2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ne dedi dr canım
benimde çok ağrım oluyo daha çarşamba gittim kontrole
dr herşey normal diyo ama ağrılar hiç bitmiyo
Canım benim rahim ağzı kısalmış sebebi buymuş drun baktı sorun yok dediyse inşallah bir problem olmaz
Canım güle güle kullan çok güzeller
ay inşallah sıkıntısız atlatırsın canım ya iyi ki gitmişsin gerçekten . Rabbim korusun sizi bende 2 gündür sağ tarafımdan dizime vuran bi sancı yaşıyorum umursamadım ama yarın sölim bende
Canım çok sağol inşallah herşey yolunda gider vakti zamanında gelirler
İnşallah vaktinde gelirler canım bugün hiç aklıma gelmedi sormak bir daha gittiğimde bir sorayım bu durumu. Yardım edenin varsa hicbirseye kalkma canım
İnşallah canım. Annem var kalacak artık hayırlısı. İnşallah iyice toparlanıp gelirler Allah hiç birimize yaşatmasın erken Doğumu

Ya bu sıpacık fena çıktı hee, kızıcam ona :):) Sevindim herşeyin yolunda olmasına, benim de plesantalar önde, çocuklar vurunca acıtıyor biraz. Sen memnun kaldın mı önemli olan o. Ben hafta sonu acile gittim ya Hacettepeye, doğumhanede muayene ettiler, çok beğendim, çok temiz ve sakindi.
Sayecim, iyi ki annen seni götürmüş canım, çok çok dinlen, 2.2 cm fena değil, ama bolca dinlenmen lazım. Çok dikkat et aynı durumda olup normal zamnında doğum yapan bir sürü ikiz annesi var, kötü senaryolara takılı kalma, senin doktorun yi bir doktor elinden geleni yapar, sen de yaparsın tabii ki, zamanında gelecekler inşallah merak etme

Sağol canım inşallah vaktinde gelirler
çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen bolca bundan önceki ölçümün kaç cm di vajinal ağrın nasıldı kemik kısımlarda mı ağrı vardı
Canım en son üç hafta önce 3.2 ydi. Problem yok denmişti. Ağrım kemiklerden çok yumuşak kısımlardaydı. İnşallah vaktinde gelirler teşekkürler canım
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin hep dua et ve bol bol yat
Sağol canım inşallah hayırlısıyla vaktinde gelirler

Sağol canım inşallah vaktini beklerlerdi drum sağolsun gerekeni verdi. Hayırlısı artık elimden geleni yapıyorum Allah büyük vakti zamanında gelsinler inşallah

Allah yardımcınız olsun arkadaşım sağ Salim zamanını beklesin yavrular

özelde ayrıntılı ultrason çektiren arkadaşlar, cd verildi mi?

Çok geçmiş olsun, cok dikkat etmek lazım, yolu yariladik, 30 haftayı bi gecseler biraz daha rahatlarsın, kaç cm olması gerek normalde rahim ağzının benimki de en son 2.9 cmdi..

Çok geçmiş olsun, cok dikkat etmek lazım, yolu yariladik, 30 haftayı bi gecseler biraz daha rahatlarsın, kaç cm olması gerek normalde rahim ağzının benimki de en son 2.9 cmdi..
Canım 2,5 altı risk oluyor. Mayıs’ı bir görsek hayırlısıyla.

Saye- hiç moralini bozma canım son 3 ay zaten yata yata çok zorlanmadan geçirirsin inşallah. Benim de 3.2 idi baskı yapıyor alt tarafima diye gittiğimde. Ama şimdi bende korktum. Gerçi artık o baskı geçti ama tedirgin oldum yine de.

lavita cım hayırlı olsun çok şirinler.Saglikla kullanmak nasip olsun bebelerine.Sende geceliğine güle güle kullan.

Kızlar şunu gördüm aliexpresde bebek arabası tutamacına asılıyo eğer bebek arabasının böyle bi aparatı yoksa güzel düşünülmüş alınabilir bence el altında olması gerekenleri koyarız ve instagramda uyanık bi sayfa 70 tlye satıyo aynısını

Eklentiler

• 85828DA2-64BA-4913-95E0-47F1BE011DAF.webp
    21 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…