2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Benim eşim de takı olayını beceremiyo. Zevki yok o konuda. Kızımın doğumunda yüzük hediye etmişti hiç takamadım öylece duruyo çekmecede. Çünkü parmaklarım incecik, yüzük kaba ve tasarımı hiç bana hitap etmiyo

Kuyumcuya gösterişli yüzük olsun demis, kuyumcu da onu vermiş ama kuyumcu ne bilsin ben tin tin tini mini bir hanımım kafam kadar yüzüğü nasıl takayım:))

İnşallah canım, oğlan çocuklarının kafası büyük olur genelde, şimdi kıza hamileyim aradaki farkı cok net anlıyorum, inşallah sizin de öyle bir seydir genetiktir en kötü..
Canım oğlunun kafasının büyük oldugunu sana nezaman söylediler? Genelde benim yasadıgımı yasayanlar 20li haftalarda ögrenmişler.daha önceden belli olmaması aklımı bulandırdı da

Canim benide listeye ekler misin ? kubra5505
Yaş 26
Şuanki kilom 86
Tahmini doğum tarihi
07.07.2019
İlk çocuk erkek
İsim :Yahya Emir

Canım oğlunun kafasının büyük oldugunu sana nezaman söylediler? Genelde benim yasadıgımı yasayanlar 20li haftalarda ögrenmişler.daha önceden belli olmaması aklımı bulandırdı da
Bana kimse bir sey soylemedi, daha doğrusu doktor problem etmedi hic, normal dediler hep bana verdikleri ölçüm kağıdına bakarak söylüyorum bunu, farketmem 30 lu haftalarda olmuştur tam net hatırlayamıyorum, zaten doğduktan sonra sağlık ocağında ölçümler devam ediyor kafası hep üst sınırda büyüktü..

Ozgurkus bir de şunu demek istiyorum devlet hastanesinde yaptırdın sanırım ölçümleri, doktordan doktora usg cihazından cihazına ölçümler değişiyor, mesela şimdiki bebegimde iki farklı doktorda iki hafta fl ölçüsü, iki hafta bpd ölçüsü aynı çıktı yani iki hafta bebegin bacak boyu ve sonraki iki hafta kafa çapı hic buyumemis görülüyordu ben de panik oldum gelismiyor mu diye en son kendi doktoruma muayene oldum bütün ölçüler uyumlu çıktı. Doktor farklı ise böyle bir durumla karşılaşmış olabilirsin..

bende bugün doktora gideceğim bende soracağım, sabah kalkarkem karnım da birşey oldu sankibi acıyla kalktım. hatta aaa falan dedim eşim bi baktı. neden bu kadar acıyor merak ediyorum. bebişler büyüdü ondan mı acaba

Belkide dediğin sekılde olabilir.özel hastane olmasına ragmen cok eski tip cihazdı.ölcümler farklı cıkmısır insallah.tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…