2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Beterin beteri var derler ya tamda o haldeyim
Ben korkardim rahim agzim acilacak kisalacak dikisim acilacak korkum buydu
Ama bu gecen pazartesiden beri onlari hic dusunmuyorum hic bu sinav daha zormus bi ihtimal dahi bizi bu hale soktu rabbim oyle evladi olan ailelere guc kuvvet sabir versin insallah
Tek.istegim dua

Canım rabbim büyük sen kendini de bebeğini de üzme lütfen. Dualarımızdasın inşallah Rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin .
Inşallah sonucun da güzel çıkacak rabbimin izniyle.

Tabiki zor bir durum canım... inşallah Temiz çıkar hepimiz rahat ederiz. Burda hep birbirimize bağlıyız senin derdin Bizim derdimiz.. duacınız canım benim. Lütfen sende sakın olmaya çalış çünkü bu da bebeği kötü etkiler. Biliyorum böyle demesi kolay ama yüreğini ferah tutmaya gayret göster

Cnm bizim komşunun kızınaysa aynısını dediler Bebek doğdu maşallah hic biseyi yok darısı senin başına insallah. Anliyorm cnm seni bende her ultrasona gidince Omrumden ömür gidiyor.bnm de riskli gebelik.

Benim de akşamları karnım davul gibi geriliyor semsert oluyor nefes alamıyorum. Yürüyünce de gecmiyo gece boyu devam ediyor

Yemeği mı fazla kaçırıyorum acaba? Sizde oluyor mu bu sknti
Evet oluyor çok rahatsız edici
Sabah nerdeyse karnım yok ama akşamları dokuz aylık gibiyim

Mesela demiri kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum. Decaviti kahvaltıdan sonra, magnezyumlu öğle yemesinden sonra :)

Canım benim Rabbim yanında olsun seninde bebeğininde ikinizede sağlık versin inşallah sen yüreğini ferah tutmaya çalış biliyorsun stres herşeyi etkiliyor

İki çocuk artı çalışmak ve hamile olmak.. Eşim en büyük destekçim..

bende çalışıyorum bugün nöbetçiyim sabaha kadar. canımız sağ olsun diyip önümüze bakıyoruz napalım

Canım 24. Hafta raporuyla nöbetten düşülüyor. Böyle bir şey düşünüyor musun? Ben bi kere yaptım. Bunda ise zorlanmazsam devam etmeyi planlıyorum.

Benim kocalık ne dese beğenirsiniz bende foruma üye olucam ne konuşuyorsunuz bu kadar meraktan ölüyorum
Ayrıca erkekler kulübü yok mu diyor

Alper Kul'un tek kişilik oyunu var. Hamileyim diye orda anlatıyordu bi pasajda. Böyle bi foruma kadın gibi üye olup araştırma yapıp eşini daha iyi anlayan koca olmayı..

Canım ikilin temiz çıkmış bi problem olsaydı onda da risk olması gerekmez miydi? İçini ferah tutmaya çalış. Duayla..

Canım bence sor. Bende bir haftadır ağrımı kale almadım erken gitseydim diye vicdan yapıyorum şimdi. Yapılacak olan değişmese de erken yapılacaktı sonuç olarak
Sanada geçmiş olsun canım inşallah gününde doğum yapmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…