapma desede ilk çocuk hevesime engel olamıyorum. Mobilyalar zaten seninle gelicek canım bi perde uymazsa uymaz oda canım sağolsun dersin geçersin benim için böyle alıcam yani bende odasını görmek istiyorum :)
Bizim ev yaptırma durumumuz var eşim yapmayalım diyo ben hayır olucak diyorumtamam canım sağol eşimle de bir konuşayım bakalım düşünelim iyice :)
Canım benimde öyle bir odam var bende fazlalıkları atıp orayı bebek odası yapıcam inşallah.Berjeri emzirme sandalyesi gibi kullanabilirsin dolapta işine yarar kapalı balkonun varsa derin dondurucuyu oraya koy yada yatak odası antire gibi biyer de olabilirkızlar benim bir boş odam var orda ütü masası derin dondurucu bir tane berjer bir de beyaz gardrop var anlayacağınız tüm fazla eşyaları oraya teptimorayı bebek odası gibi yapabilir miyim tam takım mobilya almadan en azından bebeğin eşyaları durur derin dondurucuyu nereye koyabilirmki mutfak küçük
ay inşallah sıkıntısız atlatırsın canım ya iyi ki gitmişsin gerçekten . Rabbim korusun sizi bende 2 gündür sağ tarafımdan dizime vuran bi sancı yaşıyorum umursamadım ama yarın sölim bendeKızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
İnşallah vaktinde gelirler canım bugün hiç aklıma gelmedi sormak bir daha gittiğimde bir sorayım bu durumu. Yardım edenin varsa hicbirseye kalkma canımKızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
aynen canım dolabı ve berjeri kullanabilirim halı fon perde süsler falan olur herhalde :))Canım benimde öyle bir odam var bende fazlalıkları atıp orayı bebek odası yapıcam inşallah.Berjeri emzirme sandalyesi gibi kullanabilirsin dolapta işine yarar kapalı balkonun varsa derin dondurucuyu oraya koy yada yatak odası antire gibi biyer de olabilir
Kızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
[/QUOTE
Inşallah sağ salim zamanında gelirler. Iyi ki gitmişsin en azından önlem alınmış. Eltimde de olmuştu ama o ağrı baskı hiç hisetmemisti ama bebisi tam gününde geldi inşallah seninde öyle olur .
Bendede vajina ağrısı oluyor doktora sordum normal dedi
çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen bolca bundan önceki ölçümün kaç cm di vajinal ağrın nasıldı kemik kısımlarda mı ağrı vardıKızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin hep dua et ve bol bol yatKızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
ben de açıkçası kararsızım baya tam teşekkül oda almak istemiyorum bakalım düşüneyim biraz sağol meylencim :)Bizim ev yaptırma durumumuz var eşim yapmayalım diyo ben hayır olucak diyorumbakalım
Olur tabi hemde mis gibi olur derin dondurucuyu kaydıracak biyer bulamazsan odanın dekorasyonuna uygun bi örtü diktir alt açma ünitesi olarak bile kullanabilirsinaynen canım dolabı ve berjeri kullanabilirim halı fon perde süsler falan olur herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?