2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
BEnce de tekrar yaşanma ihtimalinin yüksekliği
Önce kafalar değişmeli çünkü
bende istiyorum ve şuan da bi sıkıntı olmadığınada inanıyorum sorun yok şuan benim açımdan, kimsenin açısından canım. Senin açından da olmasın :)

Benimde kasıklarımda ağrı var, sertleşmeoluyor, bazen idrarımı tutuk tutuk yapıyorum. Progesteron fitil kullsnıyorum pek fayda etmiyor, iğne bayağı rahatlatmıştı. Ama oda suyum fazla diye fitile çevrildi

Kızlar en uygun benim gittim hastane sanirim ☺.
Normal doğum 900
Sezaryan 1200

Benim eşim memur o hastaneyle anlaşması varmış fiyatlar yarı yarıya düşücek
Çok iyi, bu fiyatların düşmüş hali değil mi?

Kızlar bu rahim ağzı uzunluğu en fazla kaç olmalı bilen varmı. Benimde bu ay ölçtü 5 cm dedi benimde çok mu uzun acaba .
Canım 3 ile 6 arası çok normal,
2,5 cm ve altı riskli . Benimki de 4,6 cm çıktı erken doğum riskim 34.haftadan önce %0,61cikti
Inşallah hepimizde vaktinde sağlıkla kucağımiza alırız melekelerimizi.

B
bir çok doktor her baktığını söylemiyo canım biz çok cin olup sorarsak ayrı

Yok memurlar ile anlaşması var mış
Yani Normal 450
Sezeryan 600 olucak
Muayne ücretleride uygun oluyor
Vuhhuu mükemmel bir fırsat . Kesinlikle tavsiye ediyorum insanın full psikolojik desteğe ihtiyacı oluyor ve özel hastaneler bu konuda çok iyi. Hem kaldığın oda da tek oluyor rahat rahat emziriyorsun bebeğini çok avantajı var.

Yemek yedim çay içiyorum kendime geldim
Şeker yüklemesine gidecek arkadaşlar tek gitmeyin Bi çene istiyor insan zaman geçmedi ben nasıl bayılmadım hayret valla
Hadi geçmiş olsun hamilelikte en nefret ettiğim şey şeker yüklemesi o şekeri midede tutabilmek büyük başarı

Yemek yedim çay içiyorum kendime geldim
Şeker yüklemesine gidecek arkadaşlar tek gitmeyin Bi çene istiyor insan zaman geçmedi ben nasıl bayılmadım hayret valla
Mideni bulandırdı mı peki canım? bunu merak ediyorum

Mideni bulandırdı mı peki canım? bunu merak ediyorum
Ben karnım ağrıdığında şekerli su içemeyen insanım canım tatlı bende hiç yok yani
Seven için mide bulandırmaz sanmıyorum içimi kolaydı çok şekerli elmalı Bi gazoz
Benim için işkenceydi içmesini geçtim kusmamak için zor durdum son kanı verip gidip kustum
Oda boş mideye çok şeker girmesi sanırım bulantı sebebi aç geliyoruz ya

Bedava vallahi benim takipli olduğum hastane10binden kapı açıyor.
Bende uyumuşum dün horul horul hemde
Hemşire geldi beni arıyodu şükrannn hanım diye :) sesine uyandım
Şeker yüklemede bana uyuma ve gezme sonucu etkiler dedi, bende hep video izledim teldan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…