Canım rabbim büyük sen kendini de bebeğini de üzme lütfen. Dualarımızdasın inşallah Rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin .Kizlar elimden geleni yapiyorum guclu olmaya calisiyorum biraz iyi oluyorum 4 / 5 saat sonra yine korku endise kapliyo yuregimi ama gercekten zor bi imtihandayim sizlerden hepinizden dua istiyorum insallah ayin 22 sinde guzel temiz sonuc gelir rahatlarim yoksa 40 a kafayi yerim
Insallah temiz gelicek insallah
Amin canim benim Allahtan diliyorum amin
Senin ilk hamilelik mi eger oyle ise siki takiple sonunu gorursun progestan vajinal olarak alirsan dikis kadar olmasa da etkilidir dr bu ilaci konus birde proluton depot igne bu ikisi dikisten sonra ki tek care bu arada topigimiz var rahim agzi yetmezligi yuzunde erken dogum yapanlar diye ordada sana cok yardimci olurlar
Bu mubarek gunlerde yarabbim sen kimsenin emegini bosa cikarma evlat acisi yasatma evladi ile sinama yarabbim amin
Insallah cnm
Ikilim temiz cikti ama detaylida ense kalinligi 7.2 bazende 6.8 olctu sinir 6 imis bizim yuksek cikti
Ve nipt testi yapti sonuc ayin 22 si
Saglikli temiz hayirli sonuc olsun
Rabbim kimseyi caresiz koymasin
Caresizlik cok zor
Tabiki zor bir durum canım... inşallah Temiz çıkar hepimiz rahat ederiz. Burda hep birbirimize bağlıyız senin derdin Bizim derdimiz.. duacınız canım benim. Lütfen sende sakın olmaya çalış çünkü bu da bebeği kötü etkiler. Biliyorum böyle demesi kolay ama yüreğini ferah tutmaya gayret gösterBeterin beteri var derler ya tamda o haldeyim
Ben korkardim rahim agzim acilacak kisalacak dikisim acilacak korkum buydu
Ama bu gecen pazartesiden beri onlari hic dusunmuyorum hic bu sinav daha zormus bi ihtimal dahi bizi bu hale soktu rabbim oyle evladi olan ailelere guc kuvvet sabir versin insallah
Tek.istegim dua
Hiç bilmiyordum canım , Peki takip edeceğim inşallah.sertlesme dediginiz kasilmadir bu durumda takip edin ve saatte 4 den fazla ise erken dogum belirtisidir takip edin dr soyleyin mutlaka
Haklısın canım .Rabbim yardımcın olsun senındeCanım bence sor. Bende bir haftadır ağrımı kale almadım erken gitseydim diye vicdan yapıyorum şimdi. Yapılacak olan değişmese de erken yapılacaktı sonuç olarak
Cnm bizim komşunun kızınaysa aynısını dediler Bebek doğdu maşallah hic biseyi yok darısı senin başına insallah. Anliyorm cnm seni bende her ultrasona gidince Omrumden ömür gidiyor.bnm de riskli gebelik.Kizlar elimden geleni yapiyorum guclu olmaya calisiyorum biraz iyi oluyorum 4 / 5 saat sonra yine korku endise kapliyo yuregimi ama gercekten zor bi imtihandayim sizlerden hepinizden dua istiyorum insallah ayin 22 sinde guzel temiz sonuc gelir rahatlarim yoksa 40 a kafayi yerim
Senin ilk hamilelik mi eger oyle ise siki takiple sonunu gorursun progestan vajinal olarak alirsan dikis kadar olmasa da etkilidir dr bu ilaci konus birde proluton depot igne bu ikisi dikisten sonra ki tek care bu arada topigimiz var rahim agzi yetmezligi yuzunde erken dogum yapanlar diye ordada sana cok yardimci olurlar
Bu mubarek gunlerde yarabbim sen kimsenin emegini bosa cikarma evlat acisi yasatma evladi ile sinama yarabbim amin
Insallah cnm
Ikilim temiz cikti ama detaylida ense kalinligi 7.2 bazende 6.8 olctu sinir 6 imis bizim yuksek cikti
Caresizlik cok zor
Evet oluyor çok rahatsız ediciBenim de akşamları karnım davul gibi geriliyor semsert oluyor nefes alamıyorum. Yürüyünce de gecmiyo gece boyu devam ediyor
Yemeği mı fazla kaçırıyorum acaba? Sizde oluyor mu bu sknti
Mesela demiri kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum. Decaviti kahvaltıdan sonra, magnezyumlu öğle yemesinden sonra :)Nasıl saatlerin ve neye dikkay ediyosun?
Bende düzenli alıyorum ama giderek düşüyor
Ek olarak ferplex e başladık bide şimdi canım sıkıldı baya
Benim normaldede düşüktür hep yılda iki kez ilaç iğne tedavisiyle toplarız sonra yine düşer ama bu sefer yükseltemedim
Canım benim Rabbim yanında olsun seninde bebeğininde ikinizede sağlık versin inşallah sen yüreğini ferah tutmaya çalış biliyorsun stres herşeyi etkiliyorInsallah insallah Allahim hic kimseyi darda koyma yarabbim
Bende hepinizin duacisiyim rabbim evlatlarimiz ile bizi sinamasin saglikla versin kucagimiza hayirla saglikla buyutelim insallahcuma gunu insallah guzel haber veririm yarabbim senden diliyorum yarabbim
Gunluk rutinim : 6.30da kalkıyorum hazırlan kahvaltı hazırla aksamdan kalma bulasık veya döküntüleri topla eve ayar ver 1 saat sonra evden cık.
İşe servisle gidiyorum 35 40 dk sürüyor
Ogle arası yuruyus yap
Akşam eve 6da gel
Yemek yap sofrayı kur kaldır vs. Dunden yemek varsa şanslıyım bu saatte oturtabiliyorum.
Yoksa bir saat daha sarkıyor.
Haftasonu da çamaşır ütü temizlik.
Ama ben yine iyiyim hem cocuklu hem calısan hamileler var bir de @Saryamarya gibi. Allah onlara da hepimize de kolaylık versin :)
bende çalışıyorum bugün nöbetçiyim sabaha kadar. canımız sağ olsun diyip önümüze bakıyoruz napalım
Benim kocalık ne dese beğenirsinizbende foruma üye olucam ne konuşuyorsunuz bu kadar meraktan ölüyorum
Ayrıca erkekler kulübü yok mu diyor
Bugün tatildeler herhalde benimde bugün çok sakin dün çok hareketliydiBenım kiz hiç oynamıyor
Öğlen bir iki tekme sadece
Kizlar elimden geleni yapiyorum guclu olmaya calisiyorum biraz iyi oluyorum 4 / 5 saat sonra yine korku endise kapliyo yuregimi ama gercekten zor bi imtihandayim sizlerden hepinizden dua istiyorum insallah ayin 22 sinde guzel temiz sonuc gelir rahatlarim yoksa 40 a kafayi yerim
Insallah cnm
Caresizlik cok zor
Sanada geçmiş olsun canım inşallah gününde doğum yapmak nasip olurCanım bence sor. Bende bir haftadır ağrımı kale almadım erken gitseydim diye vicdan yapıyorum şimdi. Yapılacak olan değişmese de erken yapılacaktı sonuç olarak
Kasılma sanırım canım ne sıklıkta olduğu önemli sanirim bazen bende de oluyorDurumu zor olan arkadaşlarıma Allahtan şifa diliyorum. Bende çok sisiyorum yemek yiyince canım. Ama benim ara ara alt tarafimda sertleşme oluyor o neden oluyor acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?