Şuan çok üzgünüm kara bahtımmmBende sendenim canım yalnız değilsin
benimde aşağıda canımKızlar plasentası asagıda olan var mı dun doktor hafıf asagıda ama rahım agzını kapatmıyor dedi. Simdi bi de bunu taktım
bende ilk doktorum söylediğinde baya araştırdım korktumYa moralim cok bozuldu nette araştırayım dedim.Kan kaybı yok rahmi kaybetmek yok anneyi kaybetmek falan yazıyor plasenta previa ile ilgili
Benimde adet tarihine gore 5 haftalik falan.olmasi gerekirken 4 haftalikti. Gec dollenme demislerdi ki zaten benim yumurtaliklarim gec catliyodu.Daha sonraki zamanlar haftasina gore.onde gitmeye basladi. Suan 22+2 gunluk cok sukur. Sizin arada 5 gunluk fark var benimse hafta farki vardi ondan endiselenme derimMERHABALR BENDE YENI anne adayıyım sizlere soru sormak istiyorum ARKADSLAR SON adet tarihim 25 ocak yani doktora gittiğimde 6+5 olmasi gerekiyordu fakat doktor 6+1 ölçtü bu normal mi doktor normal dedi ama böyle bisey yaşayan var mı CUNKU DAHA ÖNCE karnında bebeğim geç döllenme dediler felan kalbi attı ama gelişmedi bundan korkuyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Amin inşallah canımSağlıkla kullanın canım çok tatlı duruyor burdan
Kuzum hakkını yiyemem o konuda çalışıyorum evim ayrı köyüm ayrı cebime çocuk gibi para sıkıştırır kayınpederim de kayınvalidemde alır yapar yaniKızlar @Meylen B bibliyofil_klavitabellamk siz kayınvalide kayınpeder hediye beklentisine nasıl girdiniz ya çok şaşırdım bizimkilerin aklının ucundan geçmez daha kayınvalidemin bana bir çöp hediye almışlığı yok benmi çok şanssızım
Ben direkt duyurdum :))) alacaklarını sanmıyorumKızlar @Meylen B bibliyofil_klavitabellamk siz kayınvalide kayınpeder hediye beklentisine nasıl girdiniz ya çok şaşırdım bizimkilerin aklının ucundan geçmez daha kayınvalidemin bana bir çöp hediye almışlığı yok benmi çok şanssızım
Canım çok teşekkür ederim amin inşallahmeylencim hastane çıkışı çok güzelmiş
allahım vaktinde sağlıkla bebişlerimizle beraber buraya şunları giydiripte fotolar koyduğumuz günleri göstersin inşallah
nerden aldın canım bende alıcam nasipse
Öyle biriyse alır bence canım benim kayınvalidem de dillendirmez eminim ama alacaktır es geçmez sağolsunkayınvalidemden kayınpederimden nedense bi beklentim yok hiç alcak gibi durmuyolar
lafı geçmiyo hiç yani bilemiyorum alırlarsa şaşırırım
normalde kayınvalidem her çarşıya gittiğinde bana alır ufak tefek bişeyler ama doğum hediyesi için hiç bi fikrim yok
Yalnız değilsin canımKızlar @Meylen B bibliyofil_klavitabellamk siz kayınvalide kayınpeder hediye beklentisine nasıl girdiniz ya çok şaşırdım bizimkilerin aklının ucundan geçmez daha kayınvalidemin bana bir çöp hediye almışlığı yok benmi çok şanssızım
Çok tatlı olmuşlar güzel giylerde giydir kuzuyaEki Görüntüle 2247539
İsimli hastane çıkışı Kardeşime gitmiş bile
@kafkasyaninozkizi canım merak ediyordun
Evet haklısınBunun yanına 5 taş zorlama durur canım 5 taş istiyorsan al ama ayrı takarsın
Benim kayinvalide gunahini takmaz :) zaten burda da degilHahaha valla bizde masraf çok, ben zaten eşimden birley beklemiyorum:) ama kayınvalidelerden beklerim:))
Almamak daha iyi çünkü bu yuzugumu çok seviyorum :)Birlikte olmaz canım alırsan onu ayrı bi zaman bunu ayrı bi zaman takabilirsin.
Henüz küçük, ölçümler net olmayabilir ve tolerans aralığı da var.
Benden uzak olanlarda hiç birşeylerini istemiyorumŞuan çok üzgünüm kara bahtımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?