Tahmin etmedim ki canım valla bu kadar beklemiyordum son kanım kaldı onu da verdikten sonra 1.30 saat sonuç beklicem 1 gibi çıkarım heralde hastaneden ne zormuşEvet susuyorsun tansiyonun düşüyor açlıktan ama az kaldı. Keşke yanında biri olsaydı. Ben kızımda kafeteryada oturup uyumuştum puf koltuklarda. Sen de uyumayı dene daha çabuk geçiyor zaman.
Masallah Canım Gittiğinde haftası nasıl çıkıyoray maşallah
benim kız tosun ya 650 gramdı çarşamba günü
nasıl doğurcam bilmiyom
BEnce de tekrar yaşanma ihtimalinin yüksekliğibence en kötüsü daha yeni tatlıya bağlanmışken bu tür mesajları görmek..
Korkma canım birşey olmaz inş bize düşen temkinli olmak, benim kusmalarım tüm hamilelikte devam ediyor onu da ilginç bir biçimde yalnız uyku ilacı kesiyor mecbur tüm hamilelik boyunca kullanmaya devam ediyorum ama bende uyku yapmıyor günde 6 saati geçmiyor uykumCok gecmis olsun ya, evet gercekten zor karninda bebek tasimak. En azindan artik gercekten dinlenmen gerektigini biliyorsun, biraz sikici ama cok az kaldi canimBen zrn evhamliyim, acile randevu disinda o kadar cok gittim ki ve bisi cikmadi ki, hadi gene keyfi masrafa sokmiyim dedim kimseyi. Ama bugun dikkat edicem bakalim, gene korku dustu icime:) uyku ilaci ne verdi cnm, bol bol uyu diye mi?
Rahim uzunluğu 1 ay önce ölçüldü normaldi canım benimkiler ikiz olduğu için hızlı rahim büyümesi ve aşağıdaki bebeğin kafasını Doğum kanalına itmesi sancı sebebiymiş öyle dediler, birde o bebeğin plesantası da aşağıdaPeki senin kasıklarda baskı ağrı varken rahim uzunluğu falan iyi miydi. Sebep neymiş bana tam bir şey söyleyemiyorlar. Bebek biraz aşağıda dediler sadece
[/QUOTE]Masallah Canım Gittiğinde haftası nasıl çıkıyor
tam haftasina göre uyumlu mu yoksa önden gidiyosa kaç gün önde ?
Ahh bak bunu demedik yanında biri olması iyi oluyoSağol canım büyümüş valla sıpa
Valla diğer arkadaşları korkutmak istemiyorum canım ama iğrenç Bi olay gerçekten açım susadım midem bulanıyor ama kusmamam lazımmış 2 saat bekliyosun resmen işkence
Bide akıllı ben tekim
iyiymiş fiyatlarKızlar bu arada doğum fiyatını öğrendim
Normal olursa 2250 epidural +850
Sezeryan 2750 epidural spinal genel anestezi anne tercihi
Oda süslemeleri i (kapı süsü ve cibinlik) onlar veriyolarmış
Bebeğin ilk 28 gün kontrolü ve ilk aşısı doğum parası içinde
Bende uyumuşum dün horul horul hemdeEvet susuyorsun tansiyonun düşüyor açlıktan ama az kaldı. Keşke yanında biri olsaydı. Ben kızımda kafeteryada oturup uyumuştum puf koltuklarda. Sen de uyumayı dene daha çabuk geçiyor zaman.
Çok iyi fiyatlar buraya göreKızlar bu arada doğum fiyatını öğrendim
Kız valla çok iyimiş fiyatlar bende bu ay gittiğimde sorucam bakalım aralıkda sormuştum 3100 sezeryan ve normal +600 epidural demişti ama ocaktan sonra tekrar sorun zam gelicek demişti bakalım ne kadar olmuşKızlar bu arada doğum fiyatını öğrendim
Hemen kantine koşucam canım babam taksiyle gelicek direksiyon başına geçmeye cesaretim yok o alıcak beniAhh bak bunu demedik yanında biri olması iyi oluyo
Ama koca yürekli meylen tek tabanca gitmiş aferin sana :) hemen son kanın sonrasına sipariş verdir oraya ağzına bşey atmadan çıkma olur mu
İstanbuldayım canım hastane pendikteiyiymiş fiyatlar
hangi şehirdesin canım
ben daha konuşmadım ama daha önce gittiğim hastanede doğum yapanlar 5binlerden falan bahsediyolar
Canım daha uyguna da var evimin 10 dakka uzağında ben hastaneden ve doktordan memnunum piyasa fiyatlarına ve bu hastaneye göre çok çok iyi açıkçası bencedeKız valla çok iyimiş fiyatlar bende bu ay gittiğimde sorucam bakalım aralıkda sormuştum 3100 sezeryan ve normal +600 epidural demişti ama ocaktan sonra tekrar sorun zam gelicek demişti bakalım ne kadar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?