2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım üsttende bakılıyor ama en net sonucu alttan bakarak alıyorlar.Doktorun büyük ihtimal yukarıdan bakmıştır risklerin vardı yanlış hatırlamıyorsam risk görmediysr söylememiştir ilk muayenende hatırlat için rahat etsin inşallah normaldir

Spekulum muayenesi acıtır mııııııı
40 mızdan sonra smear yapılması gerekiyormuş

Benim kocalık ne dese beğenirsiniz bende foruma üye olucam ne konuşuyorsunuz bu kadar meraktan ölüyorum
Ayrıca erkekler kulübü yok mu diyor
Benimki de merakta ben yazdıkça soruyor. Ne konuşuyorsunuz mesela doğum yapacağımız zaman haber verelim hep beraber doğuralım mı diyorsunuz diye dalga geçiyor cevap vermeyince

Yanlis anlama ben bugun sana birsey dedigimi sanmiyorum ve acikcasi agrilarim var kendi derdim de kendime yeter o yuzden seninle de ugrasamam.
Birkaç msjda gördüm canım neden acile gitmiyorsun rahim ağzı uzunluğunu ölçerler risk varsa bakarlar, benimde aşağıda ciddi baskı ve ayağa kalkınca ağrım vardı bebeğin biri doğum kanalına baskı yapıyormuş

Acıtmıyor canım. Öyle çok açılmıyor zaten öyle bir görüntüsü var ama öyle değil korkma.
Yok ben bu muayenelere çok geçtim:) 5 yıl bu bölümde çalıştım
Vajinal usg oldum ama spekulum muayenesi oolmadım daha doğumdan sonra smear yaptıracam bu yuzden

Benimki de merakta ben yazdıkça soruyor. Ne konuşuyorsunuz mesela doğum yapacağımız zaman haber verelim hep beraber doğuralım mı diyorsunuz diye dalga geçiyor cevap vermeyince
Kocalar ya
Ne forummuş arkadaş diye şikayet ediyor bide

Kızlar bu rahim ağzı uzunluğu en fazla kaç olmalı bilen varmı. Benimde bu ay ölçtü 5 cm dedi benimde çok mu uzun acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…