Canım https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/...ppREhWLobBKwrPLLayt-iMbQLkzhpfzoaAvyLEALw_wcB bak bi istersenBende görünüşünü çok beğendim. Hem kısa kollu hem düğmeli hem dantelsiz :)
Ama satense rahat olmaz evet. Benzer model pamuklu birşey bulabilirim umarım :)
yaaa çok güzelEki Görüntüle 2247539
İsimli hastane çıkışı Kardeşime gitmiş bile
@kafkasyaninozkizi canım merak ediyordun
Bende çok sevdim süpriz olduCanım https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/...ppREhWLobBKwrPLLayt-iMbQLkzhpfzoaAvyLEALw_wcB bak bi istersen
yaaa çok güzeladıyla yaşasın, sağlıcakla içini doldursun inşallah kuzucuk bende bu gün tasarımını yaptım ve verdim sipariş bakalım
Çok güzel olmuş canım en alttaki nedirEki Görüntüle 2247539
Normal dediyse bi sıkıntı yoktur .göbek deliği dışarı doğru çıkıyor ondan ağrıyor olabilir .Senin ki daha zormuş. Normal dedi doktor ama korkutuyor her seferinde.
Teşekkür ederiz canım bez torba onun içine koymuşlar canım kıyafetleriÇok güzel olmuş canım en alttaki nedir
Çok güzel güle güle giysin prenses.❤Eki Görüntüle 2247539
Yok 38de çatlamıştım ben olmayabilir.Başlicak o zaman artık yavaştan öyle mi
Hazırlıklı olayım diye sordum
Aynen canim tam 38de çatladım ben çok değil ama 3 4 ay sonra pek belli olmuyor bileDoğumdan 3 gün oncesini kastetti galibadimi E EndoplazmikSeyyahikulum ama geçen bı arkadaş yazmıştı çatlamaya başladım diye herkesin genetiğe göre işte
Çok teşekkür ederiz teyzesi amin inşallahÇok güzel güle güle giysin prenses.❤
Benim arkadaşıma da suni sancı verilince doğum anında çatlama olmuş 1 tane sadece bakalım nolcazYok 38de çatlamıştım ben olmayabilir.
Bu aralar yapılıyor bende bu hafta yaptıracağım. Bir sıkıntı olmaz.Merhaba kızlar persembe randevum var 23+2 de seker testinide yapariz diyor erken olurmu acaba sizler kacinci haftalarda yaptiracaksiniz
Şuan işteyim ve feci uykum var aynenYa kızlar 2 gündür felaket uykum var sizde durum ne?
Çok yoksa eğer bende 3 4 yer var hic belli olmuyorBenim arkadaşıma da suni sancı verilince doğum anında çatlama olmuş 1 tane sadece bakalım nolcaz
Sağol canım :) Bunu da görmüştüm internet sitesinde mağazada bulabilirsem bir bakacağım kumaşına falan.
Bende şuan yok canım kaşıntı da kuruma da hissetmiyorum ama çatlamaya müsait vücudum merak ediyorumÇok yoksa eğer bende 3 4 yer var hic belli olmuyor
Bol yaglanirsak bence olmaz diye düşünüyorum.Bende şuan yok canım kaşıntı da kuruma da hissetmiyorum ama çatlamaya müsait vücudum merak ediyorum
İyi aksamlar kızlar
Eşlerinizin hastanede takması için doğum hediyesi ne düşünuyorsunuz☺
Benim eşime kalsa gül getiririm işte yetmez mi diyor ☺ama
Ben göz dolduran bişeyler olsun istiyorum ama nasıl bisey olsun karar veremedim.
Myvalice çantamız dün geldi. Bende daha uygun diye mor almistim. Eşim ben nasıl takacağım bunu diye sordu. Bende pembe degil ya erkeklere de mor çok yakışıyor arada bu renge yakın renkler de giyiyorsun dedim sustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?