2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
P Pelinim35 Ahaha bu çok iyi ☺
karakter olarak bilemem de görüntüsü benzerse yeşil gözlü olur ☺

Kocalar ya
Ne forummuş arkadaş diye şikayet ediyor bide
Benim eşim de kafayı yiyeceksin forumu okuya okuya diyor, her şeyi öğrenmeme gerek yokmuş, zamanla öğrenilirmiş.. Hem de çok merak ediyor ne yazıyorlar bu kadar diye Bu ufak tartışmaları falan görse ne dalga geçer ama

Kurban olsunlar bize:) onlar spor programlarında ki tartışmalarla dalga geçsinler:))) neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum ki:))

Yani haftaya randevum canim, doktoruma sordum arada o da sadece istirahat et dedi baska bisi demedi. Bi de normalde boyle agrim cok yoktu, bugun var evet ama yatarken pek yok aygi kalkinca ya da hareket edince var ama bugun biraz fazla dolandim ayakta, o da yordu vucudu diye dusundum. Son kontrolum gecen hafta cuma canim

Bu arada canım @Meylen ve diğer satın alan arkadaşlar myvalice nin bebek bakım çantalarının mother star ve happy mom olmak üzere 2 çeşidi var ya , bariz bir farkları var mı görünüşünün dışında ben baktım anlamadım pek ?

Ağrının yırtıktan kaynaklandığı nasıl anlaşıldı canim?
Hamile kalmadan önce sürekli spor yapıyordum. Hamileyken de pilatese gittim. Kronik olarak sağ kasigimda ağrı olmaya başladı. 4 kez doktora gittim. Hamilelikle alakası olmadığı anlaşılınca, elle muayene yapıldı. Maalesef ilâç, merhem yada fizik tedavi uygulanamıyor. Doktor cekeceksin dedi canım

Anladım canım geçmiş olsun.

Randevun yakınmış canım dr da sorun görmüyorsa güzel sorun yoktur inş, ilk hamilelikte insan sancı kasılma vs bilemiyor, nst cihazına bağlanınca anlamıştım ben yaşadıklarımın sancı olduğunu

Kesinlikle onlar için çok küçük konular

Ben hamilelikten önce çok alttan muayene oldum. Sayısını hatırlamıyorum. Ama bunda üç parmağını sokup baktı. Artık katlanirz sonlara doğru pek uzun sürmüyor zaten. Saniyeler içinde bitiyor.
Sana neden bu kadar erken muayene yaptılar acaba? Rahim açıklığı yada bebeğin aşağı indiği ultrasonla belli olmuyormu? Banada arada rahim ağzını ölçmek için alttan usg ile baktı her muayenede merak etme ileri itmiyorum dedi, sakıncası olsa zaten yapmazlarda bizde yaşarmıyız acaba merak ettiö

Benim eşimde söyleniyor okuyorsun okuyursun kötü şeyleri sonra rüyanda görüyorsun etkileniyorsun yeter senin bildiklerin diyor.

Canım iç litreleri ve kumaşı aynı aslında happy mom bizim aldığımızın yani hem cep kısımları hemde duruşu diğerinden Daha kullanışlı geldiği için daha çok Hoşuma gittiği için tercih ettim

HAPPY MOM OLANI ALIM BEN DİĞER RESİMLERDE GÖRDÜĞÜMDE O GALİBA CANIM ONUN TARZINI DAHA ÇOK BEĞENDİM BEN FAKAT KARŞILAŞTIRMADIM BEN HEDEFE KİTLENİR AMACIMA ULAŞIRIM

Yanlis soyledim 2 hafta onceydi randevum hersey yolundaydi, bir dahaki de haftaya. Bugun de telde kinustuk doktorla.Yani dedigin gbi aci/agri var normalde de daha hafifi oluyordu ama bugun inanilmaz yorgunum, yoruldum. Yarin dinlenmis kalktigimda bile devam ederse tabiki acilde alirim solugu. Aklim orda yani:))

Reactions: LaL
Buarada sonra noldu baski ortaya cikinca. Istirahat mi vermislerdi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…