Teşekkür ederim canım, yarın alıcam diet listemi gene elimeCanım mm çok geçmiş olsun.Çok dikkat et kendine.Allah daha beterinden korusun.
Canım gebelik şekeri mi normalde de var mı?Tip 1 miGeçmiş olsun canım bende de şeker var her gün ölçüyorum
Bende çok beğeniyodum onları tugralı modelleriCanım tarzını bilmiyorum ama kalın, uzun altın madalyon kolyelerdn aldım, geçen yaz hiç çıkarmadım ben
İnsallah dediğin gibidir canım .sabır ve duadan baska elimden birşey gelmiyoCanım benım oğlumun da kafası büyüktü.Hatta bu nedenle sezeryan oldum.Kp nin kafa yapısının aynısı doğdu biraz büyüktü doğunca.Cocuk büyüdükçe normalleşti.Senin bebeğinin de genetiktir inş problem yoktur.
Çarşamba gününe aldım perinatoloji bulunan bir hastanenin kadın doğumuna gidip sonra perinatologa sevk edilecekmişim buyuzden hemen olmayacak gibi.
İnşallah canımAy evet ya bambaşka bişey gerçekten
MerKtan ölüyorum bazen zaman hemen akıp geçse keşke diyorum
Gelicek inşallah o günler
Belki durumdan ötürü öncelik verirler canım. Sen kalbini ferah tut genetik bir durum da olabilir. İnşallah rabbim feraha çıkarsınÇarşamba gününe aldım perinatoloji bulunan bir hastanenin kadın doğumuna gidip sonra perinatologa sevk edilecekmişim buyuzden hemen olmayacak gibi.
Ver o zaman o fotoğraftaki burnu ıslak poncik banaBen hayvanları sevmiyorum
Doktorunuza pırlantamı aldınızEn güzeli onların düşünmesi aslında
Benim eşim çok zarif bi şekilde halletmişti bunu
Dr um için pırlanta bakmaya gitmiştik bana orda beğendirdi çaktırmadan
Doğumdan sonra verdiğinde çok şaşırmıştım
Hiç hissetmedim böyle bi beklentimde yoktu çünkü çok mutlu olmuştum ❤
Bunda umarım şaşırtır önceden ısmarlama hediyelerden hiç hoşlanmıyorum
Teşekkür ederim canım, yarın alıcam diet listemi gene elimeneyse ki kontrol altına alınabilen bir durum diye düşünüyorum canım
Anlamak istediğin yerden anlamışsın maalesefOysa, Evlerine gidemiyordum, ıyi ki kaçmış yazisindan sizin acayip hayvan sevdiginizi cikarmam lazimdi değil mi? Ve son yazinizi kalp kirmayalim diye bitirdiniz.
Ayy tüm yazdıklarınızı bana tekrarlattirdiniz. Neyse, kalbinizin ekmeğini yersiniz inşallah ıyi aksamlar
Evet radyolog yaptı .ben devlet hastanesine giderim sanırım ama yine içime sinmezse özeli tercih ederim diye düşündüm.Özel hastaneden direkt alabiliyorsun sevke gerek kalmıyor bilgin olsun.
Ayrıntılı ultrasonu radyolog mu yapmıştı?
Parti kur oy verelim meylen reiss sen bu işi kapmışsınBen onun sistemini kendimce çözdüm yönlendirmezsem çok yersiz hediyeler alıyordu mesela tektaşım varken gidip Bi daha tektaş almıştı gibi
O yüzden televizyonda mağazada avmde vs karşıma çıktığında 3 5 kere AA çok güzel tam hayal ettiğim gibi ay alsam mı gibi cümleler kuruyorum
Bakıyorum ki o alınmış
Benı de sizin yazdıklarınız üzdüEvet eve alıp beslemekle hiç bi alakası yok hayvan sevgisinin ama sen yapamıyosun dimi bunu ben yapmışım evime almışım evlat görmüşüm aksi cümleler beni üzer açık açık söylemek gerekirse nankör değiller asla insandan daha hayırlılar
Ama canım napim ya beceremiyor adam evet sever süpriz yapmayı kocacım ama beğenmediğim şeyleri alıp gelmesindense böyle Bi çözüm buldumParti kur oy verelim meylen reiss sen bu işi kapmışsın
Ben sadece o kelimene yorum yaptım besleyip beslemediğine değil canım istemsiz hakaret olarak algılıyorum nankör vs denmesini sen sevme bak alma beslemeBenı de sizin yazdıklarınız üzdü
Her seyı kendi açınızdan değerledirerek konuştunuz açıkcası
Bana da bileziği biraz düğünlük gbi geldi hayatım. Ama erken alma fikrine kesin katılıyorum...Bende çok beğeniyodum onları tugralı modelleri
Gecen hafta sağolsun annem yaptı bana dogumda takmak için
Takim olsun diye eşim de tuğralı altın kelepçe mi yapsa dedim ama bi arkadaşim o ne öyle düğün sanki saçma olur dedi aklim karişti benimde
cumartesiye kadar düşünüyüm dedim cumartesi gidip alicaz çarşidan inşallah bişeyler
Seçimden önce alalimda dursun dedik sonra dahada zam gelir çünkü
Benimkide hep beğenmediğim şeyleri alıp büyük bi aşkla bana verir ama ağzımla istiycem artık tak etti canımaAma canım napim ya beceremiyor adam evet sever süpriz yapmayı kocacım ama beğenmediğim şeyleri alıp gelmesindense böyle Bi çözüm buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?