Ben yeni gördüm canım bunu sanırım bende araştırdım bunu. Hatta eşim burda fabrikası var organik bambudan üretiyor iki kız kardeş gidip görmüş. Hazır bezden çok daha uyguna geliyor. Ama çalışan anne için zor olur diye düşünüyorum. Sağlık açısından elbet daha iyiKızlar ya bende bir soru sordum cvp vermediniz aranızda duyan yada kullanan olmadı mı şu yıkanan bebek bezlerini? Sağlık açısından daha iyi olduğu söyleniyor üstelik ekonomik de anladığım kadarıyla sık değiştirmek gerekiyormuş tek dez avantajı bu.sizden kullanan araştıran oldu mu?
Benim drum üstten bakıyor her gittiğimde. Problem görürsem alttan bakarım demişti dün öyle yaptıkızlar bu rahim ağzı kısalığı muhabbeti ne ya
erken doğuma neden oluyo falan araştırdım biraz ama
buna nasıl bakıyo doktor alttan mı yoksa ultrasonda mı görünüyo
bana şimdiye kadar doktorum bununla ilgili hiçbişey söylemedi
şu kadar cm falan diye
sormam gerekiyo mu bidahaki kontrolümde sorayım
Bende senin gibi düşünüyorum canımKızlar ben yıkanabilir değil ama losyon, parfüm vs içermeyen bezlerle başlamayı düşünüyorum. Yani minimum kimyasal tutmaya çalışacağım hazır bezde
Smear 30 dan sonra her yıl yapılmalı canım. Evli bayanlarda daha da öne çekilebilir yaşSpekulum muayenesi acıtır mııııııı
40 mızdan sonra smear yapılması gerekiyormuş
Bana da dün vajinal tuşe yapıldı canım açıklık var mı diye. O usg de belli olmuyorSana neden bu kadar erken muayene yaptılar acaba? Rahim açıklığı yada bebeğin aşağı indiği ultrasonla belli olmuyormu? Banada arada rahim ağzını ölçmek için alttan usg ile baktı her muayenede merak etme ileri itmiyorum dedi, sakıncası olsa zaten yapmazlarda bizde yaşarmıyız acaba merak ettiö
Maşallah kuzuna camımGünaydın kızlar
Şeker yüklemesi için 2 saat beklemem gerekiyormuş sıvıyı içtim bekliyorum
10.40
11.40
Bi daha kan vericem
Kızım iyi çok şükür
632 gr olmuş
Ben 63.5 kiloyum
Çokmuş acaba o zaman bu kadar yaygın değil özel hastaneler pahalı diye mi2008 de 1500 liraya doğurdum sezeryan :)
Yok memurlar ile anlaşması var mış
Yani Normal 450
Sezeryan 600 olucak
Muayne ücretleride uygun oluyor
Beni kesin etkiler. Çok hassas bi midem var zaten, onu içersem nolur bilmemBen karnım ağrıdığında şekerli su içemeyen insanım canım tatlı bende hiç yok yani
Seven için mide bulandırmaz sanmıyorum içimi kolaydı çok şekerli elmalı Bi gazoz
Benim için işkenceydi içmesini geçtim kusmamak için zor durdum son kanı verip gidip kustum
Oda boş mideye çok şeker girmesi sanırım bulantı sebebi aç geliyoruz ya
Bana gezme dediler ama uyuma demediler yaBedava vallahi benim takipli olduğum hastane10binden kapı açıyor.
Şeker yüklemede bana uyuma ve gezme sonucu etkiler dedi, bende hep video izledim teldan.
Kalkmadım oturdum kusarsan tekrar içersin dedilerBeni kesin etkiler. Çok hassas bi midem var zaten, onu içersem nolur bilmem
Uyumadım gezzmedim bende canımBedava vallahi benim takipli olduğum hastane10binden kapı açıyor.
Şeker yüklemede bana uyuma ve gezme sonucu etkiler dedi, bende hep video izledim teldan.
