Erken doğuma sebep olabilir bu durum dedi dr sancı kesici bir ilaç var onu kullanıyorum birde uyku ilacı zaten sürekli istirahatteyim canım fazla hareket yasak, bebeğin pozisyonunu değiştirmek mümkün değil kendi keyfine göre yerleşiyorlar :) birde bugün ultrason esnasında sırt üstü yattığım için fenalaştım baş dönmesi gözler karardı ani bir ter basması bayılıp gidecektim, sağ tarafa döndürdü bir süre sonra kendime geldim birdaha sırt üstü yatırmadı tüm incelemeyi öyle yaptı dr.. aklınızda bulunsun annenin nabzı hızla düşebiliyorBuarada sonra noldu baski ortaya cikinca. Istirahat mi vermislerdi canim
evet canım daha önce suyum geldiği için düşük tehlikem vardıCanım üsttende bakılıyor ama en net sonucu alttan bakarak alıyorlar.Doktorun büyük ihtimal yukarıdan bakmıştır risklerin vardı yanlış hatırlamıyorsam risk görmediysr söylememiştir ilk muayenende hatırlat için rahat etsin inşallah normaldir
Heh tamam canım iyi ki söyledin ama doktorumla daha ben şeker yüklemeaini konuşmadım bakalım ne dicek o önemli
Sabah 8.30 da orda olurum randevum 9.15te doktoru görürsem erkenden sorucam inşallah olmadı haftaya Bi daha giderim yapıcak bişey yokBen yazana kadat cvp gelmiş
Aynen öyle canım benim
Dr u beklemeye gerek yok hemen alırlar açlık kan şekerini gider gitmez
Geç kalmada doğru çıksın sonuçların
Dr u beklemezler canımSabah 8.30 da orda olurum randevum 9.15te doktoru görürsem erkenden sorucam inşallah olmadı haftaya Bi daha giderim yapıcak bişey yok
Tamam kuzum sağol inşallah yarın biter giderDr u beklemezler canım
Başlarlar onlar
Benim dr tee 11 de geldi :) onluk bişey yok zaten hemşire yapıyo herşeyi
Hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberler inşallahTamam kuzum sağol inşallah yarın biter gider
Ayyy Neyse kızların canını çektirmeyelimHiç sevmiyorum hemde şerbetli tatlı bi tane yersem tamamdır canım
Meyveli pasta ve fırın sütlaç olursa affetmem ama
bence en kötüsü daha yeni tatlıya bağlanmışken bu tür mesajları görmek..Bunu yazmadan geçemeyeceğim bikaç gündür gerçekten bu forumdan zevk almıyorum sürekli uzun uzun imalı ve mağdur politikası dolu yazılar okuyorum.
Ardından uyarı msjları alıyoruz bilmem ne ki hiç hakettiğimi düşünmüyorum o msjı ben
Sürekli bi admine şikayet vs vs saçma sapan şeyler
Önceden böyle şeyler olmadığını düşünürsek bu duruma sebebiyet olma ihtimali olanlardan bi dönüp kendisine baksın. Rutubetten nem kapıp çocuk gibi öğretmene şikayet eder gibi admine şikayet kocaman kadınlara hiç yakışmıyor.
Buranın huzurundan herkes sorumlu en ufak şeyler büyütülmesin yani ne gerek var bunlara
kesinlikle! hem daha hafifAyyy Neyse kızların canını çektirmeyelimbende sütlü tatlı severim
beeeeenUyumayan annelerimiz var mı
MECBUREN BENUyumayan annelerimiz var mı
Neden uyuyamadınızbeeeeen
Siz neden uyuyamadınızMECBUREN BEN
Aaa bu saatte miÇALIŞIYORUM CANIM
uykuya geçemiyorumm sizNeden uyuyamadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?