2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım hepsi çok güzel iyi fikirmiş aslında ben 30 haftadan sonra düşünmeye başlayacağım bunları nasipse
Perinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
Canım gözünaydın çok şükür çok sevindim

Ben hastaneye birşey yaptırmayı düşünmüyorum kızlar çünkü gelecek kimse olmucak sadece benim ailem.eşimin ailesi farklı şehirde onlar mevlütte gelicek .mevlütü de 2 hafta sonra yapmayı düşünüyorum en geç eve bebek çikolatası şerbet hediyelik düşünüyorum bide mevlütte tavuklu pilav mı? Pide mi? Napılıyor kızlar? Hiç bilgim yok

Ben de bu işleri düşünmeye başladım.
Süslemeleri hazır alicam.
Reyhan şerbetini kendim yapicam şerbetlik de alırım onun için
Atistirmalik ve hediyeleri daha karar vermedim

İlk bebeği sezeryanle olan annelerrrrr!Sizin de sezeryan kesiniz gerilmeye acımaya başladı mı?Şimdiden böyle ise son aylarda nasıl olacak diye düşünmeye başladım

Henüz bir skntm yok o kısımda. Inşallah da olmaz ya benim için o çizikcik hassas nokta :))

Perinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş

Işte beklediğimiz haber . Çok şükür çok sevindim

Canım ben mevlüt yapmayalım hayrına bişey yapalım kurban yardım vs dedim kayınvalidem ve annem dedi ki evinde çocuğa kuran okunsun yaptır.
Bizde hem et hem tavuk yapılır yanına ayran tatlı başka bişey verilmez yine börek kek falan yaparız yakınlar gitmez çay demlenir diye.
mevlüttede mevlüt şekeri ve kur'an cüz dağıtmayı düşünüyorum hayırlısıyla

İdrar kültürü testim çıktı, enfeksiyon yokmuş. O yüzden sadece bakteri ya da epitel yeterli değil kızlar enfeksiyonum var demek için. Fyi...
Çok sevindim inşallah bol suyla geçer ve artmaz canım merak ediyorum 2 tane ilaç içiyorum 1 ay sonra tekrar idrar testi yaptırıcam ona rağmen çıkıcak mı

:)tesekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…