Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah cnm. Sen ne testi yaptınDurumum kafayi yedim yiyecem okumadigim yazi kalmadi bir umut ariyorum bir guzel cumle cok kotuyum
Allaha hamd edip tevekkulle bekliyorum
Haftaya cuma cikacak canim
Allah razi olsun
Duaya cok ihtiyacim var cok cok cok
Zaten erken dogum riskim var pazartesiden beri sancim var kasilmalarim var hic kusmadim bu iki gundur kusmalarim basladi
Allahima siginiyorum ama kendime engel olamiyorum
Bunlari yazarken dahi agliyorum
Dua edin bana temiz gelsin aldirmayacam ama nasil dayanacam
Ya aslında ben de zararlı olur mu vajinanın florasını değiştirir mi diye düşünüyorum. Birkaç gün yapayım bakarım sonra.Ya canim bende 1 gun senin yaptigin.gibi suya elma sirkesi karistirip taharetlendim ama sonra korktum zararli falan olur diye biraktim. Bende de cok olmasada idrar yolu enfeksiyonu var. Hamilelerde.akinti oldugu icin tahlillerde azda.olsa enfeksiyon cikabiliyomus doktorum soylemisti. Artmaya devam edip.etmedigine baktiriyorum.suanlik
Canım lütfen yıpratmamaya çalış burda hiç kimsenin garantisi yok ne doğumdan önce ne doğumdan sonra güzel telkinlerde bulun kendine güzel düşünmeye çalış güçlü ol senin moraline gücüne ihtiyacı var bebişininDurumum kafayi yedim yiyecem okumadigim yazi kalmadi bir umut ariyorum bir guzel cumle cok kotuyum
Allah razi olsun
Zaten erken dogum riskim var pazartesiden beri sancim var kasilmalarim var hic kusmadim bu iki gundur kusmalarim basladi
Canım bence sor. Bende bir haftadır ağrımı kale almadım erken gitseydim diye vicdan yapıyorum şimdi. Yapılacak olan değişmese de erken yapılacaktı sonuç olarakDanışmakta fayda var devlete gidiyorum ayda bir randevum ama başka biryere gideyim sagol canım.
Bende fiyatları çok uçuk buluyorum malesef, bende kararsızım mersindeyim, şehir hastanesi çok iyi ve ücretsiz tek kişilik odalar gayet temiz ve güzel. Özel bir hastaneye daha gidiyorum orada da ücreti 1500dediler. Bana iyi geldi. Karar veremedim henüzHastane fiyatları konuşulmuş. Ben de bu uçuk fiyat farklarından çok rahatsizim. Hadi biz bir şekilde ödüyoruz çok şükür ama imkanı olmayanların devlet hastanelerine mecbur olmasına üzülüyorum. Çünkü koşullar malesef kötü çoğunda
Ama özellikle Istanbul'da iyi durumda olan kadın doğum hastaneleri vs var. Gidenlerin gayet memnun olduğu... Ben yine de tercih etmem ama bu acıdan Istanbul bir nebze daha iyi sanırım
Canım daha önce sormuştun cevap yazmıştım sana bence git ihmal etme. Bende de oldu bir haftadır önce gitseydim keşke diyorum şimdiYa kızlar kafam karışık. Yazmıştım gerçi buraya. Cuma günü uykusuz kalktım, genede o gün avmde 3-4 saat takıldım. Çok yoruldum. Dünden beri ayağa kalkınca, pozisyon değiştirince vajinal bi ağrı oluyor (sanki kemik batması gbi). İkiz bebek diye emin olamıyorum. Kontrolüm cumaya. Napsam acile gtsem mi yarın. Sizde de oluyor mu
Öyle mi diyorsun. Bende acaip derece unutkanlık başladı, sende ne çıkmıltı canım? Yarın doktorum çalışıyor mu bilmiyorum, herhangibi bi doktora gtsem olur muCanım daha önce sormuştun cevap yazmıştım sana bence git ihmal etme. Bende de oldu bir haftadır önce gitseydim keşke diyorum şimdi
