2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ama canım napim ya beceremiyor adam evet sever süpriz yapmayı kocacım ama beğenmediğim şeyleri alıp gelmesindense böyle Bi çözüm buldum

Benim eşim de hic beceremiyor ya ama düşüncelidir. Her zaman surekli mutemadiyen bir seyler alir hem bana hem kizima hem eve. Ama cogu gereksiz seyler bana gore
Alışveriş yapmayı aşırı seven bir adam. Çocuk gibi gördüğü her şeyi ister baş edemiyorum

Doktorum bana 50 mg yaptirdi canim. Açlık 71 çıktı 1 saat sonraki sonucumda 138 normal dedi dr.

Aha yemin ederim benimki
Evlendikten sonra resimli kupa resmimizden puzzle yaptırmışlığı var
Bi gömleği beğendim aldım diye farklı rengini gidip almışlığı var

Ne kadar çirkin bir ifade tarzı.ALLAH hayırlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.Kizina maşaallah.

Yarın sabah cocuk kardiyoloji bölümüne gideceğim kızlar detaylı ultrasonda doktor sorun olmaz ama bir göster demşti.

Canım üniversite hastanesine mi gideceksin?Telle mi randevu aldın?Ücretli mi normal muayene mi?

Takma kimseyi biraz şimdi biraz sonra biraz doğunca al gitsin.. Sağlıkla gelsinler de hepsi sırayla oluyor..

B bskscl
Y Yademim
Kızlar gerginliğe gerek yok ya.. Tamam görüşüne katılmayabilirsin ama uzatmak da anlamlı değil bence.. Bir kere yazdın diyelim, yeniden yeniden yazmak çok gerekli değil gibi.. Sonra daha kötü oluyor. Yok şikayetler yok engeller vs.

Valla öyle, bir doğsunlar sorucam onlara canım
Bana şeker yükleme vs yapmadan direkt endokrine gönderdi doktorum ikiz hamilelikte en büyük risk diye, Cuma günü şeker cihazına başladım her yemek öncesi sonrası günde 6 kez ölçüm yapıyorum berbat bir his, online bir programa ekliyorum değerleri dr izliyor şimdilik normal sınırlarda insülin ihtiyacı görülmüyor ama ben patates pirinç makarna beyaz ekmek ve her türlü tatlıyı beslenmemden çıkardım 3 aydır tam buğday ekmeği protein ve yeşil sebzelerle besleniyorum, meyve oldum olası yiyemem zaten.. beslenmene dikkat ettikten sonra dengeyi sağlarsın canım.. kolaylıklar dilerim şekerle mücadele eden herkese

Canım gebelik şekeri mi normalde de var mı?Tip 1 mi
Normalde var canım tip2 babamda da var.hamileliğin başından beri benimle yani.gebelik şekeri çıkan arkadaşlar o yüzden o kadar korkmasınlar doktorlar çok aşırı korkutuyor tabiki dikkat edilmeli ama illa sorun olacak diye birşey yok. Bana edemediklerini bırakmadı bi doktor bozuntusu doğuramazsın da gerizekalı olur da yok gerekirse alcaz da aman neler neler 3 gün ağladım noldu evladım gayet sağlıklı suyu testleri ayrıntılısı midesi vs ..

Sağol canım ozaman ben başka bişeyler düşünuyum en iyisi

Kalıcı bir şeyler düşünmüyorsan yani yatırım olur dersen bilezik de olur. Eşim doğuma yakın bi kalın bilezik aldı sonra ev alma sırası sattım bi de saat aldı onu ise severek kullanıyorum..
Bunda ne alır bilmiyorum baget yüzük istiyorum ama pırlanta olmaz şu an için..

Senin amacın nedir arkadaşım ya sen kaynanamızla kp mizle görümcemizle aramızı mı bozmaya çalısıyorsun? Bunun şakasımı olur benim eltim falan iyidir genelleme yapma !!!! Tamam şaka şaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…