Daha çok küçük o farkı öyle hızlı kapatıyorlar ki canım kese boyu ölçülüyodur muhtemelen hiç korkma bebişin biraz büyüsün ölçümü yakalar sağlıkla gelişsin inşallahMERHABALR BENDE YENI anne adayıyım sizlere soru sormak istiyorum ARKADSLAR SON adet tarihim 25 ocak yani doktora gittiğimde 6+5 olmasi gerekiyordu fakat doktor 6+1 ölçtü bu normal mi doktor normal dedi ama böyle bisey yaşayan var mı CUNKU DAHA ÖNCE karnında bebeğim geç döllenme dediler felan kalbi attı ama gelişmedi bundan korkuyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Inşallah teşekkürlr cevap icinDaha çok küçük o farkı öyle hızlı kapatıyorlar ki canım kese boyu ölçülüyodur muhtemelen hiç korkma bebişin biraz büyüsün ölçümü yakalar sağlıkla gelişsin inşallah
Aynen canım, sabahlığı giyersin foto çekiminde belki daha şık olsun diye bir de ona istiyorsan bir tane taç alırsın krem/ekru tonlarında(ben orkideli taç alıcam bir tane, istersen yollarım instagram adresini).kucağına da bebişin hastahane takımıyla, güzel güzel fotolar sonraCanin hastane foto cekimi icin falan o tarz mi giyiniliyo
Bence kalabalık dururcanım, sade tektaşla beş taş takıyorlar da bu zaten kendiliğinden gösterişli. Ben mesela diğer elde işaret parmağına çok seviyorum gene pırlanta modern duruyor, hergün de takıyorum geneKızlar benim zaten şöyle bir yüzüğüm var,bunun yanına 5 taş falan sacma mi olur? Çok kalabalık durur parmağım demi?
Ben yüzük fikrinden vazgecim en iyisi çünkü yüzük parmagindan baska parmağa takamiyorum yüzük :) ben en iyisi bisey istemeyim ya zaten özel günler olmadan da her istediğimi alıyor (çok güzel teselli ettim kendimi) :)Bence kalabalık dururcanım, sade tektaşla beş taş takıyorlar da bu zaten kendiliğinden gösterişli. Ben mesela diğer elde işaret parmağına çok seviyorum gene pırlanta modern duruyor, hergün de takıyorum gene
Benimde kayınvalideden beklentim büyük bakalım ne alacakBen eşimden değil de kayınpederden bir adet trabzon bilezik istedim bişey değil yani
Koruya mı gidiyorsun yanlışmı hatırlıyorum birde sizin kurum neydi tam olaraksağol canım evet kurum anlaşmalı bir özel hastanede çocuk kardiyolojisi bölümüne randevu aldım kurum karşılıyormuş bizim.
Kayınpederin almak istiyorki istiyorsun ozaman şanslısın iste bizim yerimizede isteBen eşimden değil de kayınpederden bir adet trabzon bilezik istedim bişey değil yani
Bunun yanına 5 taş zorlama durur canım 5 taş istiyorsan al ama ayrı takarsınKızlar benim zaten şöyle bir yüzüğüm var,bunun yanına 5 taş falan sacma mi olur? Çok kalabalık durur parmağım demi?
Sağlıkla kullanın canım çok tatlı duruyor burdanCanım çok sağol kardeşim yaptırmış çok güzel yapısı dokusu dedi onlarda henüz
Sagol canimOh maşallah kuzuna koca adam olmuş
Çok güzel, sağlıkla doğsun, sağlıkla giysin inşallah
Gözün aydın canımsağol canım evet kurum anlaşmalı bir özel hastanede çocuk kardiyolojisi bölümüne randevu aldım kurum karşılıyormuş bizim.
Hahaha valla bizde masraf çok, ben zaten eşimden birley beklemiyorum:) ama kayınvalidelerden beklerim:))Ben yüzük fikrinden vazgecim en iyisi çünkü yüzük parmagindan baska parmağa takamiyorum yüzük :) ben en iyisi bisey istemeyim ya zaten özel günler olmadan da her istediğimi alıyor (çok güzel teselli ettim kendimi) :)
Kızlar benim zaten şöyle bir yüzüğüm var,bunun yanına 5 taş falan sacma mi olur? Çok kalabalık durur parmağım demi?
MERHABALR BENDE YENI anne adayıyım sizlere soru sormak istiyorum ARKADSLAR SON adet tarihim 25 ocak yani doktora gittiğimde 6+5 olmasi gerekiyordu fakat doktor 6+1 ölçtü bu normal mi doktor normal dedi ama böyle bisey yaşayan var mı CUNKU DAHA ÖNCE karnında bebeğim geç döllenme dediler felan kalbi attı ama gelişmedi bundan korkuyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Tamam canim oyle yaparim.Baktim ekrusu ince ya ic gosteriyohem daha afilli dursun,diye sabahligini da aldim ikisinde de ayni beden vardi yeri yumusak gercekten.ama pamuk degil sanirim.yaz,icin serin tutan bisey gibiAynen canım, sabahlığı giyersin foto çekiminde belki daha şık olsun diye bir de ona istiyorsan bir tane taç alırsın krem/ekru tonlarında(ben orkideli taç alıcam bir tane, istersen yollarım instagram adresini).kucağına da bebişin hastahane takımıyla, güzel güzel fotolar sonra
Benim de yalnızca göbek deliğim. Ama doktor normal dedi o yüzden takmamaya çalışıyorum sen de takmaKesinlikle ben... tedirgin oldum hatta çok acıyor, ama bir tek göbek deliğim
Bende sendenim canım yalnız değilsinKızlar @Meylen B bibliyofil_klavitabellamk siz kayınvalide kayınpeder hediye beklentisine nasıl girdiniz ya çok şaşırdım bizimkilerin aklının ucundan geçmez daha kayınvalidemin bana bir çöp hediye almışlığı yok benmi çok şanssızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?