Canım üsttende bakılıyor ama en net sonucu alttan bakarak alıyorlar.Doktorun büyük ihtimal yukarıdan bakmıştır risklerin vardı yanlış hatırlamıyorsam risk görmediysr söylememiştir ilk muayenende hatırlat için rahat etsin inşallah normaldirkızlar bu rahim ağzı kısalığı muhabbeti ne ya
erken doğuma neden oluyo falan araştırdım biraz ama
buna nasıl bakıyo doktor alttan mı yoksa ultrasonda mı görünüyo
bana şimdiye kadar doktorum bununla ilgili hiçbişey söylemedi
şu kadar cm falan diye
sormam gerekiyo mu bidahaki kontrolümde sorayım
Bircok marka bulabilirsin canım diğerlerine göre çok daha temiz içerikli olan.sonucta o bez 7/24 çocuğun cildinde duracakAy evet şu bezlerin kokusu beni öldürüyor ya nasıl bir koku o.
Acıtmıyor canım. Öyle çok açılmıyor zaten öyle bir görüntüsü var ama öyle değil korkma.Spekulum muayenesi acıtır mııııııı
40 mızdan sonra smear yapılması gerekiyormuş
Benimki de merakta ben yazdıkça soruyor. Ne konuşuyorsunuz mesela doğum yapacağımız zaman haber verelim hep beraber doğuralım mı diyorsunuz diye dalga geçiyor cevap vermeyinceBenim kocalık ne dese beğenirsinizbende foruma üye olucam ne konuşuyorsunuz bu kadar meraktan ölüyorum
Ayrıca erkekler kulübü yok mu diyor
Duruma göre bi ayar çekicez artık bakalım yawruşların sağlığı için ne yapsak kâr okyanusda damla bile olsaBelki bikaç tane alıp arada mı kullansak fayda faydadır
Ne şanslısınız valla benimki hep alttan bakıyor:)Tahmin ediyorum da çok irite oluyorum bu durumdan. Son aylarda alttan bakilacakmis hep inan şimdiden yaşıyorum korkusunu sıkıntısını.
Birkaç msjda gördüm canım neden acile gitmiyorsun rahim ağzı uzunluğunu ölçerler risk varsa bakarlar, benimde aşağıda ciddi baskı ve ayağa kalkınca ağrım vardı bebeğin biri doğum kanalına baskı yapıyormuşYanlis anlama ben bugun sana birsey dedigimi sanmiyorum ve acikcasi agrilarim var kendi derdim de kendime yeter o yuzden seninle de ugrasamam.
Yok ben bu muayenelere çok geçtim:) 5 yıl bu bölümde çalıştımAcıtmıyor canım. Öyle çok açılmıyor zaten öyle bir görüntüsü var ama öyle değil korkma.
Acitmiyor ama hissiyatı hoş değil öyle soyleyim.Yok ben bu muayenelere çok geçtim:) 5 yıl bu bölümde çalıştım
Vajinal usg oldum ama spekulum muayenesi oolmadım daha doğumdan sonra smear yaptıracam bu yuzden
Ay bi güldüm var yaHahahahaaha benimki de öyle ne yazıyon tık tık diyo:)) baba olacak adamlar grubu açalım onlara nede muhabbet ederler ya:)
Acı değil ama gerginlik olunca çok rahatsızlık veriyor neyse ki çok kısa süren bir işlemSpekulum muayenesi acıtır mııııııı
40 mızdan sonra smear yapılması gerekiyormuş
Kocalar yaBenimki de merakta ben yazdıkça soruyor. Ne konuşuyorsunuz mesela doğum yapacağımız zaman haber verelim hep beraber doğuralım mı diyorsunuz diye dalga geçiyor cevap vermeyince
Aynen bizim 9 aylık muhabbeti 3 günde tamamlarlar:))Ay bi güldüm var yaerkekler konuşmaz ki ne konuşcaklar 2 güne dağılır o grup
çok hareketli uyutmuyo bazen vallaBugun pek değil, oynamadı sanki
Dün çok hareketliydi
Sende nasıl
Ne kadar uzun o kadar iyi, kısaldıkça bebek geliyor demek oluyor :)Kızlar bu rahim ağzı uzunluğu en fazla kaç olmalı bilen varmı. Benimde bu ay ölçtü 5 cm dedi benimde çok mu uzun acaba .
25 mm altında yüzde 18.13mm altında yüzde 50 erken doğum riski varmış.uzun olmasının sorun olduğunu sanmam canımKızlar bu rahim ağzı uzunluğu en fazla kaç olmalı bilen varmı. Benimde bu ay ölçtü 5 cm dedi benimde çok mu uzun acaba .
çok hareketli uyutmuyo bazen valla
Ay 5 cm de ilk defa duydum maşallah nazar değmesinKızlar bu rahim ağzı uzunluğu en fazla kaç olmalı bilen varmı. Benimde bu ay ölçtü 5 cm dedi benimde çok mu uzun acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?