ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
AhahaRenginden dolayı blue point diye geçiyo canım Ah ah bebekken elimi parçalıyodu daha geldiğinde 2 aylıktı şimdi 1.5 yaşında çok şükür şuan sevecen
Kim mal gibi görüyor pardon?Hayvanları mal gibi görüp, metalastiran zihniyetten bahsediyorum. Evde beslenen bir hayvan, sokakta yaşayamaz. Kendi isteği değil, güdüleri yüzünden çıkmıştır ve siz anladığım kadarıyla bu durumdan oldukça memnunsunuz. Umarım kalbiniz kırılmıştır da, bu düşüncelerinizden arınırsınız. Size karşı kibar olamayacağım kusura bakmayin.
Normal değil bakındım baska yasayan varmı diye hiçbiri benimki kadar ileride degil 10 ,8 falan .tabi sonradanda ilerleyebiliyormur.çift tarafada yayılabılemıyormus. Hiçbi doktorun görmemesine sıgınıyorum birazda hayırlısı olur insallah
Bol bol oynarsınız bebişler geldikten sonra canım hayırlısıyla şimdilik babişle idare etsin yavrun geçicek bu günlerOyy senin yumuk gözlerini yerim benondan iyi refakatçi mi olur annesi. Benimki de yatmama alışkın değil oyuncaklarını toplayıp yanıma geliyor oynamak istiyor eskisi gibi ilgilenmeye çalışıyorum ama eşime kalıyor onunla oynamak akşam
Canım yarin gidip randevunu al sen için rahat etsin hem durumu anlatırsan belki erkene de verirler
Her evde bir patili olsa keşke canım.
Canım hiç takılma içimden nasıl geliyorsa öyle yap. Bende 24 den sonra alırım diyordum ama bazı şeyleri aldım aynı şeyleri duyuyorum. Erken değilmi, daha dur bakalım bilmem ne herkes konuşuyor
Git canım in rahat eder
Görümcemde var gri britishAhahabizim bi akrabanın da british var sadece british yani. 4 aylikken aldilar 8 aylik ayicik gibi oldu kocamanca ama ne kadar tatli :) biliyosundur onlarida
Aynen katılıyorum size.Eger bir sikintin yoksa normal sekilde namazini kilabilirsin canim hamile platesi hareketlerinde de namaz hareketlerine benzeyen hareketler var. Zararli olsa yapilmaz. Ancak karinimiz buyudukce secdeye falan gitmek zorlayabilir o zaman oturarak kilinabilir. Namazini birakma yani namaza engel degil hic bir rahatsizlik. Hastalik durumumda oturarak kilinabiliyo hatta secdeye gidilemeyecegi zaman gozle bile secde yapiliyo dinimiz de kolayliklar cok
Ya galiba siz yanlış anlıyorsunuz ya da ben kendimi anlatamıyorumYa işte şöyle düşün senin çok sevdiğin Bi yemeğe iğrenç onu nasıl yiyorsun diyorum
Yada tuttuğun takıma küfür ediyorum veya yaşam tarzına ay nasıl hayatın var bu nasıl yaşamak diyorum zoruna gider dimi
Buda benim zoruma gider beslediğim can gördüğüm Bi hayvana nankör iyi oldu vs demek hoş değil
Sevme besleme ama besleyene bu şekilde konuşmamalısın
Canım öncelikle içinden nasıl geliyorsa öyle davran alışveriş için. Nereye gideceksin kardiyolojiye, olumsuz bir şey çıkmayacak gör bak. YazarsınYarın sabah cocuk kardiyoloji bölümüne gideceğim kızlar detaylı ultrasonda doktor sorun olmaz ama bir göster demşti.
Kayıp değil ki canım hayırlısı öyleymiş demek ki bebeğin dünyaya gelsin hayırlısıyla biraz toplasın kendini yine al onlarla beraber büyüsün çokta güzel olurBiz de tam kedi sahiplenecegimiz hafta ben hamile kaldığımı öğrendim. Kedimiz bile hazırdınasip değilmiş.
