2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hediye konusu kişiden kişiye değişir, benim kocam hediye seçimi konusunda hiç başarılı değildir iki çocuk doğurdum hediye görmedim maalesef, bu hamileliğimde baştan söyledim mavi boncuklu altın bileklik isterim diye ama henüz ikizleri bilmiyordum, ikiz için az kalır bence birşeyler daha eklemem lazım

Canım tarzını bilmiyorum ama kalın, uzun altın madalyon kolyelerdn aldım, geçen yaz hiç çıkarmadım ben
Bende çok beğeniyodum onları tugralı modelleri
Gecen hafta sağolsun annem yaptı bana dogumda takmak için

Takim olsun diye eşim de tuğralı altın kelepçe mi yapsa dedim ama bi arkadaşim o ne öyle düğün sanki saçma olur dedi aklim karişti benimde
cumartesiye kadar düşünüyüm dedim cumartesi gidip alicaz çarşidan inşallah bişeyler
Seçimden önce alalimda dursun dedik sonra dahada zam gelir çünkü

İnsallah dediğin gibidir canım .sabır ve duadan baska elimden birşey gelmiyo

Ay evet ya bambaşka bişey gerçekten
MerKtan ölüyorum bazen zaman hemen akıp geçse keşke diyorum
Gelicek inşallah o günler
İnşallah canım
Çarşamba gününe aldım perinatoloji bulunan bir hastanenin kadın doğumuna gidip sonra perinatologa sevk edilecekmişim buyuzden hemen olmayacak gibi.
Belki durumdan ötürü öncelik verirler canım. Sen kalbini ferah tut genetik bir durum da olabilir. İnşallah rabbim feraha çıkarsın

Doktorunuza pırlantamı aldınız

Teşekkür ederim canım, yarın alıcam diet listemi gene elime neyse ki kontrol altına alınabilen bir durum diye düşünüyorum canım

Dertler derya olmuş sen de bir sandal
Bu bebekler seni her yerden ayrı dövüyor lavita. Ama neyse ki onlarin sağlıkları yerinde inşallah:))

Az kaldı sabr insallah

Anlamak istediğin yerden anlamışsın maalesef
Benım korkum var ve tüylere karşı olan allerjim
Ben hislerimi burda sana açıklamak zorunda da değilim
Kalbin ekmeği??? Ne demek ya ne konuştuğunu bil once
Ben kalp kırmadan knşyrsam sende oyle olacaksın polemik yaratıp durma şurda

Özel hastaneden direkt alabiliyorsun sevke gerek kalmıyor bilgin olsun.

Ayrıntılı ultrasonu radyolog mu yapmıştı?
Evet radyolog yaptı .ben devlet hastanesine giderim sanırım ama yine içime sinmezse özeli tercih ederim diye düşündüm.

Parti kur oy verelim meylen reiss sen bu işi kapmışsın

Benı de sizin yazdıklarınız üzdü
Her seyı kendi açınızdan değerledirerek konuştunuz açıkcası

Kızlar sakin olun ya. Ne güzel sohbet edelim surda kafa dağıtalım iki dk

Yok mu görümce elti koca gıybeti malzemesi? Hincimizi o konulardan cikartalim.
Kayınpederine koca kafalı diyen vardı kimdi o. "Bebegimin kafası büyük kp çekmiş" diyordu az önce. subliminal mesajdi bence cikar malzeme burdan çıkar

Benı de sizin yazdıklarınız üzdü
Her seyı kendi açınızdan değerledirerek konuştunuz açıkcası
Ben sadece o kelimene yorum yaptım besleyip beslemediğine değil canım istemsiz hakaret olarak algılıyorum nankör vs denmesini sen sevme bak alma besleme

Bana da bileziği biraz düğünlük gbi geldi hayatım. Ama erken alma fikrine kesin katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…