Yani ortalama Bi fiyat aşağısınıda duydum yukarısınıda hastaneden eminim içime siniyor bende yalan yok Bi 3 bin normal 3500 sezeryan bekliyordum canımÇok iyi fiyatlar buraya göre
Kız o ne 2013 fiyatları gibi maşallah çok iyi canımKızlar en uygun benim gittim hastane sanirim ☺.
Normal doğum 900
Sezaryan 1200
Benim eşim memur o hastaneyle anlaşması varmış fiyatlar yarı yarıya düşücek
bende istiyorum ve şuan da bi sıkıntı olmadığınada inanıyorum sorun yok şuan benim açımdan, kimsenin açısından canım. Senin açından da olmasın :)BEnce de tekrar yaşanma ihtimalinin yüksekliği
Önce kafalar değişmeli çünkü
Benim kasiklarimda ağrı var bebek aşağıda biraz. Doktor dedi ki bazen ultrason ölçümünde doğru çıkmayabilir. Açıklık için elle muayene gerekir dedi. Ben de beklemiyordum. Ama.yine de keşke yaptirmasaydin falan diyenler oldu. İşte birinin açıklığı yokken muayene olmuş elle. Akşama suyu gelmiş 35. Haftada falan.
Çok iyi, bu fiyatların düşmüş hali değil mi?Kızlar en uygun benim gittim hastane sanirim ☺.
Normal doğum 900
Sezaryan 1200
Canım 3 ile 6 arası çok normal,Kızlar bu rahim ağzı uzunluğu en fazla kaç olmalı bilen varmı. Benimde bu ay ölçtü 5 cm dedi benimde çok mu uzun acaba .
bir çok doktor her baktığını söylemiyo canım biz çok cin olup sorarsak ayrıevet canım daha önce suyum geldiği için düşük tehlikem vardı
artık 23. haftaya geldik riskim hala devam ediyo mu erken doğum olurmu diye sorduğumda normal insanlarda yüzde 2-3se sende 7-8
yani yüzde 70-80 falan değil çok düşük bi ihtimal endişelenme dedi bu haftaki kontrolümde
ama hiç sizin dediğiniz gibi bi rahim ağzın şu kadar mm
yada kapalı falan öyle şeylerden hiç bahsetmedi
Yok memurlar ile anlaşması var mışÇok iyi, bu fiyatların düşmüş hali değil mi?
Kızlar en uygun benim gittim hastane sanirim ☺.
Normal doğum 900
Sezaryan 1200
Beylikdüzü medilifekonuya sonradan dahil oldum merak ettim hangi hastane
Vuhhuu mükemmel bir fırsatYok memurlar ile anlaşması var mış
Yani Normal 450
Sezeryan 600 olucak
Muayne ücretleride uygun oluyor
Hadi geçmiş olsun hamilelikte en nefret ettiğim şey şeker yüklemesi o şekeri midede tutabilmek büyük başarıYemek yedim çay içiyorum kendime geldim
Şeker yüklemesine gidecek arkadaşlar tek gitmeyinBi çene istiyor insan zaman geçmedi ben nasıl bayılmadım hayret valla
Mideni bulandırdı mı peki canım? bunu merak ediyorumYemek yedim çay içiyorum kendime geldim
Şeker yüklemesine gidecek arkadaşlar tek gitmeyinBi çene istiyor insan zaman geçmedi ben nasıl bayılmadım hayret valla
Son Kanı verip gidip kustuğumu itiraf edebilirim sanırımHadi geçmiş olsun hamilelikte en nefret ettiğim şey şeker yüklemesi o şekeri midede tutabilmek büyük başarı
Ben karnım ağrıdığında şekerli su içemeyen insanım canım tatlı bende hiç yok yaniMideni bulandırdı mı peki canım? bunu merak ediyorum
2008 de 1500 liraya doğurdum sezeryan :)Kız o ne 2013 fiyatları gibi maşallah çok iyi canım
Kızlar bu arada doğum fiyatını öğrendim
Normal olursa 2250 epidural +850
Sezeryan 2750 epidural spinal genel anestezi anne tercihi
Oda süslemeleri i (kapı süsü ve cibinlik) onlar veriyolarmış
Bebeğin ilk 28 gün kontrolü ve ilk aşısı doğum parası içinde
Şeker yüklemede bana uyuma ve gezme sonucu etkiler dedi, bende hep video izledim teldan.Bende uyumuşum dün horul horul hemde
Hemşire geldi beni arıyodu şükrannn hanım diye :) sesine uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?