2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
yok canım uyumlu değil önde gidiyo
22+5tim çarşamba günü
24+2 çıktı ultrasonda
11 gün önde
şekerden şüphelenip 20. haftamda şeker yüklemesini yaptı doktorum hemen ama çıkmadı çok şükür
genetik o zaman iri bi bebek olucak dedi
babası 1.90
4 kiloya yakın doğmuş
ona benzicek galiba
[/QUOTE]
Benim eşimde 1.94 ilk oğlumda hep öndeydi 4 kg doğdu. Bu da sanirim öyle olacak gibi duruyor salı günü randevumuz var bizimde çok ozledim tam 1 aydır görmedim.

Benimde 8 gün kaldı randevuya bi türlü geçmek bilmiyor bu sefer çok uzun geldi bana

Günaydın anneler. Bebek odası kamerası alacak olan varmı? Şimdi teldan izlenebilen sistemi olanı alayım diyorum yarın öbür gün bakıcı tutarsam lazım olur diyorum. Bir yandanda o paraya ne gerek var diyorum. Araştıran varmı?

Öyle mi diyorsun. Bende acaip derece unutkanlık başladı, sende ne çıkmıltı canım? Yarın doktorum çalışıyor mu bilmiyorum, herhangibi bi doktora gtsem olur mu
Canım benim rahim ağzı kısalmış tuvalet dışında kalkmam yasaklandı. Yemeği de yarı oturur pozisyonda yiyorum
Alkah hayırlı haberler almak nasip etsin canım dua edelim inşallah rabbim korktuğuna uğratmasın. Ben progestan ve prolutonu 23 haftadır kullanıyorum canım progestanın dozu artırıldı. Evet o topiğe baktım çok yardımcı oldular sağolsunlar
Sanada geçmiş olsun canım inşallah gününde doğum yapmak nasip olur
Allah razı olsun canım amin inşallah

İstanbul'a göre çok iyiymiş gerçekten

Bende biraz baktım ama benim baktigim telden izlenmiyor sanırım. Ben zaten evdeyim ama yinede kameralı daha iyi bazen aşağı iniyorum yada uyurken gidip kontrol ederken rahatsız ederim diye kameralı Babyphone almak daha iyi diye düşündüm.
Avent ve nuk markalarına baktım bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…