Hiçbişiy:)) evlendikten sonra hiç gitmedim 2.5 yıllık evliyimSmear falan da aldirmamis miydin
ay canım benim kıyamam özur dilerim yanliş yazmişim. pelinime yazacaktim onunlada konustuk zaten, oda tahmin etti heralde ona söylediğimi öptüm kusura bakma❤ çok tatlisın bu yanlislik karsisinda verdiğin tepki mükemmel az ve öz ahahaYanlis anlama ben bugun sana birsey dedigimi sanmiyorum ve acikcasi agrilarim var kendi derdim de kendime yeter o yuzden seninle de ugrasamam.
Hahahahaaha benimki de öyle ne yazıyon tık tık diyo:)) baba olacak adamlar grubu açalım onlara nede muhabbet ederler ya:)Benim kocalık ne dese beğenirsinizbende foruma üye olucam ne konuşuyorsunuz bu kadar meraktan ölüyorum
Ayrıca erkekler kulübü yok mu diyor
Valla ben de önceden derdim hayatta muayene olamam diye. Akıntim oldu birkaç kere o zaman yapıldı. Aşılama oldum sonra iki kere onda zaten mecbur spekulum takılıyor. Alisiyorsun sonra:))Hiçbişiy:)) evlendikten sonra hiç gitmedim 2.5 yıllık evliyim
Ay bana pelinimm demiş zehrammmm:))))ay canım benim kıyamam özur dilerim yanliş yazmişim. pelinime yazacaktim onunlada konustuk zaten, oda tahmin etti heralde ona söylediğimi öptüm kusura bakma❤ çok tatlisın bu yanlislik karsisinda verdiğin tepki mükemmel az ve öz ahahatekrar kusura bakma
Bı tane de bende varHahahahaaha benimki de öyle ne yazıyon tık tık diyo:)) baba olacak adamlar grubu açalım onlara nede muhabbet ederler ya:)
Başa gelen çekilir canım kimbilir neler yaşıycaz doğuma kadar:)Valla ben de önceden derdim hayatta muayene olamam diye. Akıntim oldu birkaç kere o zaman yapıldı. Aşılama oldum sonra iki kere onda zaten mecbur spekulum takılıyor. Alisiyorsun sonra:))
Muhakkak daha sağlıklıdır ama ilk aylar öyle zamanlar geliyor ki hiçbir seye zaman yetiremiyorsun hatta dus mu alsam yoksa biraz uyusam mi diye düşündüğüm olmuştur, ikisini bir yapmaya zamanim bile yoktu simdi böyle bir durumda bir de bez yıkamaya vakit ayırmak bence cok cok cok ozveri gerektirir diye düşünüyorum..He çitileye çitileye nolmuş:))) ben değil makine yıkıcak :) böyle cıtcıtlı bezler var içinede ped var onu koyu yosun üstünede yine bişi var kaka için falan filan zahmetli gibi ama çok sağlıklı diyorlar bambudan hazır bezlerde kanserojen falan varya.
ahaha eveet. isteyince ne kadar tatlı oluyoruz hep böyle kalalım :):*Ay bana pelinimm demiş zehrammmm:))))
Hahahahaha ne güzel bizde girip okuyup okuyup gülerdik:)))Bı tane de bende varmuhabbet şöyle olabilir, -abi benim hanım göğüs kalkanı deyip duruyo o nasıl birşey savaşa mı gidiyoruz kalkan aliyoruz ?
Yok olur mu, gercekten bana yazidigini sandim yoksa sorun yok hayatimm. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah, sen de buradaki yazilara cok takilma, sonucta dogurunca hepimiz bebeklerimizle basbasa kalacagiz, kimse in kimseye garezi yok ama bazen yazi dili konusma dili gibi olmuyor, yanlis anlasilabiliyor. Sen de canini sikmaay canım benim kıyamam özur dilerim yanliş yazmişim. pelinime yazacaktim onunlada konustuk zaten, oda tahmin etti heralde ona söylediğimi öptüm kusura bakma❤ çok tatlisın bu yanlislik karsisinda verdiğin tepki mükemmel az ve öz ahahatekrar kusura bakma
Evet haklısınMuhakkak daha sağlıklıdır ama ilk aylar öyle zamanlar geliyor ki hiçbir seye zaman yetiremiyorsun hatta dus mu alsam yoksa biraz uyusam mi diye düşündüğüm olmuştur, ikisini bir yapmaya zamanim bile yoktu simdi böyle bir durumda bir de bez yıkamaya vakit ayırmak bence cok cok cok ozveri gerektirir diye düşünüyorum..
canım ben instagramda bi annenin kullanmaya başladığını görmüştüm sağlık açısından avantajlı olduğunu ama zaman ve iş yükü bakımından zorlayıcı olduğundan bahsetmişti sağlık önemli tabi ama tek işimiz bebek bezi olmayacak malum ama denenebilirKızlar ya bende bir soru sordum cvp vermediniz aranızda duyan yada kullanan olmadı mı şu yıkanan bebek bezlerini? Sağlık açısından daha iyi olduğu söyleniyor üstelik ekonomik de anladığım kadarıyla sık değiştirmek gerekiyormuş tek dez avantajı bu.sizden kullanan araştıran oldu mu?
Çok teşekkur ederim canım benim, aynen söylediğin gibiYok olur mu, gercekten bana yazidigini sandim yoksa sorun yok hayatimm. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah, sen de buradaki yazilara cok takilma, sonucta dogurunca hepimiz bebeklerimizle basbasa kalacagiz, kimse in kimseye garezi yok ama bazen yazi dili konusma dili gibi olmuyor, yanlis anlasilabiliyor. Sen de canini sikma
Aynen üstüne üstlük ikiz anası:) sağol kuzum herseyin yolunda olduğunu yazarım inşallah size :) olsun haftasonu yavas yavas yaparsın kendini de çok yormaKuzum benim nasıl da heyecanlısın. Hiç merak etme herşey yolunda bak gör. Yazarsın bize yarın.
Hem çocuklu hem çalışan hem ikiz taşıyan hem de çok gezen. Eve daha yeni girdik kızımla :) yarına da Bi dünya iş beni bekliyor. Olsun ya kızımla her şey çok keyifli.
Belki bikaç tane alıp arada mı kullansak fayda faydadırcanım ben instagramda bi annenin kullanmaya başladığını görmüştüm sağlık açısından avantajlı olduğunu ama zaman ve iş yükü bakımından zorlayıcı olduğundan bahsetmişti sağlık önemli tabi ama tek işimiz bebek bezi olmayacak malum ama denenebilir
Bugun pek değil, oynamadı sankiTabii canım büyütende var bende görüyorum. benimki de kız, hareketli mi?
Çok teşekkur ederim canım benim, aynen söylediğin gibi.
Ay evet şu bezlerin kokusu beni öldürüyor ya nasıl bir koku o.Kızlar ben yıkanabilir değil ama losyon, parfüm vs içermeyen bezlerle başlamayı düşünüyorum. Yani minimum kimyasal tutmaya çalışacağım hazır bezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?