Ama canım napim ya beceremiyor adam evet sever süpriz yapmayı kocacım ama beğenmediğim şeyleri alıp gelmesindense böyle Bi çözüm buldum
Ben de şimdi muayeneden ciktim kızlar. Benim kızın da bacak boyu uzun cikti baya. Baba 1.90, ben 1.72 yim. 675 gr olmuş. 10 gün önden gidiyor..
Benim açlık sekerim 72 çıkmıştı. Doktor şeker yükleme için sadece 50 mg verecegim ilk saatte ve 140in altında çıkarsa, devam etmeyecegim dedi. Bünyemi boş yere yormak istemiyormuş. Var mı doktoru bu şekilde yönlendiren?
Sağol canım ozaman ben başka bişeyler düşünuyum en iyisiBana da bileziği biraz düğünlük gbi geldi hayatım. Ama erken alma fikrine kesin katılıyorum...
Aha yemin ederim benimkiBenim eşim de hic beceremiyor ya ama düşüncelidir. Her zaman surekli mutemadiyen bir seyler alir hem bana hem kizima hem eve. Ama cogu gereksiz seyler bana gore
Alışveriş yapmayı aşırı seven bir adam. Çocuk gibi gördüğü her şeyi ister baş edemiyorum
En güzeli bilinçaltına yerleştirmekBenimkide hep beğenmediğim şeyleri alıp büyük bi aşkla bana verir ama ağzımla istiycem artık tak etti canıma
Benim kızımın da tam tersi kafası küçüktü haftasına göre. Hatta bir doktor "çocuğun gerizekalı dogabilir" demişti tuhaf bir şekilde. Bunu neden ve niçin yaptı bilmiyorum bana ne garezi vardı. Ağlaya ağlaya helak olmuştum
Sonrasında gerçekten küçük doğdu, kafası avuç kadar bile değildi. Ama hiçbir sorunu yoktu. Şuan 6 yaşında ve zekasından hiç bahsetmeyeyim nazar değmesin:d:d
Yanı demem o ki, lütfen sakin kalmaya çalış. sadece bir iki doktorun söylemesiyle karalar bağlama araştırma yap başka doktor görüşü al. Basa gelen çekiliyor bu bir gerçek ama insanın başına gelmeden çekmesi de kötü oluyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Dua edicem
Kalbim cok rahat zaten .sagol canım insallah öyledirİnşallah canım
Belki durumdan ötürü öncelik verirler canım. Sen kalbini ferah tut genetik bir durum da olabilir. İnşallah rabbim feraha çıkarsın
Yarın sabah cocuk kardiyoloji bölümüne gideceğim kızlar detaylı ultrasonda doktor sorun olmaz ama bir göster demşti.
lavitabellamk geçmiş olsun canım. Dur bakalım yarın ne diyecekler. Dikkat et kendine de yavru kuşlara da
Teşekkür ederim canım, inş çok da vahim değildir, azıcık dikkatle düzeltebilirim
VermemVer o zaman o fotoğraftaki burnu ıslak poncik bana
Valla öyle, bir doğsunlar sorucam onlara canımDertler derya olmuş sen de bir sandal
Bu bebekler seni her yerden ayrı dövüyor lavita. Ama neyse ki onlarin sağlıkları yerinde inşallah:))
Az kaldı sabr insallah
Darısı başıma canım:)Doktorum bana 50 mg yaptirdi canim. Açlık 71 çıktı 1 saat sonraki sonucumda 138 normal dedi dr.
Kızlar alışverişi 8.ay yapmaya karar verdim insanlar her hevesini kursağında bırakmaya o kadar meraklı ki. Destek olacaklarına köstek oluyorlar. Bir daha bura dışında da hiçbir kimseyle hevesimi ve bebeğime alacağım seyleri paylaşmayacağım. Allah sağlık versin insallah baska bişey demiyorum.
B bsksclHayvanları mal gibi görüp, metalastiran zihniyetten bahsediyorum. Evde beslenen bir hayvan, sokakta yaşayamaz. Kendi isteği değil, güdüleri yüzünden çıkmıştır ve siz anladığım kadarıyla bu durumdan oldukça memnunsunuz. Umarım kalbiniz kırılmıştır da, bu düşüncelerinizden arınırsınız. Size karşı kibar olamayacağım kusura bakmayin.
Bana şeker yükleme vs yapmadan direkt endokrine gönderdi doktorum ikiz hamilelikte en büyük risk diye, Cuma günü şeker cihazına başladım her yemek öncesi sonrası günde 6 kez ölçüm yapıyorum berbat bir his, online bir programa ekliyorum değerleri dr izliyor şimdilik normal sınırlarda insülin ihtiyacı görülmüyor ama ben patates pirinç makarna beyaz ekmek ve her türlü tatlıyı beslenmemden çıkardım 3 aydır tam buğday ekmeği protein ve yeşil sebzelerle besleniyorum, meyve oldum olası yiyemem zaten.. beslenmene dikkat ettikten sonra dengeyi sağlarsın canım.. kolaylıklar dilerim şekerle mücadele eden herkeseValla öyle, bir doğsunlar sorucam onlara canım
Evet ufak bişey aldıkDoktorunuza pırlantamı aldınız
Normalde var canım tip2 babamda da var.hamileliğin başından beri benimle yani.gebelik şekeri çıkan arkadaşlar o yüzden o kadar korkmasınlar doktorlar çok aşırı korkutuyor tabiki dikkat edilmeli ama illa sorun olacak diye birşey yok. Bana edemediklerini bırakmadı bi doktor bozuntusu doğuramazsın da gerizekalı olur da yok gerekirse alcaz da aman neler neler 3 gün ağladım noldu evladım gayet sağlıklı suyu testleri ayrıntılısı midesi vs ..Canım gebelik şekeri mi normalde de var mı?Tip 1 mi
Sağol canım ozaman ben başka bişeyler düşünuyum en iyisi
Anladım canım şık bi hareket olmuş ama eşin Dr’a pırlanta alıp sana almasaydı sıkıntı olurdu zatenEvet ufak bişey aldık
Çünkü tanıdıktı ve bizden 9 ay boyunca hiç ücret almamıştı
Senin amacın nedir arkadaşım ya sen kaynanamızla kp mizle görümcemizle aramızı mı bozmaya çalısıyorsun? Bunun şakasımı olur benim eltim falan iyidir genelleme yapma !!!! Tamam şaka şaka...Kızlar sakin olun ya. Ne güzel sohbet edelim surda kafa dağıtalım iki dk
Yok mu görümce elti koca gıybeti malzemesi? Hincimizi o konulardan cikartalim.
Kayınpederine koca kafalı diyen vardı kimdi o. "Bebegimin kafası büyük kp çekmiş" diyordu az önce. subliminal mesajdi bencecikar malzeme burdan çıkar
Anladım canım şık bi hareket olmuş ama eşin Dr’a pırlanta alıp sana almasaydı sıkıntı olurdu zaten
Acemi şansı olmuş biraz ozaman biz büyüdük ve kirlendi dünyaValla cahillik heralde hiç beklemiyodum o zaman
Bilmiyodum bile doğum hediyesi nedir :)
Ama şimdi biliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?