2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde bazen çok acıyor. Bide ben laparaskopi olmustum tam göbek deliğinin içinden kesik var gerildikçe acıyor.

lavitabellamk gecmis olsun canim
Senin aldigin gecelikten aldim akasyadan.ekru rengi sabahliginida aldim hic anlamiyorm onlardan ama umarim kullanisli olur.nerde giyerim onuda bilmiyorm ama aldim lazim olcak deniyor diye
Güle güle kullanırsın inş canım :)) hastahanede giyersin rahatlıkla o kesin. Ben doğumdan sonra evde de giyerim die düşündüm, sonuçta yaz ayı, uzun koluu değil, hem de elbise. Rahat ederiz inş. Kumaşı da yumuşacık

Geçmiş olsun canım hızlı kilo artışıni da o etkiliyor olabilir dimi
Canım çok saol, onu sormadım ama tahminen öyledir. Şimdi yasaklı listem var, aslında aşağı yukarı bildiğimiz şeyler. İlk başta makineyle hergün ölçüm, sonra giderek azalıcak. İkiz gebeliklerde ve yatkınlığı olanlarda(annem de var) beklenilen birşeymiş.

Detaylida makat geliş duruyordu bende endişelendim ama ne zaman nereden tekme yiyeceğim belli olmuyor galiba ilerleyen haftalarda önem kazanır bu durum büyüyüp donemeyecek pozisyona gelince
Bizimki 1 ay once tersti. Şimdi yan duruyor mesela sürekli yer değiştirecekler bence

Kızlar ayrıntılı ultrasona girmeden önce bol su içmek, tok olmak gibi gibi prosedürler var miydi ya ben unuttum onu sormayı.

Yarin benim randevum insallah

lavitabellamk canım şekerin kaç çıktı bende korktum benım sonucları görunce

75 ml yukleme yapıldı

ilk açlık 86
1. saat 169
2. saat 116

1 saat sonraki biraz riskli sınırı 180 geçmedi ama dıkkat et dedi

dünde tetenoz iğnesinin ikincisini vurundum 2 hafta sonra tekrar gidicem

Selam kizlar 1 aydır görememiştim oglumu çok şükür herşey yolunda 820 gr 34.5 cm olmuş. Artık sırt üstü yatma dedi. 2 saatte bir atıştırmak gerekiyor. Meyveyi de en fazla 2 öğünde sadece 1 tane yiyebilirsin dedi. 1.5 ayda 3 kg almışım. Şeker yüklemesi yapılacak bu hafta bakalim.

Canım bence senin değerler iyi , ben sınırları da geçmiştim :))) 1. Saat 188 di benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…