2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Renginden dolayı blue point diye geçiyo canım Ah ah bebekken elimi parçalıyodu daha geldiğinde 2 aylıktı şimdi 1.5 yaşında çok şükür şuan sevecen
Ahaha bizim bi akrabanın da british var sadece british yani. 4 aylikken aldilar 8 aylik ayicik gibi oldu kocamanca ama ne kadar tatli :) biliyosundur onlarida

Kim mal gibi görüyor pardon?
Galiba doğru okuyup YANLIŞ anlıyorsunuz
Hayvan sevgisi illa onu evine alıp beslemek değildir
Evımde artan yemeklerin çoğunu gönderiyordum kediciğe bu arada kalbim neden kırılsın ? Kimseden kibarlık falan beklediğim yok zaten

Canım benım oğlumun da kafası büyüktü.Hatta bu nedenle sezeryan oldum.Kp nin kafa yapısının aynısı doğdu biraz büyüktü doğunca.Cocuk büyüdükçe normalleşti.Senin bebeğinin de genetiktir inş problem yoktur.

Bol bol oynarsınız bebişler geldikten sonra canım hayırlısıyla şimdilik babişle idare etsin yavrun geçicek bu günler

Biz de tam kedi sahiplenecegimiz hafta ben hamile kaldığımı öğrendim. Kedimiz bile hazırdı nasip değilmiş.

Kızım çok hevesiliydi. Ama bağışıklığım olmadığı için malesef eve alamadık. Hatta burada da yazmıştım

Kızımın hevesi kursaginda kaldi cok pisman oldum keske bir sene once falan sahiplenseydik. Şimdi siz böyle yazınca buruk oldum. Bu süreci bir kedi eşliğinde yaşamak da ayrı zevk li olurdu

Aynen katılıyorum size.

Ya galiba siz yanlış anlıyorsunuz ya da ben kendimi anlatamıyorum
Hayvan sevgisini evde alıp beslemek oldgunu düşünmüyorum
Surç-u lisan işledysem kusura bakma

Yarın sabah cocuk kardiyoloji bölümüne gideceğim kızlar detaylı ultrasonda doktor sorun olmaz ama bir göster demşti.
Canım öncelikle içinden nasıl geliyorsa öyle davran alışveriş için. Nereye gideceksin kardiyolojiye, olumsuz bir şey çıkmayacak gör bak. Yazarsın

Kayıp değil ki canım hayırlısı öyleymiş demek ki bebeğin dünyaya gelsin hayırlısıyla biraz toplasın kendini yine al onlarla beraber büyüsün çokta güzel olur

Bol bol oynarsınız bebişler geldikten sonra canım hayırlısıyla şimdilik babişle idare etsin yavrun geçicek bu günler
İnşallah kuzum en çok hayal ettiğim şeylerden biri onları öyle sevgi pıtırcığı gibi görmek Gelip karnıma yatıyor bazen karnımı açıyorum yalıyor kafasını dayıyor çok mutlu oluyorum. Her şeyi hissediyorlar

Canım mm çok geçmiş olsun.Çok dikkat et kendine.Allah daha beterinden korusun.

Ay evet ya bambaşka bişey gerçekten
MerKtan ölüyorum bazen zaman hemen akıp geçse keşke diyorum
Gelicek inşallah o günler

Hediyenin özel olması gerekir bence, ben ısmarlayacaksam hiç bir önemi kalmaz bana göre. Gider kendi kendime bir şey alırım daha iyi. Bir anlam ifade etmesi lazım benim için. Bir tane çöp olsun ama bizim ilişkimiz için bir şey ifade etsin. allah herkese huzur versin inşallah.

Ya galiba siz yanlış anlıyorsunuz ya da ben kendimi anlatamıyorum
Hayvan sevgisini evde alıp beslemek oldgunu düşünmüyorum
Surç-u lisan işledysem kusura bakma
Evet eve alıp beslemekle hiç bi alakası yok hayvan sevgisinin ama sen yapamıyosun dimi bunu ben yapmışım evime almışım evlat görmüşüm aksi cümleler beni üzer açık açık söylemek gerekirse nankör değiller asla insandan daha hayırlılar

Ben tam anlayamadım. Sen ayrıntılı ultrasona girmedin mi? Yanı normal ultrasonda mı ortaya çıktı bu sorun?

Inşallah hiçbir sorun olmaz.
Ayrıntılıya girdim ewet.ama bacakları varmı kolları varmı mesanesi ve kalbine baktı kafasının ölçüsünü aldı ama lateral ventrikülle ilgili birşey demedi.bugun normal ultrason ile öğrendim.detaylıda cok detaylı inceleme yapılmadıgı içğn cok güvenemiyorum

Oysa, Evlerine gidemiyordum, ıyi ki kaçmış yazisindan sizin acayip hayvan sevdiginizi cikarmam lazimdi değil mi? Ve son yazinizi kalp kirmayalim diye bitirdiniz.
Ayy tüm yazdıklarınızı bana tekrarlattirdiniz. Neyse, kalbinizin ekmeğini yersiniz inşallah ıyi aksamlar

En güncel halimle ben. Lütfen kimse kilo aldim,kiloluyum diye üzülmesin zira kilo rekoru bende hepinizden kiloluyum ben. Bünyem öyle benim bebeklikten beri hep kiloluyum :) göbeğimiz de büyüyor teyzeleri

Çok tatlısın maşallah sana da bebisine de.Bende yakınım sana.Olsun bizde böyleyiz böyle sevsinler bizi.Tatli tombikleriz

Çarşamba gününe aldım perinatoloji bulunan bir hastanenin kadın doğumuna gidip sonra perinatologa sevk edilecekmişim buyuzden hemen olmayacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…