Bende iyiyim şükür ama artık cidden göbek deliğinin üstüne çıktı belki başlar o yüzden oda gelsinbu haftalarda başlıyormuş saç çıkma canım, ben şimdilik iyiyim ama bakalım
oh gözünaydın canım valla çok sevindimPerinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
Canım hepsi çok güzel iyi fikirmiş aslında ben 30 haftadan sonra düşünmeye başlayacağım bunları nasipseKızlar hastanede ikramlık ve hediye ne düşünüyorsunuz. Ben hacı şerife baktım çikolata için, sonra da dedim ki bu sefer çikolata olmasın :):) Ben galiba çiçek sepetinden doğum keki isteyeceğim. Yanına da hacı şeriften irmik helvası. Hastane personeli ve hastaneye gelen ziyaretçiler için.
Eki Görüntüle 2247874 Eki Görüntüle 2247875
Sizce nasıl fikir??
Canım gözünaydın çok şükür çok sevindimPerinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
Gözün aydın canım..Perinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
Şaka ya, nasıl yapıyorlar öylePerinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
Kızlar hastanede ikramlık ve hediye ne düşünüyorsunuz. Ben hacı şerife baktım çikolata için, sonra da dedim ki bu sefer çikolata olmasın :):) Ben galiba çiçek sepetinden doğum keki isteyeceğim. Yanına da hacı şeriften irmik helvası. Hastane personeli ve hastaneye gelen ziyaretçiler için.
Eki Görüntüle 2247874 Eki Görüntüle 2247875 7
Sizce nasıl fikir??
İlk bebeği sezeryanle olan annelerrrrr!Sizin de sezeryan kesiniz gerilmeye acımaya başladı mı?Şimdiden böyle ise son aylarda nasıl olacak diye düşünmeye başladım
Perinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
Ayy ohhy çok şükür yaaaaPerinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
Canım ben mevlüt yapmayalım hayrına bişey yapalım kurban yardım vs dedim kayınvalidem ve annem dedi ki evinde çocuğa kuran okunsun yaptır.Ben hastaneye birşey yaptırmayı düşünmüyorum kızlar çünkü gelecek kimse olmucak sadece benim ailem.eşimin ailesi farklı şehirde onlar mevlütte gelicek .mevlütü de 2 hafta sonra yapmayı düşünüyorum en geç eve bebek çikolatası şerbet hediyelik düşünüyorum bide mevlütte tavuklu pilav mı? Pide mi? Napılıyor kızlar? Hiç bilgim yok
Çok sevindim inşallah bol suyla geçer ve artmaz canım merak ediyorum 2 tane ilaç içiyorum 1 ay sonra tekrar idrar testi yaptırıcam ona rağmen çıkıcak mıİdrar kültürü testim çıktı, enfeksiyon yokmuş. O yüzden sadece bakteri ya da epitel yeterli değil kızlar enfeksiyonum var demek için. Fyi...
Allah razı olsun cok sagol.cok sukurAyy ohhy çok şükür yaaaagozun Aydın canım
Ah bilsem ıkı gündür yüregim agzımdaydı .Şaka ya, nasıl yapıyorlar öyle
:)tesekkür ederimBen de bu işleri düşünmeye başladım.
Süslemeleri hazır alicam.
Reyhan şerbetini kendim yapicam şerbetlik de alırım onun için
Atistirmalik ve hediyeleri daha karar vermedim
Henüz bir skntm yok o kısımda. Inşallah da olmaz ya benim için o çizikcik hassas nokta :))
Işte beklediğimiz haber . Çok şükür çok sevindim
Sagol canımGözün aydın canım..
oh gözünaydın canım valla çok sevindim
Allah razı olsun canımcok sükür.Canım hepsi çok güzel iyi fikirmiş aslında ben 30 haftadan sonra düşünmeye başlayacağım bunları nasipse
Canım gözünaydın çok şükür çok sevindim
Bizim ilk ihtimal kızdı.. O yüzden kız ismi hazırdı.. Mavi, Melis, İpek ilk 3’tü..
Oğlumun adı Atlas o yüzden İpek istemiştik en çok. Fikir olsun sana da..
Ama erkeğe yok yani
İpek ara ara aklıma geliyor aslında bir ihtimal olabilirKızım doğana dek karar veremedik. Aklımızda 4 isim vardı. Eve geldik. Nüfusa gidecekken tamam bu olsun dedik.. Öyle oldu.Bize de ilk erkek gibi demişti ben de o zaman Kerem düşünmüştüm bu da sana fikir olsun
@cennetlik Bizim de bu gidişle öyle olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?