Öff zor ya, zaten sürekli açım. Doktorum zaten pimpirik ötesi. Uzun vadede nasıl diete uyucam bilmiyorum, en uzun dietim 1 hafta oldu hepBana şeker yükleme vs yapmadan direkt endokrine gönderdi doktorum ikiz hamilelikte en büyük risk diye, Cuma günü şeker cihazına başladım her yemek öncesi sonrası günde 6 kez ölçüm yapıyorum berbat bir his, online bir programa ekliyorum değerleri dr izliyor şimdilik normal sınırlarda insülin ihtiyacı görülmüyor ama ben patates pirinç makarna beyaz ekmek ve her türlü tatlıyı beslenmemden çıkardım 3 aydır tam buğday ekmeği protein ve yeşil sebzelerle besleniyorum, meyve oldum olası yiyemem zaten.. beslenmene dikkat ettikten sonra dengeyi sağlarsın canım.. kolaylıklar dilerim şekerle mücadele eden herkese
Bagetlere ben de bayılıyorum ama ne kadardan başlıyor onlar? Min. Bi 10000 vardır herhalde?Kalıcı bir şeyler düşünmüyorsan yani yatırım olur dersen bilezik de olur. Eşim doğuma yakın bi kalın bilezik aldı sonra ev alma sırası sattım bi de saat aldı onu ise severek kullanıyorum..
Bunda ne alır bilmiyorum baget yüzük istiyorum ama pırlanta olmaz şu an için..
Kızlar sakin olun ya. Ne güzel sohbet edelim surda kafa dağıtalım iki dk
Yok mu görümce elti koca gıybeti malzemesi? Hincimizi o konulardan cikartalim.
Kayınpederine koca kafalı diyen vardı kimdi o. "Bebegimin kafası büyük kp çekmiş" diyordu az önce. subliminal mesajdi bencecikar malzeme burdan çıkar
bende oturarak kilıyorum canim. Bazen arkamdan konuşanlar oluyor ama herkes kendini bilir yani, kimse karışamaz buna. Secdeye falan gidince afedersin cıkaracak gibi oluyorum ona bile tam gitmiyorum Allah biliyor ama, durumuna gore oturarak kılabilirsin, Rabbim kabul etsinevet asil namazimi kilmazsam icim hic rahat etmiycek, ama transferden 4-5 gün sonra ( yurt disinda yasiyoruz ve Transfer icin Istanbula ucuyoruz 4-5gün) baslarim ve kan testine kadar insallah oturarak kilarim
Geçmiş olsun canım.Bazı doktorlar çok seviyesiz patavatsız Allah karşılaştırmasın öyleleri ile.Benim erkek kardeşime tip 1 teşhisi konuldu 20 gün önce falan da o nedenle de sormustum zor oluyor mu insülin falan kullaniyor musun diye.Kardesime hemen insülin başlamışlar Dr 500-600 lere fırlamış şekeri.Üzüldük baya da şükür ki tedavisi var hamilelerde de normalde de.Normalde var canım tip2 babamda da var.hamileliğin başından beri benimle yani.gebelik şekeri çıkan arkadaşlar o yüzden o kadar korkmasınlar doktorlar çok aşırı korkutuyor tabiki dikkat edilmeli ama illa sorun olacak diye birşey yok. Bana edemediklerini bırakmadı bi doktor bozuntusu doğuramazsın da gerizekalı olur da yok gerekirse alcaz da aman neler neler 3 gün ağladım noldu evladım gayet sağlıklı suyu testleri ayrıntılısı midesi vs ..
Ben yazdim koca kafali diye
Ama kayınpedere degil babasina cekmis
Düşün doktor bile direk genetikdir dedi
Inşallah iyi sonuçlar alırsın cnmBugün muayenede kafasının bedeninden önde gittigini söyledi doktor.kafası 26haftalık görünüyo bacagı 23 .ruh gibiyim sabahtan beri perinatologa yönlendirdi .
Ay canım benimm çok teşekkür ederim:) öyle valla bizde böyleyiz,çok şükür sağlık sorunumuz yok,eşimiz ailemiz böyle seviyor :)Çok tatlısın maşallah sana da bebisine de.Bende yakınım sana.Olsun bizde böyleyiz böyle sevsinler bizi.Tatli tombikleriz
Oooo hadi yine iyisin :) ben eşimden ne istesem ki? Doğuma gerek kalmadan zaten ne istesem aldığı için pek özel olmicak. Bir akıl versene kız ne isteyim? Altın sevmem takmamDoğum hediyesi konusunda da ilk oğlumda 4 sene öncesinde iyi bi telefon almıştı eşim doğumdan önce.Babam kalın bi altın zincir ve büyükçe kolye ucu aldı ve kp de babamdan etkilenerek altta kalmamak için kolye ucu aldı.Bakalim bu doğumumda da yarisacaklar miİstediğim birşey olursa eşime ima ederim sanırım Henüz bi karar vermedim.
Senin amacın nedir arkadaşım ya sen kaynanamızla kp mizle görümcemizle aramızı mı bozmaya çalısıyorsun? Bunun şakasımı olur benim eltim falan iyidir genelleme yapma !!!! Tamam şaka şaka...
Ben yazdim koca kafali diye
Ama kayınpedere degil babasina cekmis
Düşün doktor bile direk genetikdir dedi
Kayinpederi ben yazmıştım.Ama hakikaten öyle ki kendisi de kabul ediyor.Oglumun kafa tipi tıpkısı napayim
Muhakkak gelirim özelikle bu bal oğlan için kuzu kuzuuuuTürkiyeye gelirsen bekleriz her zaman
Benim oğlum hislidir öperim yerine bol bol o anlar
Ay baget yüzük ne? 10000 tl hemderÖff zor ya, zaten sürekli açım. Doktorum zaten pimpirik ötesi. Uzun vadede nasıl diete uyucam bilmiyorum, en uzun dietim 1 hafta oldu hep(
Bagetlere ben de bayılıyorum ama ne kadardan başlıyor onlar? Min. Bi 10000 vardır herhalde?
Çok pofuduk
Erkekler çok bilmiyor doğum hediyesi olayını küçücük bişeyde olsa mutlu ederAy baget yüzük ne? 10000 tl hemder
Geçmiş olsun canım hızlı kilo artışıni da o etkiliyor olabilir dimiDoktorla konuştum, maalesef şekerim çıkmış. Az ya da çok demedi ama endokrin doktoruna yönlendirdi direk. Yarın gideceğim, hergün parmak makinasıyla ölçüm yapacakmışım, tabii bir de verdiği diet listesini
Enfeksiyon içinse kültür testi gelemden birşey diemem dedi. O da çıksın da tam olsun. Her taraftan error veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?