Soyle birsey var, ben birkac kez devlet hastahanesine gittim ve orda calisanlarin tecrubesizligi, hastayi uzun islemlerle asagi yukari yollamalari surekli, ee hastahane konforu, calisanlarin egitimi, konusma tarzi bile bunlar hep farkediyor. Ama ayagini yorganina gore uzat demis atalrimiz, bugun y da yrin durumum neye el veriyorsa ona gore hareket ederim. O yuzden hastahane secimi de sizin elinizde..ben sadece doktor muayenesine 360tl ödüyorum sgklı fiyatı. Yani işlemler hep aynı bu fiyat uçurumu nediranlamıyorum. Eskişehirde 4bine, istda 10bine, atıyorum denizlide 2bine. Hepimiz sezeryan yada normal kullanılan malzeme aynı ama fiyatlar arası fark uçurum
Yok canım ya valla diil konfor falan hikayeKizlar cok normal hastahane fiyatlarinin degismesi. Bu hastahaneye, konforuna, odasina, calisanlarina kadar degisken birsey. Ve bu da gene butceyle alakali birsey. Amerikan hastahanesi de var, ismi duyulmamis hastahane de, orta karar hastahaneler de. Herkes icine sinen ve butcesine uygun olani tercih edecek sonucta.
Ya o zaman çok gelmemişti bizeÇokmuş acaba o zaman bu kadar yaygın değil özel hastaneler pahalı diye mi
2015te normal doğumu 650 sezeryan 900 demişlerdi arkadaşıma
Tabi o zaman büyük para gibi görünsede hayat Bi tık daha kolaydır pahalılık bu kadar değildirYa o zaman çok gelmemişti bize
Alım gücü mü daha fazlaydı neydi o zaman bilmiyorum hiç
Belki de dediğin gibi alternatif az olduğu için önemsemedik
Ama şu an aynı hastane 8000
Devlet hastanesinde ben sinir hastası olurum kesinSoyle birsey var, ben birkac kez devlet hastahanesine gittim ve orda calisanlarin tecrubesizligi, hastayi uzun islemlerle asagi yukari yollamalari surekli, ee hastahane konforu, calisanlarin egitimi, konusma tarzi bile bunlar hep farkediyor. Ama ayagini yorganina gore uzat demis atalrimiz, bugun y da yrin durumum neye el veriyorsa ona gore hareket ederim. O yuzden hastahane secimi de sizin elinizde..
Kesinlikle değildi böyle hayat yaTabi o zaman büyük para gibi görünsede hayat Bi tık daha kolaydır pahalılık bu kadar değildir
Allah yardım etsin herkese
Bazı hastaneler isim satıyor gerçektenKizlar cok normal hastahane fiyatlarinin degismesi. Bu hastahaneye, konforuna, odasina, calisanlarina kadar degisken birsey. Ve bu da gene butceyle alakali birsey. Amerikan hastahanesi de var, ismi duyulmamis hastahane de, orta karar hastahaneler de. Herkes icine sinen ve butcesine uygun olani tercih edecek sonucta.
Kesinlikle canım 4 dal yeşil soğan 6 TL daha nolsun ki sonuçta medical Bi olay ilacı var yatması var vs vs o yüzden hastanelerin parasını çok görmüyorumKesinlikle değildi böyle hayat ya
O zaman bide tek maaş giriyodu eve
Şimdi bende çalışıyorum ama o zaman daha az düşünüyoduk bunları
Ben de özellikle sabah uyandığımda idrarimi hiç yapamıyorum. Zaten devamlı idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum. İğne daha iyi ya fitil bazen tuvalete gittiğinde düşüyordu klozetin içine. Hiç olmazsa bunun öyle bir derdi yok. Senin ikiz gebelik miydi canimBenimde kasıklarımda ağrı var, sertleşmeoluyor, bazen idrarımı tutuk tutuk yapıyorum. Progesteron fitil kullsnıyorum pek fayda etmiyor, iğne bayağı rahatlatmıştı. Ama oda suyum fazla diye fitile çevrildi
Yok işte öyle diilKesinlikle canım 4 dal yeşil soğan 6 TL daha nolsun ki sonuçta medical Bi olay ilacı var yatması var vs vs o yüzden hastanelerin parasını çok görmüyorum
Ama devletin süründürmesindense 10 bin veririm sıkışır öderim daha iyi doğum devlette çok zor
Ayy geçmiş olsun canım vallaKalkmadım oturdum kusarsan tekrar içersin dedilerbende korktum
Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin INSAALLAH :)Beylikdüzü medilife
(Etrafimda birçok kisi en yakinlarimda dahil o hastanede doğum yaptı )çok memnun kaldılar
Nasip olursa bende orda dogum yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?