Kızım çok hevesiliydi. Ama bağışıklığım olmadığı için malesef eve alamadık. Hatta burada da yazmıştım
Kızımın hevesi kursaginda kaldi cok pisman oldum keske bir sene once falan sahiplenseydik. Şimdi siz böyle yazınca buruk oldum. Bu süreci bir kedi eşliğinde yaşamak da ayrı zevk li olurdu
İnşallah kuzum en çok hayal ettiğim şeylerden biri onları öyle sevgi pıtırcığı gibi görmekBol bol oynarsınız bebişler geldikten sonra canım hayırlısıyla şimdilik babişle idare etsin yavrun geçicek bu günler
Doktorla konuştum, maalesef şekerim çıkmış. Az ya da çok demedi ama endokrin doktoruna yönlendirdi direk. Yarın gideceğim, hergün parmak makinasıyla ölçüm yapacakmışım, tabii bir de verdiği diet listesini
Enfeksiyon içinse kültür testi gelemden birşey diemem dedi. O da çıksın da tam olsun. Her taraftan error veriyorum
Ay evet ya bambaşka bişey gerçektenİnşallah kuzum en çok hayal ettiğim şeylerden biri onları öyle sevgi pıtırcığı gibi görmek☺ Gelip karnıma yatıyor bazen karnımı açıyorum yalıyor kafasını dayıyor çok mutlu oluyorum. Her şeyi hissediyorlar
Evet eve alıp beslemekle hiç bi alakası yok hayvan sevgisinin ama sen yapamıyosun dimi bunu ben yapmışım evime almışım evlat görmüşüm aksi cümleler beni üzer açık açık söylemek gerekirse nankör değiller asla insandan daha hayırlılarYa galiba siz yanlış anlıyorsunuz ya da ben kendimi anlatamıyorum
Hayvan sevgisini evde alıp beslemek oldgunu düşünmüyorum
Surç-u lisan işledysem kusura bakma
Ayrıntılıya girdim ewet.ama bacakları varmı kolları varmı mesanesi ve kalbine baktı kafasının ölçüsünü aldı ama lateral ventrikülle ilgili birşey demedi.bugun normal ultrason ile öğrendim.detaylıda cok detaylı inceleme yapılmadıgı içğn cok güvenemiyorumBen tam anlayamadım. Sen ayrıntılı ultrasona girmedin mi? Yanı normal ultrasonda mı ortaya çıktı bu sorun?
Inşallah hiçbir sorun olmaz.
Oysa, Evlerine gidemiyordum, ıyi ki kaçmış yazisindan sizin acayip hayvan sevdiginizi cikarmam lazimdi değil mi? Ve son yazinizi kalp kirmayalim diye bitirdiniz.Kim mal gibi görüyor pardon?
Galiba doğru okuyup YANLIŞ anlıyorsunuz
Hayvan sevgisi illa onu evine alıp beslemek değildir
Evımde artan yemeklerin çoğunu gönderiyordum kediciğe bu aradakalbim neden kırılsın ? Kimseden kibarlık falan beklediğim yok zaten
En güncel halimle ben. Lütfen kimse kilo aldim,kiloluyum diye üzülmesin zira kilo rekoru bendehepinizden kiloluyum ben. Bünyem öyle benim bebeklikten beri hep kiloluyum :) göbeğimiz de büyüyor teyzeleri
Çarşamba gününe aldım perinatoloji bulunan bir hastanenin kadın doğumuna gidip sonra perinatologa sevk edilecekmişim buyuzden hemen olmayacak gibi.Oyy senin yumuk gözlerini yerim benondan iyi refakatçi mi olur annesi. Benimki de yatmama alışkın değil oyuncaklarını toplayıp yanıma geliyor oynamak istiyor eskisi gibi ilgilenmeye çalışıyorum ama eşime kalıyor onunla oynamak akşam
Canım yarin gidip randevunu al sen için rahat etsin hem durumu anlatırsan belki erkene de verirler
Her evde bir patili olsa keşke canım.
Canım hiç takılma içimden nasıl geliyorsa öyle yap. Bende 24 den sonra alırım diyordum ama bazı şeyleri aldım aynı şeyleri duyuyorum. Erken değilmi, daha dur bakalım bilmem ne herkes konuşuyor
Git canım in rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?