Ben yurt dışındayım canım spasfon isimli bir ilaç genellikle tüm hamileler kullanırSancı kesici ilacın adı ne canım
Peki senin kasıklarda baskı ağrı varken rahim uzunluğu falan iyi miydi. Sebep neymiş bana tam bir şey söyleyemiyorlar. Bebek biraz aşağıda dediler sadeceBen yurt dışındayım canım spasfon isimli bir ilaç genellikle tüm hamileler kullanır
Afiyet olsun sana ve kızlarınaGünaydınnnnnn.. İyi hafta sonları. Ben kızlarımla bir güzel kahvaltı yapayım. Acıkmışlar vuruyorlar
Maşallah canım :) Kaç kilo almışsın yani başından beri :))?Günaydın kızlar
Şeker yüklemesi için 2 saat beklemem gerekiyormuş sıvıyı içtim bekliyorum
10.40
11.40
Bi daha kan vericem
Kızım iyi çok şükür
632 gr olmuş
Ben 63.5 kiloyum
Günaydın kızlar
10.40
11.40
Bi daha kan vericem
Kızım iyi çok şükür
632 gr olmuş
Ben 63.5 kiloyum
kuzum 57 ile kalmıştım şuan 6.5 kilo almışımMaşallah canım :) Kaç kilo almışsın yani başından beri :))?
Rahim agİ uzunluğu ?
Gözün aydın canım maşşallah kızına:) şeker sonuçlarında iyi çıkar inşallahGünaydın kızlar
10.40
11.40
Bi daha kan vericem
Kızım iyi çok şükür
632 gr olmuş
Ben 63.5 kiloyum
Bende zor uyandım vallaGünaydın cnnm
İyi sonuçlar alırsın inşallah
Ben salı gününe yapacagım yuklemeyı
Bizim burda çok yagmur var uyumuşum:)
Amin canım çok sağolGözün aydın canım maşşallah kızına:) şeker sonuçlarında iyi çıkar inşallah
Benimki de hiç durmadı dün gece anladı mı naptı sevinç miydi yoksa stres miydi çözemedimGünaydın kızlar cmtsi günü saat 10 da kalkmanın mutluluğunu yaşamaktayım hergün sanki birşey varmış gibi 8 de ayağa dikilmekden bıkmıstım:)) buarada benim oğlan gece resmen futbol maçı yaptı karnımda onlar ne tekmeydi öyle ya:)
Ohhh harikasın yaaakuzum 57 ile kalmıştım şuan 6.5 kilo almışım
Sordum bebeğim benim de 39 mme düşmüş doktor dedi ki 2.5 ve altını tehlike olarak yakın takip olarak görürüz senin 3 çıksaydı ve düşmeseydi yine korkmicaktık haftalara göre giderek kısalır dedi
Cok gecmis olsun ya, evet gercekten zor karninda bebek tasimak. En azindan artik gercekten dinlenmen gerektigini biliyorsun, biraz sikici ama cok az kaldi canimErken doğuma sebep olabilir bu durum dedi dr sancı kesici bir ilaç var onu kullanıyorum birde uyku ilacı zaten sürekli istirahatteyim canım fazla hareket yasak, bebeğin pozisyonunu değiştirmek mümkün değil kendi keyfine göre yerleşiyorlar :) birde bugün ultrason esnasında sırt üstü yattığım için fenalaştım baş dönmesi gözler karardı ani bir ter basması bayılıp gidecektim, sağ tarafa döndürdü bir süre sonra kendime geldim birdaha sırt üstü yatırmadı tüm incelemeyi öyle yaptı dr.. aklınızda bulunsun annenin nabzı hızla düşebiliyor
Oy maşallah size. Kilonuz da aynıymışGünaydın kızlar
10.40
11.40
Bi daha kan vericem
Kızım iyi çok şükür
632 gr olmuş
Ben 63.5 kiloyum
Sağol Yademimcim size de afiyet olsun.Afiyet olsun sana ve kızlarına
Bende yapayım bari :)
Sağol canım büyümüş valla sıpaOy maşallah size. Kilonuz da aynıymış
Maşallah everilecek kız olmuş
Çok ayakta kalma. Başın dönebilir. Kolay gelsin.
Sağol Yademimcim size de afiyet olsun.
İnşallah kuzucum 4te daha randevum
Evet susuyorsun tansiyonun düşüyor açlıktan ama az kaldı. Keşke yanında biri olsaydı. Ben kızımda kafeteryada oturup uyumuştum puf koltuklarda. Sen de uyumayı dene daha çabuk geçiyor zaman.Sağol canım büyümüş valla sıpa
Valla diğer arkadaşları korkutmak istemiyorum canım ama iğrenç Bi olay gerçekten açım susadım midem bulanıyor ama kusmamam lazımmış 2 saat bekliyosun resmen işkence
Bide akıllı ben tekim
Bulaşık topluyorlar tek yemek temizlik yok canımYemekte mi hazirlamiyorlar canım bulaşık vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?