Canım adetlerimizde var, nasıl düğünde takı takılır, yeni bebek geldiğinde de geline maddi durumun dahilinde, tam altın, beşi bi yerde hatta araba alanlar bile oluyor:)) almayana da birşey diyemzsin çünkü onların düşünmesi lazım ama usulü bu aslında. Ha ben bekliyorum almaları lazım ama ben de sormadım tabii, bilemem ne olcak:))Kızlar @Meylen B bibliyofil_klavitabellamk siz kayınvalide kayınpeder hediye beklentisine nasıl girdiniz ya çok şaşırdım bizimkilerin aklının ucundan geçmez daha kayınvalidemin bana bir çöp hediye almışlığı yok benmi çok şanssızım
Canım ben vizonunu denedim, ekruda bedenini son anda buldu kız, denemeden aldım. Viskos ama elastikli kumaşı. Ben evde giyerim diye düşünüyorum ama amacım ztn biran önce zayıflamakTamam canim oyle yaparim.Baktim ekrusu ince ya ic gosteriyohem daha afilli dursun,diye sabahligini da aldim ikisinde de ayni beden vardi yeri yumusak gercekten.ama pamuk degil sanirim.yaz,icin serin tutan bisey gibi
Alacakları varsa da almazlar ki artık. Çünkü kendin söyleyince hoş olmayabilirBen direkt duyurdum :))) alacaklarını sanmıyorum
Afferim kız. Kocadan istemeye karşıyım ama kaynananın sömür Ben eşimden değil de kayınpederden bir adet trabzon bilezik istedim bişey değil yani
Çok teşekkür ederim canımÇok tatlı olmuşlar güzel giylerde giydir kuzuyaBen gerek yok öyle şeylere diyordum ama ben de heves etmeye başladım yavaş yavaş tabii doğmadan bir isim bulabilirsek
Valla bu sefer beşi bir yerde takarlar kızzzAfferim kız. Kocadan istemeye karşıyım ama kaynananın sömür ben ne isteyim, ilk doğumumda tam altın takmışlardı, heralde adı tam ben de tam bilmiyorum cumhuriyetin büyüğü, bunda ikiz 2 katı istemem lazım
Aynen o durumdayım, hiç bir ümidim yok o yüzden almasalar umrumda değil, kocam yanımda olsun da ammmaaannDoğum hediyesi konusunda umutsuz vaka gibi görünenler, bizler için en iyisi ümid etmemek. Böylece alırlarsa seviniriz ama almazlarsa pek de üzülmeyiz . Ben şahsen hiç beklentiye girmeyeceğim, Allah alandan da almayandan da razı olsun
Latife ediyorum, ne düşünürlerse onu yapsınlar. Kayınpederim çok incedir ilk 10 gün gelmedi lohusayım diye. Çok güzel bir gül demeti yollamıştın balonlara süslüValla bu sefer beşi bir yerde takarlar kızzz
Aynen o durumdayım, hiç bir ümidim yok o yüzden almasalar umrumda değil, kocam yanımda olsun da ammmaaann
Aynen canım bize borç çıkarmasınlar da birşey istememKayınpederin almak istiyorki istiyorsun ozaman şanslısın iste bizim yerimizede istebenim kayınpederden çeyrek istesem kalbine iner hiç anlamazlar öyle şeylerden yada işlerine gelmez
bende dün gece erkenden uyudum kaldımKızlar 2 gündür benim de felaket uykum var. Gözüm kapanıyo sürekli. Son aylara doğru böyle mi oluyor
İyi yapmışsın valla kızBen direkt duyurdum :))) alacaklarını sanmıyorum
Yok ya esprisine dedim canım kendileri bilir bir kere dedim zatenAlacakları varsa da almazlar ki artık. Çünkü kendin söyleyince hoş olmayabilir
Ben şakasına bir kere dedim ne takarlarsa da kendileri bilir artık canım :))Afferim kız. Kocadan istemeye karşıyım ama kaynananın sömür ben ne isteyim, ilk doğumumda tam altın takmışlardı, heralde adı tam ben de tam bilmiyorum cumhuriyetin büyüğü, bunda ikiz 2 katı istemem lazım
Aman şakasına dedim kuzum kendileri bilirler napayım :) sen de boşver getirmeyenler utansınİyi yapmışsın valla kızisteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara derler, ya biraz düşünceli olsunlar yaa gerçekten. Bakalım benimkiler ne getirecek, Hep benim aile tarafım birşeyler yapıyor. Bunlarda tık yok
Bazıları o konuda baya şanslıBenim eşim asla anlamaz hediye işinden. Bisey istersem direkt söylemem lazım ki asla istemem beraber dışarı çıkarız beğenirim kasaya giderim orda küçük çaplı bir kavga sonrası zorla ödüyoro almış oluyor
Adetse zaten takarlar mecbur. Mesela bizde ne geline ne bebeğe altın falan takılmaz:) 0 beklentiYok ya esprisine dedim canım kendileri bilir bir kere dedim zaten
Maddiyatçı insanlar değiliz kuzu, ama bunlardada hiç utanma yok yani. Düğünümde bile eşim verdi altını bunlar taktı insanın zoruna gidiyor. Neyse eski defterleri karistirmayayim. Vicdansız değilim valla yoksa ben onlara diyeceğimi bilirdim.Aman şakasına dedim kuzum kendileri bilirler napayım :) sen de boşver getirmeyenler utansın
evet adet bizde sağlıkla gelsinler deAdetse zaten takarlar mecbur. Mesela bizde ne geline ne bebeğe altın falan takılmaz:) 0 beklenti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?