2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
W
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah cnm. Sen ne testi yaptın

Ya aslında ben de zararlı olur mu vajinanın florasını değiştirir mi diye düşünüyorum. Birkaç gün yapayım bakarım sonra.

Canım lütfen yıpratmamaya çalış burda hiç kimsenin garantisi yok ne doğumdan önce ne doğumdan sonra güzel telkinlerde bulun kendine güzel düşünmeye çalış güçlü ol senin moraline gücüne ihtiyacı var bebişinin

Danışmakta fayda var devlete gidiyorum ayda bir randevum ama başka biryere gideyim sagol canım.
Canım bence sor. Bende bir haftadır ağrımı kale almadım erken gitseydim diye vicdan yapıyorum şimdi. Yapılacak olan değişmese de erken yapılacaktı sonuç olarak

Bende fiyatları çok uçuk buluyorum malesef, bende kararsızım mersindeyim, şehir hastanesi çok iyi ve ücretsiz tek kişilik odalar gayet temiz ve güzel. Özel bir hastaneye daha gidiyorum orada da ücreti 1500dediler. Bana iyi geldi. Karar veremedim henüz

Ya kızlar kafam karışık. Yazmıştım gerçi buraya. Cuma günü uykusuz kalktım, genede o gün avmde 3-4 saat takıldım. Çok yoruldum. Dünden beri ayağa kalkınca, pozisyon değiştirince vajinal bi ağrı oluyor (sanki kemik batması gbi). İkiz bebek diye emin olamıyorum. Kontrolüm cumaya. Napsam acile gtsem mi yarın. Sizde de oluyor mu

Canım daha önce sormuştun cevap yazmıştım sana bence git ihmal etme. Bende de oldu bir haftadır önce gitseydim keşke diyorum şimdi

Canım daha önce sormuştun cevap yazmıştım sana bence git ihmal etme. Bende de oldu bir haftadır önce gitseydim keşke diyorum şimdi
Öyle mi diyorsun. Bende acaip derece unutkanlık başladı, sende ne çıkmıltı canım? Yarın doktorum çalışıyor mu bilmiyorum, herhangibi bi doktora gtsem olur mu

Canım ben öyle 3/4 saat AVM dır çarşıdır takıldığımda aynısı bende de oluyor o aksam ve en fazla ertesi gün daha sürüp geçiyor.

Sürekli aynı noktada olan ve dinlenmekle geçmeyen ağrılar için genelde doktora başvurmak gerekiyor. Doktorunla irtibata geç bence. Belki normaldir ama için rahat etsin

Sürekli aynı noktada olan ve dinlenmekle geçmeyen ağrılar için genelde doktora başvurmak gerekiyor. Doktorunla irtibata geç bence. Belki normaldir ama için rahat etsin
Yani doktor dün bana haftasonu full istirahat et dedi. Bugün sadece wc ye kalktım. Aynı pozisyonda yatarsam sıkıntı yok ama hareket etmeye korkuyorum, acıyor diye. Haftaiçi bi sürü tahlilim var, tehlike olduğunu bilmek daha farklı davranmayı gerektirir tabii..

Benim de akşamları karnım davul gibi geriliyor semsert oluyor nefes alamıyorum. Yürüyünce de gecmiyo gece boyu devam ediyor

Yemeği mı fazla kaçırıyorum acaba? Sizde oluyor mu bu sknti

Benim de akşamları karnım davul gibi geriliyor semsert oluyor nefes alamıyorum. Yürüyünce de gecmiyo gece boyu devam ediyor

Yemeği mı fazla kaçırıyorum acaba? Sizde oluyor mu bu sknti
Sertlik oluyor ama bana sıkıntı yapmıyor

Yani dinlenince geçiyor anladığım kadarıyla . O zaman çok ayakta durmaya bağlı bir ağrı olabilir. Ben de fazla ayakta kalınca vajinamda sızlama oluyor. Kemik agrisi değil derimin alti sizliyo tarif edemiyorum. Dinlenince geçtiği için önemsemedim. Doktorum oyle demisti. Sen yarin da kendini dinle bakalim. Aksama kadar gecmezse acile gidip muayene olursun en kotu .

Rabbim yardımcın olsun kardeşim, gücünü artırsın. Duaciniz

Bugün aklımdan geçtin dualarım seninle inşallah iyi çıkacak sonuçlar kendini yıpratma

Kizlar elimden geleni yapiyorum guclu olmaya calisiyorum biraz iyi oluyorum 4 / 5 saat sonra yine korku endise kapliyo yuregimi ama gercekten zor bi imtihandayim sizlerden hepinizden dua istiyorum insallah ayin 22 sinde guzel temiz sonuc gelir rahatlarim yoksa 40 a kafayi yerim
Insallah temiz gelicek insallah
Amin canim benim Allahtan diliyorum amin
Senin ilk hamilelik mi eger oyle ise siki takiple sonunu gorursun progestan vajinal olarak alirsan dikis kadar olmasa da etkilidir dr bu ilaci konus birde proluton depot igne bu ikisi dikisten sonra ki tek care bu arada topigimiz var rahim agzi yetmezligi yuzunde erken dogum yapanlar diye ordada sana cok yardimci olurlar
Bu mubarek gunlerde yarabbim sen kimsenin emegini bosa cikarma evlat acisi yasatma evladi ile sinama yarabbim amin
W

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah cnm. Sen ne testi yaptın
Insallah cnm
Ikilim temiz cikti ama detaylida ense kalinligi 7.2 bazende 6.8 olctu sinir 6 imis bizim yuksek cikti
Ve nipt testi yapti sonuc ayin 22 si
Saglikli temiz hayirli sonuc olsun
Rabbim kimseyi caresiz koymasin
Caresizlik cok zor

Durumu zor olan arkadaşlarıma Allahtan şifa diliyorum. Bende çok sisiyorum yemek yiyince canım. Ama benim ara ara alt tarafimda sertleşme oluyor o neden oluyor acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…