Canım ben öyle 3/4 saat AVM dır çarşıdır takıldığımda aynısı bende de oluyor o aksam ve en fazla ertesi gün daha sürüp geçiyor.Ya kızlar kafam karışık. Yazmıştım gerçi buraya. Cuma günü uykusuz kalktım, genede o gün avmde 3-4 saat takıldım. Çok yoruldum. Dünden beri ayağa kalkınca, pozisyon değiştirince vajinal bi ağrı oluyor (sanki kemik batması gbi). İkiz bebek diye emin olamıyorum. Kontrolüm cumaya. Napsam acile gtsem mi yarın. Sizde de oluyor mu
Ya kızlar kafam karışık. Yazmıştım gerçi buraya. Cuma günü uykusuz kalktım, genede o gün avmde 3-4 saat takıldım. Çok yoruldum. Dünden beri ayağa kalkınca, pozisyon değiştirince vajinal bi ağrı oluyor (sanki kemik batması gbi). İkiz bebek diye emin olamıyorum. Kontrolüm cumaya. Napsam acile gtsem mi yarın. Sizde de oluyor mu
Yani doktor dün bana haftasonu full istirahat et dedi. Bugün sadece wc ye kalktım. Aynı pozisyonda yatarsam sıkıntı yok ama hareket etmeye korkuyorum, acıyor diye. Haftaiçi bi sürü tahlilim var, tehlike olduğunu bilmek daha farklı davranmayı gerektirir tabii..Sürekli aynı noktada olan ve dinlenmekle geçmeyen ağrılar için genelde doktora başvurmak gerekiyor. Doktorunla irtibata geç bence. Belki normaldir ama için rahat etsin
Sertlik oluyor ama bana sıkıntı yapmıyorBenim de akşamları karnım davul gibi geriliyor semsert oluyor nefes alamıyorum. Yürüyünce de gecmiyo gece boyu devam ediyor
Yemeği mı fazla kaçırıyorum acaba? Sizde oluyor mu bu sknti
Yani doktor dün bana haftasonu full istirahat et dedi. Bugün sadece wc ye kalktım. Aynı pozisyonda yatarsam sıkıntı yok ama hareket etmeye korkuyorum, acıyor diye. Haftaiçi bi sürü tahlilim var, tehlike olduğunu bilmek daha farklı davranmayı gerektirir tabii..
Sertlik oluyor ama bana sıkıntı yapmıyor
Rabbim yardımcın olsun kardeşim, gücünü artırsın. DuacinizÇok teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum, zaten 3.5 yaşında kızım vardı en büyük dayanağım o oldu, hamileligimi öğrendikten 3 gün sonra babam vefat etmişti, şimdide düşük olması beni çok zorluyor ama Allah dayanma gücü veriyor çok şükür
Gebelik de mide hassas oluyor canım mesela ben beyaz ekmek asla yiyemiyorum midemi acayip yakıyor 1 dilim bileBen galiba akşamları çok yiyorum
Bugün aklımdan geçtin dualarım seninle inşallah iyi çıkacak sonuçlar kendini yıpratmaDurumum kafayi yedim yiyecem okumadigim yazi kalmadi bir umut ariyorum bir guzel cumle cok kotuyum
Allah razi olsun
Amin canim benim Allahtan diliyorum aminCanım ben bu hafta diye hatırlamıştım rabbim yardımcın olsun. İnşallah sonuçlar güzel gelecek. Lütfen internetten araştırıp kendini daha da harap etme hee gebelik her bebek kendine özgü. Zaten dikişin var gebeliğin riskli. İnşallah rabbim mucizesini göndersin bebeğine sağlık versin bugünleri hatırlama mutluluktan, Bende de rahim ağzı yetmezliği çıktı iki gündür kalkmadan yatıyorum
Insallah cnmW
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah cnm. Sen ne testi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?