2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben yeni gördüm canım bunu sanırım bende araştırdım bunu. Hatta eşim burda fabrikası var organik bambudan üretiyor iki kız kardeş gidip görmüş. Hazır bezden çok daha uyguna geliyor. Ama çalışan anne için zor olur diye düşünüyorum. Sağlık açısından elbet daha iyi
Benim drum üstten bakıyor her gittiğimde. Problem görürsem alttan bakarım demişti dün öyle yaptı
Kızlar ben yıkanabilir değil ama losyon, parfüm vs içermeyen bezlerle başlamayı düşünüyorum. Yani minimum kimyasal tutmaya çalışacağım hazır bezde
Bende senin gibi düşünüyorum canım
Spekulum muayenesi acıtır mııııııı
40 mızdan sonra smear yapılması gerekiyormuş
Smear 30 dan sonra her yıl yapılmalı canım. Evli bayanlarda daha da öne çekilebilir yaş
Bana da dün vajinal tuşe yapıldı canım açıklık var mı diye. O usg de belli olmuyor
Günaydın kızlar
Şeker yüklemesi için 2 saat beklemem gerekiyormuş sıvıyı içtim bekliyorum
10.40
11.40
Bi daha kan vericem
Kızım iyi çok şükür
632 gr olmuş
Ben 63.5 kiloyum
Maşallah kuzuna camım

Yok memurlar ile anlaşması var mış
Yani Normal 450
Sezeryan 600 olucak
Muayne ücretleride uygun oluyor
ben sadece doktor muayenesine 360tl ödüyorum sgklı fiyatı. Yani işlemler hep aynı bu fiyat uçurumu nediranlamıyorum. Eskişehirde 4bine, istda 10bine, atıyorum denizlide 2bine. Hepimiz sezeryan yada normal kullanılan malzeme aynı ama fiyatlar arası fark uçurum

Kizlar cok normal hastahane fiyatlarinin degismesi. Bu hastahaneye, konforuna, odasina, calisanlarina kadar degisken birsey. Ve bu da gene butceyle alakali birsey. Amerikan hastahanesi de var, ismi duyulmamis hastahane de, orta karar hastahaneler de. Herkes icine sinen ve butcesine uygun olani tercih edecek sonucta.

Beni kesin etkiler. Çok hassas bi midem var zaten, onu içersem nolur bilmem

Bedava vallahi benim takipli olduğum hastane10binden kapı açıyor.
Şeker yüklemede bana uyuma ve gezme sonucu etkiler dedi, bende hep video izledim teldan.
Bana gezme dediler ama uyuma demediler ya
Ama zaten 20 dk uyumuşum öyle anca bana saatlerce gibi geldi

Bedava vallahi benim takipli olduğum hastane10binden kapı açıyor.
Şeker yüklemede bana uyuma ve gezme sonucu etkiler dedi, bende hep video izledim teldan.
Uyumadım gezzmedim bende canım
Off 10 bin ne ya Allah yardımcın olsun hangi hastane o

Soyle birsey var, ben birkac kez devlet hastahanesine gittim ve orda calisanlarin tecrubesizligi, hastayi uzun islemlerle asagi yukari yollamalari surekli, ee hastahane konforu, calisanlarin egitimi, konusma tarzi bile bunlar hep farkediyor. Ama ayagini yorganina gore uzat demis atalrimiz, bugun y da yrin durumum neye el veriyorsa ona gore hareket ederim. O yuzden hastahane secimi de sizin elinizde..

Yok canım ya valla diil konfor falan hikaye
Lokasyona göre değişiyo maalesef
Aynı konfor ve ekipmana hatta daha fazlasına sahip bi hastane daha kenar bi semtte ise fiyatı düşüyor
Tam tersi de olabiliyor
Amerikanın odaları falan çok eski mesela ama fiyatlar çok uçuk
Acıbademler ise isim yapmış

Çokmuş acaba o zaman bu kadar yaygın değil özel hastaneler pahalı diye mi
2015te normal doğumu 650 sezeryan 900 demişlerdi arkadaşıma
Ya o zaman çok gelmemişti bize
Alım gücü mü daha fazlaydı neydi o zaman bilmiyorum hiç
Belki de dediğin gibi alternatif az olduğu için önemsemedik
Ama şu an aynı hastane 8000

Ya o zaman çok gelmemişti bize
Alım gücü mü daha fazlaydı neydi o zaman bilmiyorum hiç
Belki de dediğin gibi alternatif az olduğu için önemsemedik
Ama şu an aynı hastane 8000
Tabi o zaman büyük para gibi görünsede hayat Bi tık daha kolaydır pahalılık bu kadar değildir
Allah yardım etsin herkese

Devlet hastanesinde ben sinir hastası olurum kesin
Üstelij ablam devlette hemşire gitsem kraliçeler gibi bakılırım torpille ama onuda ben istemem başkasının hakkına girmek çünkü

Ben istanbulun lüks sayılabilen biyerinde yaşıyorum maalesef yediğimiz domates biberin fiyatına kadar yansıyo bu farklılık
Seçim evet ama mesela eve yakın biyer seçme şansım yok bu durumda
O ücretleri karşılayamaşımdan değil kendimi enayi gibi hissetmek istemeyişimden bu ayrıca
Yarım saat mesafede yarı fiyatına yapabileceksem niye milyarlar veriyim ki
Bu astronomik farklar canımı sıkıyo sadece sağlık sektöründe ki benimki genel bir sorgulama nolacak bu memleketin hali bakış açısı :))
Bana kaldı çünkü hahah

Bazı hastaneler isim satıyor gerçekten
Bazıları da doktor ismiyle prim yapıyor
Hastane çok iyi hatta fazla kalabalık benim doktorun başı doğum yapan 2 kişiyle konuştum asla bırakma dediler ama hastane ismi değişti lokasyon çok lüks değil onun etkisi olduğunu düşünüyorum

Kesinlikle değildi böyle hayat ya
O zaman bide tek maaş giriyodu eve
Şimdi bende çalışıyorum ama o zaman daha az düşünüyoduk bunları
Kesinlikle canım 4 dal yeşil soğan 6 TL daha nolsun ki sonuçta medical Bi olay ilacı var yatması var vs vs o yüzden hastanelerin parasını çok görmüyorum
Ama devletin süründürmesindense 10 bin veririm sıkışır öderim daha iyi doğum devlette çok zor

Ben de özellikle sabah uyandığımda idrarimi hiç yapamıyorum. Zaten devamlı idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum. İğne daha iyi ya fitil bazen tuvalete gittiğinde düşüyordu klozetin içine. Hiç olmazsa bunun öyle bir derdi yok. Senin ikiz gebelik miydi canim

Yok işte öyle diil
Sezeryan için ne kullanabilir ki altın bıçakla mı kesiyo onu da paketleyip eve mi gönderiyo gül suyuyla mı yıkıyolar süt banyosu mu yaptırıyolar bebeye nedir yani :)
Hani üç beş anlarım farkı da bi yerde 2000 biyerde 10000 ise sezeryan bunu anlamam mümkün değil benim
Fırsatçılık ticari kaygı derim buna denetlemeyenleride allaha havale ederim

Ay neyse hadi herkes çok kazıklanmadan doğurur inşallah ne diyim girdi bu bebeler çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…