2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya moralim cok bozuldu nette araştırayım dedim.Kan kaybı yok rahmi kaybetmek yok anneyi kaybetmek falan yazıyor plasenta previa ile ilgili
bende ilk doktorum söylediğinde baya araştırdım korktum
ama doktorum her hamilelik farklı ilerler belki çıkıcak yukarı
sen kafaya taksanda takmasanda bişey değişmicek bünyenin yapacağı bişey bu
biz hiçbişey yapamayız dedi

Benimde adet tarihine gore 5 haftalik falan.olmasi gerekirken 4 haftalikti. Gec dollenme demislerdi ki zaten benim yumurtaliklarim gec catliyodu.Daha sonraki zamanlar haftasina gore.onde gitmeye basladi. Suan 22+2 gunluk cok sukur. Sizin arada 5 gunluk fark var benimse hafta farki vardi ondan endiselenme derim

Kuzum hakkını yiyemem o konuda çalışıyorum evim ayrı köyüm ayrı cebime çocuk gibi para sıkıştırır kayınpederim de kayınvalidemde alır yapar yani
Hadi ya o kadar mı ilgisizler

neden listede ki isimlere dokununca bambaşka bir üye çıkıyor? hepimizde aynı üye çıkıyor üstelik

kayınvalidemden kayınpederimden nedense bi beklentim yok hiç alcak gibi durmuyolar
lafı geçmiyo hiç yani bilemiyorum alırlarsa şaşırırım
normalde kayınvalidem her çarşıya gittiğinde bana alır ufak tefek bişeyler ama doğum hediyesi için hiç bi fikrim yok

meylencim hastane çıkışı çok güzelmiş
allahım vaktinde sağlıkla bebişlerimizle beraber buraya şunları giydiripte fotolar koyduğumuz günleri göstersin inşallah
nerden aldın canım bende alıcam nasipse

Canım çok teşekkür ederim amin inşallah
Kardeşim tugbakugu dan yaptırmış instadan canım

Öyle biriyse alır bence canım benim kayınvalidem de dillendirmez eminim ama alacaktır es geçmez sağolsun
Görümcemin biliyorum ama künyesini yaptıracakmış

Yalnız değilsin canım ben kendimi geçtim, bebeğe bir çeyrek takarsa bile şaşırım.

sabah uyandığımdan beri kaburgalarım ağrıyo ya tam göğsümün altı
sanki üstüne yatmışım gibi
bütün gece bi sağa bi sola dönüp yatıyorum yüzüstü yatmak zaten imkansız
neden böyle oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…