2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Daha çok küçük o farkı öyle hızlı kapatıyorlar ki canım kese boyu ölçülüyodur muhtemelen hiç korkma bebişin biraz büyüsün ölçümü yakalar sağlıkla gelişsin inşallah

Canin hastane foto cekimi icin falan o tarz mi giyiniliyo
Aynen canım, sabahlığı giyersin foto çekiminde belki daha şık olsun diye bir de ona istiyorsan bir tane taç alırsın krem/ekru tonlarında(ben orkideli taç alıcam bir tane, istersen yollarım instagram adresini).kucağına da bebişin hastahane takımıyla, güzel güzel fotolar sonra

Kızlar benim zaten şöyle bir yüzüğüm var,bunun yanına 5 taş falan sacma mi olur? Çok kalabalık durur parmağım demi?
Bence kalabalık dururcanım, sade tektaşla beş taş takıyorlar da bu zaten kendiliğinden gösterişli. Ben mesela diğer elde işaret parmağına çok seviyorum gene pırlanta modern duruyor, hergün de takıyorum gene

Ben yüzük fikrinden vazgecim en iyisi çünkü yüzük parmagindan baska parmağa takamiyorum yüzük :) ben en iyisi bisey istemeyim ya zaten özel günler olmadan da her istediğimi alıyor (çok güzel teselli ettim kendimi) :)

Hahaha valla bizde masraf çok, ben zaten eşimden birley beklemiyorum:) ama kayınvalidelerden beklerim:))

Kızlar benim zaten şöyle bir yüzüğüm var,bunun yanına 5 taş falan sacma mi olur? Çok kalabalık durur parmağım demi?

Birlikte olmaz canım alırsan onu ayrı bi zaman bunu ayrı bi zaman takabilirsin.

Henüz küçük, ölçümler net olmayabilir ve tolerans aralığı da var.

Tamam canim oyle yaparim.Baktim ekrusu ince ya ic gosteriyohem daha afilli dursun,diye sabahligini da aldim ikisinde de ayni beden vardi yeri yumusak gercekten.ama pamuk degil sanirim.yaz,icin serin tutan bisey gibi

Kızlar önce öyle değildi ama şimdilerde az biraz yürüsem karnımın sağ tarafında ağrı ortaya çıkıyor. Hani besleyen damarlar var ya o tarafta. Niye ki? Tecrübe eden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…