canım çok güzel hayırlı olsun :) Jakarlı kumaş mı penye kumaş mı ?Eki Görüntüle 2247539
İsimli hastane çıkışı Kardeşime gitmiş bile
@kafkasyaninozkizi canım merak ediyordun
Çok tatlı bence ev içinde isimli cikolata olabilir yineKızlar hastanede ikramlık ve hediye ne düşünüyorsunuz. Ben hacı şerife baktım çikolata için, sonra da dedim ki bu sefer çikolata olmasın :):) Ben galiba çiçek sepetinden doğum keki isteyeceğim. Yanına da hacı şeriften irmik helvası. Hastane personeli ve hastaneye gelen ziyaretçiler için.
Eki Görüntüle 2247874 Eki Görüntüle 2247875
Sizce nasıl fikir??
ben uyku yüzünden dün izin alıp eve gittimYa kızlar 2 gündür felaket uykum var sizde durum ne?
Çok teşekkür ederimcanım çok güzel hayırlı olsun :) Jakarlı kumaş mı penye kumaş mı ?
Ya ne güzel Rabbim ikisinide tattırdı deseneAyrıntılı ultrasondan çıktım. Çok şükür bir problem yok organlarinda. Kesin oğlumuz oluyor :)
Ve aynı ablasına benziyor, yüzünü gördük net şekilde
Yürüyüş yapmaya gezmeye gidecek hamişler 3-5 adımda bizim için atın bu havada ofiste olmak canımı sıkıyo biraz rahatlayayım
Bu havada çalışanlarada 1 dakikalık saygı duruşu lütfen
Perinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
oh sefanız olsun canımBen yürüdüm yarım saat.Dün de 1 saat yürümüştüm
Ben hastaneye birşey yaptırmayı düşünmüyorum kızlar çünkü gelecek kimse olmucak sadece benim ailem.eşimin ailesi farklı şehirde onlar mevlütte gelicek .mevlütü de 2 hafta sonra yapmayı düşünüyorum en geç eve bebek çikolatası şerbet hediyelik düşünüyorum bide mevlütte tavuklu pilav mı? Pide mi? Napılıyor kızlar? Hiç bilgim yok
Canım ben mevlüt yapmayalım hayrına bişey yapalım kurban yardım vs dedim kayınvalidem ve annem dedi ki evinde çocuğa kuran okunsun yaptır.
Bizde hem et hem tavuk yapılır yanına ayran tatlı başka bişey verilmez yine börek kek falan yaparız yakınlar gitmez çay demlenir diye.
mevlüttede mevlüt şekeri ve kur'an cüz dağıtmayı düşünüyorum hayırlısıyla
Çokkk şükür canım.
O ayrı canım onu kestiricez nasip olursa 7. günü birde saçının ağırlığınca para yada altında verilmesi gerektiğini biliyorum meselaKurban zaten kesilmesi gerekiyor ya akika kurbanı.Etinden birinci derece aile üyeleri yiyemiyor.
oy çirkinnnnKızlar herkese selamlarev taşıma işleri malum bayadir giremiyordum. Şükür taşındık bitti bugün hemen soluğu kontrolde aldık bebeğim 940 gram olmuş Eki Görüntüle 2247968
Kızlar herkese selamlarev taşıma işleri malum bayadir giremiyordum. Şükür taşındık bitti bugün hemen soluğu kontrolde aldık bebeğim 940 gram olmuş Eki Görüntüle 2247968
Sağ ol canimmmmoy çirkinnnn
Maşallah canım
Güle güle oturun inşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün bebişinde yeni evinizdeSağ ol canimmmm
Aminn çok teşekkür ederim canimm bu evimiz de de musmutlu anılarımız olur inşallah :)Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun.Bebisle güle güle oturun.Maşaallah yüzü ne kadar belli
Ayy valla böyle günlerde insan iyi ki esimiz dostumuz var diyor. Allah hepsinden razı olsun erkekler bı yandan kadınlar bir yandan 2 günde taşındık yerleştik. Bı halılar gelecek yarın. Bahar temizliği derdi de aradan çıkmış oldu :))Güle güle oturun inşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün bebişinde yeni evinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?