Aynen evi bı toparlayıp kızımı bisiklete koyarım yarım saat falan yürüyüp gelirim birazdan hava çok güzelGünaydınBu güzel günü değerlendirip güzel bi yürüyüş yapmak lazım dimi
İlk 3 yine iyiymiş ya dün akşam eşime diyorum biz bu kıza isim bulamıycaz herhalde diye bence 3 er isim yazıp kura çekelim diyor. Dedim yazacak 3 ismim olsa seçerim içinden kuraya gerek yokİsim bulamayan bi ben kaldım sanıyodumİsmi bulsam ben de yaptırıcam takım ama yok hiçbiri içime sinmiyo.. İlk 3 oluştu ama belki daha çok içimize sinen olur diye bekliyorum hala..
İlk 3 yine iyiymiş ya dün akşam eşime diyorum biz bu kıza isim bulamıycaz herhalde diye bence 3 er isim yazıp kura çekelim diyor. Dedim yazacak 3 ismim olsa seçerim içinden kuraya gerek yokBir tanesi bile içine sinmez mi insanın neyse kısmetinde ne varsa vakti daha gelmedi sanırım
Zaten içine sinen bişey olunca o mu bu mu derken yine ona dönüyosun ben bide eşimin koycağı isimler korkusuna kulağıma hoş gelen ilk isme yapıştım ve çok ısındımİlk 3 yine iyiymiş ya dün akşam eşime diyorum biz bu kıza isim bulamıycaz herhalde diye bence 3 er isim yazıp kura çekelim diyor. Dedim yazacak 3 ismim olsa seçerim içinden kuraya gerek yokBir tanesi bile içine sinmez mi insanın neyse kısmetinde ne varsa vakti daha gelmedi sanırım
Bence artık karar verip kocana onu vurgulaman gerek ki hazırlıklı olsunHayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah
Ben karar veremedim ne tür bişey olmasına
Düşünüyorum hâlâ.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel bize :):)Günaydın arkadaşlar bugün bende minnosu görmeye gidicem hayırlısıyla
Süpermiş ya, zaten bu bebek mucizesini anlamak mümkün değil. Karnında canlı taşıyorsun, hala şaka gbi geliyor:))İsim bulamayan bi ben kaldım sanıyodumİsmi bulsam ben de yaptırıcam takım ama yok hiçbiri içime sinmiyo.. İlk 3 oluştu ama belki daha çok içimize sinen olur diye bekliyorum hala..
Tamamen normal aynı durumdayım ben de..
30. Haftalarda da uykusuzluk başlayacak, burda nesting denen bi ruh hali var. Şahane bişi.. İlk gebeliğimde aşırı eğlenmiştim. Evi sürekli temizleme toplama isteği gibi bişi. Ebemiz de buna nesting denir demişti. Dişi kendini ve yuvasını doğuma hazırlıyor, içgüdüsel bişi. Direnme inatlaşma , dış ortamını bebeğe uygun hale getirmek istiyo vücut demişti.
O dönemlerde de uykusuzluk başlıyo mesela, doğum sonrası bi kaç hafta uykusuz gecelerde zorluk çekmemek için vücut ona bile hazırlıo kendini..
Hahaha hepsi mi aynı:) bir de ben svmiyorum öle sürekli sormasını :))Hahah benim eşim aynı.her kalktığımda sorar nereye noldu? :)) bende her seferinde tuvaleteeee
Canım sen Türkiyeden birine mi yaptirican? Yani akraban ailene falan yoksa online mi ?
İlk 3 yine iyiymiş ya dün akşam eşime diyorum biz bu kıza isim bulamıycaz herhalde diye bence 3 er isim yazıp kura çekelim diyor. Dedim yazacak 3 ismim olsa seçerim içinden kuraya gerek yokBir tanesi bile içine sinmez mi insanın neyse kısmetinde ne varsa vakti daha gelmedi sanırım
Ben dayanamadım, organizasyon şirketiyle anlaştım ama bence çiçek sepeti çok gzl fikir. Ayakta olan beşik daha göz alıcı bence. Bir de ben, hediye çikolatalı şekerlik yaptırıyorum org şirketine. Onun yanına da uyguna kendim bi hediyelik alim dedim. Sizlere de fikir olsun diye bulduklarımı paylaşim.Kızlar hastanede ikramlık ve hediye ne düşünüyorsunuz. Ben hacı şerife baktım çikolata için, sonra da dedim ki bu sefer çikolata olmasın :):) Ben galiba çiçek sepetinden doğum keki isteyeceğim. Yanına da hacı şeriften irmik helvası. Hastane personeli ve hastaneye gelen ziyaretçiler için.
Eki Görüntüle 2247874 Eki Görüntüle 2247875
Sizce nasıl fikir??
Kızlar hastanede ikramlık ve hediye ne düşünüyorsunuz. Ben hacı şerife baktım çikolata için, sonra da dedim ki bu sefer çikolata olmasın :):) Ben galiba çiçek sepetinden doğum keki isteyeceğim. Yanına da hacı şeriften irmik helvası. Hastane personeli ve hastaneye gelen ziyaretçiler için.
Eki Görüntüle 2247874 Eki Görüntüle 2247875
Sizce nasıl fikir??
Bende hep erkek ismi düşündüm ve kızım oluyoAnnemler gelcek nasipse doğuma. Benim annem belki ama eşimin annesi mutlaka gelir. Siparişi biz vericez ama kargo onlara olacak, gelirken getirecekler.
Bizim ilk ihtimal kızdı.. O yüzden kız ismi hazırdı.. Mavi, Melis, İpek ilk 3’tü..
Oğlumun adı Atlas o yüzden İpek istemiştik en çok. Fikir olsun sana da..
Ama erkeğe yok yani
ben gece yiyince boğazım yanıyor kızlar yaa, sanırım hamilelik reflüsüAçlıktan uyuyamadım desemgecenin 2sine kadar direndim ama olmadı yedim
Benim arada sırada vursada dayanılmicak mide yanmam yok acaba erken mi yoksa bebişim kel miben gece yiyince boğazım yanıyor kızlar yaa, sanırım hamilelik reflüsüacıkıyorum ama yiyemiyorum.
bu haftalarda başlıyormuş saç çıkma canım, ben şimdilik iyiyim ama bakalımBenim arada sırada vursada dayanılmicak mide yanmam yok acaba erken mi yoksa bebişim kel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?