Taşın boyutu lekesizliği ve rengine göre değişiyor fiyat. Çok daha ucuzlarıda var ama ne istediğine göre değişirbenim eşim hiç anlamaz hele takıya hayatta para vermez eksiğin ne söyle hediye alayım diyor anlatamıyorum ihtiyaç ayrı güzel gün anısı ayrı. Geçen sene doğumumda biraz söylendim doğumda değil ama anneler gününde yakut alyın kolye almıştı. Bu seferde beklentim yok
♀deneme
Sağol canımÇok pofudukgeçmiş olsun canım sanada
:) ilgin için teşekkür ederiz
Sanki birde cinsiyet anketi olsa güzel olurbitmemişti işim ....
neyse size kolay gelsin şu hali tamam
Sanki birde cinsiyet anketi olsa güzel olur
İnşallah geçer gider de kurtulursun canım geçmiş olsunsağolasın canım yarın için randevu aldım gideceğim bakalım tıkanıyorum bakalım ne dicek
Teşekkür ederiz :)listemiz tamamdır kızlar
Canım gözünaydın çok şükür herşey yolunda maşallah miniğeKızlar hepiniz sağolun fetal eko sonucu temiz çıktı hersey normalmiş çok şükür bu da fotomuzEki Görüntüle 2247436
Canım oğlunun kafasının büyük oldugunu sana nezaman söylediler? Genelde benim yasadıgımı yasayanlar 20li haftalarda ögrenmişler.daha önceden belli olmaması aklımı bulandırdı daİnşallah canım, oğlan çocuklarının kafası büyük olur genelde, şimdi kıza hamileyim aradaki farkı cok net anlıyorum, inşallah sizin de öyle bir seydir genetiktir en kötü..
Tesekkur ederim canim:)Oh çok şükür canım sağlıkla ilerlesin
Bana kimse bir sey soylemedi, daha doğrusu doktor problem etmedi hic, normal dediler hep bana verdikleri ölçüm kağıdına bakarak söylüyorum bunu, farketmem 30 lu haftalarda olmuştur tam net hatırlayamıyorum, zaten doğduktan sonra sağlık ocağında ölçümler devam ediyor kafası hep üst sınırda büyüktü..Canım oğlunun kafasının büyük oldugunu sana nezaman söylediler? Genelde benim yasadıgımı yasayanlar 20li haftalarda ögrenmişler.daha önceden belli olmaması aklımı bulandırdı da
bende bugün doktora gideceğim bende soracağım, sabah kalkarkem karnım da birşey oldu sankibi acıyla kalktım. hatta aaa falan dedim eşim bi baktı. neden bu kadar acıyor merak ediyorum. bebişler büyüdü ondan mı acabaHem de nasıl canımBir de benim kasığımda yırtık var. Bebeğin baskısıyla birleşince, yatakta diğer tarafıma acılar içinde dönebiliyorum. Bugün kontrole gideceğim. Tekrar sorarım senin için de.
Benide eklermisin canım sana zahmet .:) ilgin için teşekkür ederiz
Belkide dediğin sekılde olabilir.özel hastane olmasına ragmen cok eski tip cihazdı.ölcümler farklı cıkmısır insallah.tesekkur ederim.Ozgurkus bir de şunu demek istiyorum devlet hastanesinde yaptırdın sanırım ölçümleri, doktordan doktora usg cihazından cihazına ölçümler değişiyor, mesela şimdiki bebegimde iki farklı doktorda iki hafta fl ölçüsü, iki hafta bpd ölçüsü aynı çıktı yani iki hafta bebegin bacak boyu ve sonraki iki hafta kafa çapı hic buyumemis görülüyordu ben de panik oldum gelismiyor mu diye en son kendi doktoruma muayene oldum bütün ölçüler uyumlu çıktı. Doktor farklı ise böyle bir durumla karşılaşmış olabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?