2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Az çok tahmin edebiliyorum utanma yok demek ki insanın zoruna gider haklısın ekonomik durumları iyiyse ve bu sefer de almazlarsa ben olsam bozulurum

Bugün doktora gittim kızlar doktor kan ve idrar testi istedi rutin olarak, bebiş 650gram dedi herşey normal dedi şükür. Bu ağrıları sordum hepimiz için. Normal dedi. Yorgunluğa bağlı olur dedi. Benim çok alt tarafta tekme atıyor dedim. Gün içinde sürekli değişir şuanda kafası aşağıda dönmüş dedi. Rahim ağzı kapalı sorun yok dedi.

Az çok tahmin edebiliyorum utanma yok demek ki insanın zoruna gider haklısın ekonomik durumları iyiyse ve bu sefer de almazlarsa ben olsam bozulurum
Ekonomik durumları normal canım kötü degil. Çok çok iyi de değil. Yapabilirler isteseler. Valla bi kuru üst baş alırlarsa surat asacagim.

Valla bu sefer beşi bir yerde takarlar kızzz

Aynen o durumdayım, hiç bir ümidim yok o yüzden almasalar umrumda değil, kocam yanımda olsun da ammmaaann
Aynen valla. Dımı dımı dımda dım dım yaaar, almasalar çok ta tın tın yar

Ekonomik durumları normal canım kötü degil. Çok çok iyi de değil. Yapabilirler isteseler. Valla bi kuru üst baş alırlarsa surat asacagim.
Ben hiç takmam heralde. Düğünde sahte bilezik takan insanlardan doğum hediyesi mi beklicem

Evet 3 gundur hissetmeye başladım çok garip bir sekilde bebek hareketi oldugunu anlıyorum :)
Odur odur kesin bundan emin olabilirsin artık. Ben 19+5 hissetmeye başladım uzanınca daha çok hissetme şansın var zamanla oturarakta hissedeksin ve benim haftama yani 24 haftaya gelince artık ayakta da hissedeceksin:) yakında esinde hisseder hatta dışarıdan da görecek 1 hafta 10 günü sonra

Uzanırken ve otururken hissediyorum aynen ayakta hissetmiyorum henüz yakında güçlü tekmelerini de hissederiz insallah:)

Kızlar bu haftalar malum şekerin yükseldiği en çok belirti gösterdiği dönem, yemekten sonra gelen aşırı uyku hali yükselen şekeri gösteriyor

Bazı arkadaşlarımız şanslı eş ailesi konusunda.Bazilarimiz şanslı değil maalesef.Kp,kv beklemiyorum birşey olursa sürpriz olur.Görümce ile alakam yok.Alakam varken saçma bi iki kıyafet getirdi ilk oğluma.4 yaşında oğlum aynı mahalledeyiz halasını tanımaz soğuk ilgisiz kendisi.Bana uzak Allaha yakın olsunlar.Esim yanımda çok şükür.Ikinci evladım da sağlıkla gelsin kimseden birşey istemiyorum.

bende dün gece erkenden uyudum kaldım
bide gün içindede 2 saat uyumuştum
ilk zamanlar böyle oluyodu şimdi bu haftalarda olması tuhaf değil mi
Alın benden de okadar gece uyumam 1i bulabiliyor ama gün içinde uyuyorum bende bi yatıyorum 3 saat :)) bu bir haftadır falan böyle

Çok tatlı olmuşlar güzel giylerde giydir kuzuya Ben gerek yok öyle şeylere diyordum ama ben de heves etmeye başladım yavaş yavaş tabii doğmadan bir isim bulabilirsek
İsim bulamayan bi ben kaldım sanıyodum İsmi bulsam ben de yaptırıcam takım ama yok hiçbiri içime sinmiyo.. İlk 3 oluştu ama belki daha çok içimize sinen olur diye bekliyorum hala..

Kızlar 2 gündür benim de felaket uykum var. Gözüm kapanıyo sürekli. Son aylara doğru böyle mi oluyor
Tamamen normal aynı durumdayım ben de..
30. Haftalarda da uykusuzluk başlayacak, burda nesting denen bi ruh hali var. Şahane bişi.. İlk gebeliğimde aşırı eğlenmiştim. Evi sürekli temizleme toplama isteği gibi bişi. Ebemiz de buna nesting denir demişti. Dişi kendini ve yuvasını doğuma hazırlıyor, içgüdüsel bişi. Direnme inatlaşma , dış ortamını bebeğe uygun hale getirmek istiyo vücut demişti.
O dönemlerde de uykusuzluk başlıyo mesela, doğum sonrası bi kaç hafta uykusuz gecelerde zorluk çekmemek için vücut ona bile hazırlıo kendini..

Alın benden de okadar gece uyumam 1i bulabiliyor ama gün içinde uyuyorum bende bi yatıyorum 3 saat :)) bu bir haftadır falan böyle
Ben de öğlen 12-4 oğlumla uyuyorum.. Ben bazen 2 saatine eşlik ediyorum sadece..
Akşam da 8-7 uyuyor o, ben de 11 gibi uyuyorum birlikte uyanıyoruz.
Aslında yeterince uyuyorum ama oturunca falan bi uyuklama hali, bi kıvrılıp azcık şekerleme yapiiim isteği başladı işte

Canım sen Türkiyeden birine mi yaptirican? Yani akraban ailene falan yoksa online mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…