2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet susuyorsun tansiyonun düşüyor açlıktan ama az kaldı. Keşke yanında biri olsaydı. Ben kızımda kafeteryada oturup uyumuştum puf koltuklarda. Sen de uyumayı dene daha çabuk geçiyor zaman.
Tahmin etmedim ki canım valla bu kadar beklemiyordum son kanım kaldı onu da verdikten sonra 1.30 saat sonuç beklicem 1 gibi çıkarım heralde hastaneden ne zormuş

Korkma canım birşey olmaz inş bize düşen temkinli olmak, benim kusmalarım tüm hamilelikte devam ediyor onu da ilginç bir biçimde yalnız uyku ilacı kesiyor mecbur tüm hamilelik boyunca kullanmaya devam ediyorum ama bende uyku yapmıyor günde 6 saati geçmiyor uykum

Peki senin kasıklarda baskı ağrı varken rahim uzunluğu falan iyi miydi. Sebep neymiş bana tam bir şey söyleyemiyorlar. Bebek biraz aşağıda dediler sadece
Rahim uzunluğu 1 ay önce ölçüldü normaldi canım benimkiler ikiz olduğu için hızlı rahim büyümesi ve aşağıdaki bebeğin kafasını Doğum kanalına itmesi sancı sebebiymiş öyle dediler, birde o bebeğin plesantası da aşağıda

Kızlar bu arada doğum fiyatını öğrendim
Normal olursa 2250 epidural +850
Sezeryan 2750 epidural spinal genel anestezi anne tercihi
Oda süslemeleri i (kapı süsü ve cibinlik) onlar veriyolarmış
Bebeğin ilk 28 gün kontrolü ve ilk aşısı doğum parası içinde

Masallah Canım Gittiğinde haftası nasıl çıkıyor
tam haftasina göre uyumlu mu yoksa önden gidiyosa kaç gün önde ?
[/QUOTE]
yok canım uyumlu değil önde gidiyo
22+5tim çarşamba günü
24+2 çıktı ultrasonda
11 gün önde
şekerden şüphelenip 20. haftamda şeker yüklemesini yaptı doktorum hemen ama çıkmadı çok şükür
genetik o zaman iri bi bebek olucak dedi
babası 1.90
4 kiloya yakın doğmuş
ona benzicek galiba

Ahh bak bunu demedik yanında biri olması iyi oluyo
Ama koca yürekli meylen tek tabanca gitmiş aferin sana :) hemen son kanın sonrasına sipariş verdir oraya ağzına bşey atmadan çıkma olur mu

iyiymiş fiyatlar
hangi şehirdesin canım
ben daha konuşmadım ama daha önce gittiğim hastanede doğum yapanlar 5binlerden falan bahsediyolar

Evet susuyorsun tansiyonun düşüyor açlıktan ama az kaldı. Keşke yanında biri olsaydı. Ben kızımda kafeteryada oturup uyumuştum puf koltuklarda. Sen de uyumayı dene daha çabuk geçiyor zaman.
Bende uyumuşum dün horul horul hemde
Hemşire geldi beni arıyodu şükrannn hanım diye :) sesine uyandım

Çok iyi fiyatlar buraya göre

Kız valla çok iyimiş fiyatlar bende bu ay gittiğimde sorucam bakalım aralıkda sormuştum 3100 sezeryan ve normal +600 epidural demişti ama ocaktan sonra tekrar sorun zam gelicek demişti bakalım ne kadar olmuş

22+5tim çarşamba günü
24+2 çıktı ultrasonda
11 gün önde
şekerden şüphelenip 20. haftamda şeker yüklemesini yaptı doktorum hemen ama çıkmadı çok şükür
babası 1.90
4 kiloya yakın doğmuş
ona benzicek galiba
[/QUOTE]
Benim oğlanda önden gidiyor 25 inde 1 ay olucak 430 gr dı bu ay bakalım kaç cıkıcak

Ahh bak bunu demedik yanında biri olması iyi oluyo
Ama koca yürekli meylen tek tabanca gitmiş aferin sana :) hemen son kanın sonrasına sipariş verdir oraya ağzına bşey atmadan çıkma olur mu
Hemen kantine koşucam canım babam taksiyle gelicek direksiyon başına geçmeye cesaretim yok o alıcak beni

22+5tim çarşamba günü
24+2 çıktı ultrasonda
11 gün önde
babası 1.90
4 kiloya yakın doğmuş
ona benzicek galiba
[/QUOTE]
Bende 22+2de gittim
24+0 çıktı canım
bizde bütün kardeşler 4000/4300 arası doğmuşuz sanirim bendede öyle olucak
Tabi Hayırlisiyla sağlikli sihhatli doğsunlarda başka bişey istemeyiz

Kız valla çok iyimiş fiyatlar bende bu ay gittiğimde sorucam bakalım aralıkda sormuştum 3100 sezeryan ve normal +600 epidural demişti ama ocaktan sonra tekrar sorun zam gelicek demişti bakalım ne kadar olmuş
Canım daha uyguna da var evimin 10 dakka uzağında ben hastaneden ve doktordan memnunum piyasa fiyatlarına ve bu hastaneye göre çok çok iyi açıkçası bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…