2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım adetlerimizde var, nasıl düğünde takı takılır, yeni bebek geldiğinde de geline maddi durumun dahilinde, tam altın, beşi bi yerde hatta araba alanlar bile oluyor:)) almayana da birşey diyemzsin çünkü onların düşünmesi lazım ama usulü bu aslında. Ha ben bekliyorum almaları lazım ama ben de sormadım tabii, bilemem ne olcak:))

Son düzenleme:
Tamam canim oyle yaparim.Baktim ekrusu ince ya ic gosteriyohem daha afilli dursun,diye sabahligini da aldim ikisinde de ayni beden vardi yeri yumusak gercekten.ama pamuk degil sanirim.yaz,icin serin tutan bisey gibi
Canım ben vizonunu denedim, ekruda bedenini son anda buldu kız, denemeden aldım. Viskos ama elastikli kumaşı. Ben evde giyerim diye düşünüyorum ama amacım ztn biran önce zayıflamakzaten large aldım, aydan aya büyük gelmeye başlar tahminen

Doğum hediyesi konusunda umutsuz vaka gibi görünenler, bizler için en iyisi ümid etmemek . Böylece alırlarsa seviniriz ama almazlarsa pek de üzülmeyiz . Ben şahsen hiç beklentiye girmeyeceğim, Allah alandan da almayandan da razı olsun

Ben eşimden değil de kayınpederden bir adet trabzon bilezik istedim bişey değil yani
Afferim kız. Kocadan istemeye karşıyım ama kaynananın sömür  ben ne isteyim, ilk doğumumda tam altın takmışlardı, heralde adı tam ben de tam bilmiyorum cumhuriyetin büyüğü, bunda ikiz 2 katı istemem lazım

Çok tatlı olmuşlar güzel giylerde giydir kuzuya Ben gerek yok öyle şeylere diyordum ama ben de heves etmeye başladım yavaş yavaş tabii doğmadan bir isim bulabilirsek
Çok teşekkür ederim canım
Sırf foto çekimi için istedim valla yoksa kaç kere giyicek sanki
İnşallah içine sinen Bi isim bulursun

Valla bu sefer beşi bir yerde takarlar kızzz
Aynen o durumdayım, hiç bir ümidim yok o yüzden almasalar umrumda değil, kocam yanımda olsun da ammmaaann

Valla bu sefer beşi bir yerde takarlar kızzz

Aynen o durumdayım, hiç bir ümidim yok o yüzden almasalar umrumda değil, kocam yanımda olsun da ammmaaann
Latife ediyorum, ne düşünürlerse onu yapsınlar. Kayınpederim çok incedir ilk 10 gün gelmedi lohusayım diye. Çok güzel bir gül demeti yollamıştın balonlara süslü

Kayınpederin almak istiyorki istiyorsun ozaman şanslısın iste bizim yerimizede iste benim kayınpederden çeyrek istesem kalbine iner hiç anlamazlar öyle şeylerden yada işlerine gelmez
Aynen canım bize borç çıkarmasınlar da birşey istemem

Ben direkt duyurdum :))) alacaklarını sanmıyorum
İyi yapmışsın valla kız isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara derler, ya biraz düşünceli olsunlar yaa gerçekten. Bakalım benimkiler ne getirecek, Hep benim aile tarafım birşeyler yapıyor. Bunlarda tık yok

Ben şakasına bir kere dedim ne takarlarsa da kendileri bilir artık canım :))

Aman şakasına dedim kuzum kendileri bilirler napayım :) sen de boşver getirmeyenler utansın

Maddiy
Aman şakasına dedim kuzum kendileri bilirler napayım :) sen de boşver getirmeyenler utansın
Maddiyatçı insanlar değiliz kuzu, ama bunlardada hiç utanma yok yani. Düğünümde bile eşim verdi altını bunlar taktı insanın zoruna gidiyor. Neyse eski defterleri karistirmayayim. Vicdansız değilim valla yoksa ben onlara diyeceğimi bilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…