2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ohooo onla barıştım ben kabul ettim artık bendede aynı hiç Bitmiyo peki dedim bitme dedim düşünmüyorum onu

Neyse biraz daha sabret canım Allah sabır versin böyle zor gerçekten
Napayım canım 7 gün daha sabredicem, bir bayan çağırıp evi beraberce cillop gibi yapariz sonra da bir hafta keyif yapıp kendi duzenimi oturturum tekrar. Ne zaman gelseler 20 gün 1 ay kalırlar hep böyle sık da gelirler. Geldikleri zaman eşimle sorun yaşıyorum gittiklerinde böyle sıkıntım olmuyor

2008 de pahalı olmuş sanki sizinki.2015 te 1080 tl sezeryan doğum yaptım bende özelde.
İşte aynı hastanede şu an ne kadar sizin mesela sezeryan
Muhtemelen benim yaptığım yerden daha uygundur sanırım

Şu anda da 2000 e de var 10.000 e de

Pahalı gelmemişti o zaman bize demek ki çok araştırmamışım ilk çocuk heyecanı ile

gurbetciiii canım senin genetik sonucun çıkacaktı sanırım durumun nasıl
Durumum kafayi yedim yiyecem okumadigim yazi kalmadi bir umut ariyorum bir guzel cumle cok kotuyum
Allaha hamd edip tevekkulle bekliyorum
Haftaya cuma cikacak canim
Allah razi olsun
Duaya cok ihtiyacim var cok cok cok
Zaten erken dogum riskim var pazartesiden beri sancim var kasilmalarim var hic kusmadim bu iki gundur kusmalarim basladi
Allahima siginiyorum ama kendime engel olamiyorum
Bunlari yazarken dahi agliyorum
Dua edin bana temiz gelsin aldirmayacam ama nasil dayanacam

Mahremiyet ama ondan da şüphelendik adam 15 gündür yanıma yanaşmadı denemek için bugün hatta demekki benden değilmiş dedi haklı olarak
Yani aklıma başka bir seçenek gelmedi her şeyi yapıyorsun geçsin diye, o zaman bünye meselesi diyip çekiliyorum

Rabbim şifa versin bebeğine, sağlıklı vakitli doğumların olsun ins. kardeşim, su an kesin bir durum yok üzülme dicem ne kadar zor olsa da bebegin icin bunu yapmalısın, erken doğum riskin de var araştırma da yapma dediğin gibi tevekkül edip dualarla rahatlamayı nasip etsin Allahım..

Sakin olmaya çalış lütfen
Duamdasın
Allah yardımcınız olsun ama bence hiç bişey çıkmıcak

Ikı gündür bebek sola toplanıyor sanırım agrıda oluyor yürürken falan .sık sık olursa sıkıntı diye okudum günde iki kez oluyor ama korkmalımıyım

Canım ben bu hafta diye hatırlamıştım rabbim yardımcın olsun. İnşallah sonuçlar güzel gelecek. Lütfen internetten araştırıp kendini daha da harap etme hee gebelik her bebek kendine özgü. Zaten dikişin var gebeliğin riskli. İnşallah rabbim mucizesini göndersin bebeğine sağlık versin bugünleri hatırlama mutluluktan, Bende de rahim ağzı yetmezliği çıktı iki gündür kalkmadan yatıyorum

Ikı gündür bebek sola toplanıyor sanırım agrıda oluyor yürürken falan .sık sık olursa sıkıntı diye okudum günde iki kez oluyor ama korkmalımıyım

Canım sorun falan varsa druna bir danış istersen inşallah normaldir bu durum. Seninle haftamız aynı

Ben seni çok iyi anlıyorum annem ameliyat oldu kadın haftada 1 gün ya geliyor ya gelmiyor sırf beni rahatsız etmemek için 1,5 aydır ablamda kalıyor. Eşimin kuzeni geldi bana annen sende kalmadın ev tutun bakıcı tutun diyip akıl veren insan erken doğum tehdidi olduğunu bile bile bende kalacakmış. Ha bana yük olurmu olmaz ama ben annemi ağırlamıyorumda başkasını yiniye ağırlayayayımki 2 sokak üstte kayınvalidem( teyzesi olur) yalnız yaşarken. Eşim desinler peşinde senede 1 kere geliyor iyi ağırlayalım laf etmesinler iyide yanlış zamanda geliyorsa ben ne yapayım.
Açıkcası devletin imkanları ile doğurmak istiyorsan zaten bedava. Yenilenen donanımları özellerden çok daha iyi devlet hastaneleride var, çalışanı kalifiye olup ortamı şartları çok kötü devlet hastaneleride var. Bu temmuzda arkadaşım kendi çalıştığı devlet hastanesinde doğum yaptı oda okadar dardıki güneş odaya vurduğnda beşiğe ışık düşüyor bebek pişiyor beşiğin yerini değiştirecek alan yok, odaya gelen giden oda havasız, anne kan ter içinde kız sezeryan olduğu için 2 gece kaldı ve çıktı unutuldumu unutuldu idare edildi. Ben özellerde takip olurken annemi ziyaret ettiğimde bir gece suyum geldi ansızın, hiç takip olmadığım hastanede birden doğurdum. beni ilk bebeği doğurduktan sonra bi odaya aldılar ikinci ne kadar geç doğarsa okadar iyi diye, tam nöbet teslim saati yan odada internler var suyun gelirse seslen dediler, suyum geldi bağırıyorum bağırıyorum kimseler yok, 10 dk bağırmışımdır heralde hemen çatala çektiler 2. Yi de hemen doğurdum ama şansıma özel odası boştu. Ne özeller biliyorum a sınıfı sgk anlaşması var ama okadar lükski tamamlayıcı sigorta bile geçmiyor günde 2 kere doktor viziti, sadece ilaç ve takip saati hemşireyi görme. Özellerde kalifiye eleman var fakat iyileri zaten 4-5 yılda yönetici olup gündüze geçiyor, çoğu 1 yıllık eleman kpssye girip devlete atanıyor, çok iyi hastanelerde de şartlar iyi ama elemanların çalışmışlık yılı tecrübeleri az. Kısaca Allah işinde iyisine düşürsün diyorum.

Allah yardımcın olsun sabır versin canım. İnşallah tertemiz çıkacak sonucun, kötü düşünüp kasılma, bebeğinde rahat etsin

Allah yardımcınız olsun inşallah canım sonuçların temiz gelip bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Yavrun için güçlü ol ne kadar zor olsada onun için sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…