Gitmeden önce tatlı bir şeyler yersen iyi olur canım
Aynen inşallah geçer gider ya canım kurtuluruzBenden de idrar kültürü istedi ona göre haftan ilerledi. Cogu ilacı kullanabilirsin dedi bakalim. Ins bu sefer geçer
Başlicak o zaman artık yavaştan öyle miSon 3 gün çatladım biraz ondan once hic yoktu ki kocaman karnim vardi
Tok git ve çikolata yeKızlar ayrıntılı ultrasona girmeden önce bol su içmek, tok olmak gibi gibi prosedürler var miydi ya ben unuttum onu sormayı.
Yarin benim randevum insallah
Doğumdan 3 gün oncesini kastetti galibaBaşlicak o zaman artık yavaştan öyle mi
Hazırlıklı olayım diye sordum
Bendede bi acıma olmuştu göbek deliğimde laparoskopi izi var belki onunla alakalı ben bebe yağını bol bol masaj yaparak sürdüm göbek deliğime, şuan birşey yok acıdı 1-2 gün geçti.Kızlar bazen tam göbek deliğimde aşırı acı oluyor. Dokunamıyorum bile o kadar acıyor. Bugün yine oldu. Son gittiğimde doktora sordum normal dedi. Acaba göbek deliği düzleşmeye başladığı için mi oluyor var mı böyle bir acı yaşayan?
Bende de geçiyor ama ara ara geri geliyor bazen 5-10 dk bazen yarım saat acıyıp geçiyor. hamileliğin sonlarında artık iyice dümdüz oluyor ya göbek deliği sanırım onun acısı.Bendede bi acıma olmuştu göbek deliğimde laparoskopi izi var belki onunla alakalı ben bebe yağını bol bol masaj yaparak sürdüm göbek deliğime, şuan birşey yok acıdı 1-2 gün geçti.
Ben 17. Haftada 75lik yaptım babamda şeker olduğu için kendi doktorum öne çekmişti. Ama riskli gebelik doktoru erken yaptırmışsın o haftada anlamı yok pozitif çıkmaz dedi. Ama senin 24. Haftaya girmişsin erken olacağını sanmıyoruMerhaba kızlar persembe randevum var 23+2 de seker testinide yapariz diyor erken olurmu acaba sizler kacinci haftalarda yaptiracaksiniz
Tam aklımdaki gibi bir pijama buldum ama göbek kısmı fazla bol değil gibi rahat olur mu ki acaba?
Yaa öyle mi diyorsun nasıl bir kumaşı vardı?Bunlar geçen sene eminönündeki anne bebek çarşısında çoktu kumaşı penye değil, o yüzden temmuz sıcağında rahat olmaz diye düşünüyorum.
Biraz saten gibi, kaygan bi kumaş.Yaa öyle mi diyorsun nasıl bir kumaşı vardı?
görünüşü çok güzelmiş canım çok kilo almazsan kumaşıda rahatsa olur benceTam aklımdaki gibi bir pijama buldum ama göbek kısmı fazla bol değil gibi rahat olur mu ki acaba?
Benimki 25. Haftada yapılmış olacak ama seninki de erken değil canımMerhaba kızlar persembe randevum var 23+2 de seker testinide yapariz diyor erken olurmu acaba sizler kacinci haftalarda yaptiracaksiniz
Canım bunların gebeler için olanı da var ama laiykanın dediği gibi kumaşına dikkat et genelde saten oluyor rahat edemezsinTam aklımdaki gibi bir pijama buldum ama göbek kısmı fazla bol değil gibi rahat olur mu ki acaba?
benimde benimdeee çok uykum geliyooor. dün 11 de uyumuşumYa kızlar 2 gündür felaket uykum var sizde durum ne?
Canım bunların gebeler için olanı da var ama laiykanın dediği gibi kumaşına dikkat et genelde saten oluyor rahat edemezsin
Bende görünüşünü çok beğendim. Hem kısa kollu hem düğmeli hem dantelsiz :)görünüşü çok güzelmiş canım çok kilo almazsan kumaşıda rahatsa olur bence
Aynen canım. Benim kızda baya hareketli, hıçkırıklar, taklalar, tekmeler peşpeşe❤
özellikle idrar keseme aldiğım darbeleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?