Canım benim rahim ağzı kısalmış sebebi buymuş drun baktı sorun yok dediyse inşallah bir problem olmazne dedi dr canım
benimde çok ağrım oluyo daha çarşamba gittim kontrole
dr herşey normal diyo ama ağrılar hiç bitmiyo
Canım güle güle kullan çok güzellerKizlar besiklerim geldiiibuarada hastahane geceligi aldim bir tane bende. Komdan aldim, eger duz sadece gogus kismi dantelli dusunurseniz fiyti da cok uygun; 70 tl mi ne:) ve dantelini ben cok begendim aklinizda bulunsun. Sabahligi da var ayrica istenirse.Eki Görüntüle 2246010
Canım çok sağol inşallah herşey yolunda gider vakti zamanında gelirleray inşallah sıkıntısız atlatırsın canım ya iyi ki gitmişsin gerçekten . Rabbim korusun sizi bende 2 gündür sağ tarafımdan dizime vuran bi sancı yaşıyorum umursamadım ama yarın sölim bende
İnşallah canım. Annem var kalacak artık hayırlısı. İnşallah iyice toparlanıp gelirler Allah hiç birimize yaşatmasın erken Doğumuİnşallah vaktinde gelirler canım bugün hiç aklıma gelmedi sormak bir daha gittiğimde bir sorayım bu durumu. Yardım edenin varsa hicbirseye kalkma canım
Ya bu sıpacık fena çıktı hee, kızıcam ona :):) Sevindim herşeyin yolunda olmasına, benim de plesantalar önde, çocuklar vurunca acıtıyor biraz. Sen memnun kaldın mı önemli olan o. Ben hafta sonu acile gittim ya Hacettepeye, doğumhanede muayene ettiler, çok beğendim, çok temiz ve sakindi.Devlet hastanesi Perinatolog detaylı ultrasonu yaptı canım çok şükür şu an hiç bir probleminiz görünmüyor dedi. Herşey normalmis. Büyüğü 372 gram küçüğüm de 337 gram olmuş. Yalnız benim bu küçük o bacakları hangi doktor baksa da durtse de açmıyor bugün kadın sinir oldu merak ettim bunu bacağını açsa bir gorsek falan dediama iki hafta önce özel hastanede durte durte erkek dedikleri için ikisini de erkek kabul ediyorum artık . Sağdaki her doktora alenen gösteriyor bir de plesenta ön tarafta. Özeldeki kadar ayrıntılı her kemiği vs incelemiyorlar ama .
Sayecim, iyi ki annen seni götürmüş canım, çok çok dinlen, 2.2 cm fena değil, ama bolca dinlenmen lazım. Çok dikkat et aynı durumda olup normal zamnında doğum yapan bir sürü ikiz annesi var, kötü senaryolara takılı kalma, senin doktorun yi bir doktor elinden geleni yapar, sen de yaparsın tabii ki, zamanında gelecekler inşallah merak etmeKızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
Canım en son üç hafta önce 3.2 ydi. Problem yok denmişti. Ağrım kemiklerden çok yumuşak kısımlardaydı. İnşallah vaktinde gelirler teşekkürler canımçok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen bolca bundan önceki ölçümün kaç cm di vajinal ağrın nasıldı kemik kısımlarda mı ağrı vardı
Sağol canım inşallah hayırlısıyla vaktinde gelirlercanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin hep dua et ve bol bol yat
Ya bu sıpacık fena çıktı hee, kızıcam ona :):) Sevindim herşeyin yolunda olmasına, benim de plesantalar önde, çocuklar vurunca acıtıyor biraz. Sen memnun kaldın mı önemli olan o. Ben hafta sonu acile gittim ya Hacettepeye, doğumhanede muayene ettiler, çok beğendim, çok temiz ve sakindi.
Sayecim, iyi ki annen seni götürmüş canım, çok çok dinlen, 2.2 cm fena değil, ama bolca dinlenmen lazım. Çok dikkat et aynı durumda olup normal zamnında doğum yapan bir sürü ikiz annesi var, kötü senaryolara takılı kalma, senin doktorun yi bir doktor elinden geleni yapar, sen de yaparsın tabii ki, zamanında gelecekler inşallah merak etme
Allah yardımcınız olsun arkadaşım sağ Salim zamanını beklesin yavrularKızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
Aminn inşallah vakti zamanında sağlıkla gelsinler canımAllah yardımcınız olsun arkadaşım sağ Salim zamanını beklesin yavrular
Çok geçmiş olsun, cok dikkat etmek lazım, yolu yariladik, 30 haftayı bi gecseler biraz daha rahatlarsın, kaç cm olması gerek normalde rahim ağzının benimki de en son 2.9 cmdi..Kızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
Hangi çantalar resim atınAynen .iyiki burası var fikir veriyoruz birbirimize .
Sağol canım sende güle güle kullan.
Ücretsiz canımKızlar günaydın, aile hekimliğinde bugün birkaç tahlil yaptıracağım, ücretsiz mi oluyor tamamen yoksa az da olsa bi ücret ödüyor muyuz??
maalesef çekmeceli olanlardan alt açma ünitesi için baya yüksek canım :))Olur tabi hemde mis gibi olur derin dondurucuyu kaydıracak biyer bulamazsan odanın dekorasyonuna uygun bi örtü diktir alt açma ünitesi olarak bile kullanabilirsin
Canım 2,5 altı risk oluyor. Mayıs’ı bir görsek hayırlısıyla.Çok geçmiş olsun, cok dikkat etmek lazım, yolu yariladik, 30 haftayı bi gecseler biraz daha rahatlarsın, kaç cm olması gerek normalde rahim ağzının benimki de en son 2.9 cmdi..
Görürüz inşallah, az kaldıCanım 2,5 altı risk oluyor. Mayıs’ı bir görsek hayırlısıyla.
Daha az yer kaplar ozaman öyle düşünelim :)maalesef çekmeceli olanlardan alt açma ünitesi için baya yüksek canım :))
inşallah görürüz kuzum güzel düşün güzel olsunCanım 2,5 altı risk oluyor. Mayıs’ı bir görsek hayırlısıyla.
Ben zaten mağazadan aldım kuzum. İnternetten değil. Baka göre yani.
139 du heralde canım.Delux olandan mi aldın?Mağaza fiyatı ne kadardı?
Kizlar besiklerim geldiiibuarada hastahane geceligi aldim bir tane bende. Komdan aldim, eger duz sadece gogus kismi dantelli dusunurseniz fiyti da cok uygun; 70 tl mi ne:) ve dantelini ben cok begendim aklinizda bulunsun. Sabahligi da var ayrica istenirse.Eki Görüntüle 2246010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?