Yaa maşallah minnoşa her hafta çok çok büyümüş geliyor insana. Bizimkinden 4 hafta büyük sizinki ve çok çok büyük geldi gözüme maşallah Allah sağlıkla kucağınıza aldırsınKızlar herkese selamlarev taşıma işleri malum bayadir giremiyordum. Şükür taşındık bitti bugün hemen soluğu kontrolde aldık bebeğim 940 gram olmuş Eki Görüntüle 2247968
Bencede kuran okunması iyi olur.Manevi bir hava oluşur evde.O ayrı canım onu kestiricez nasip olursa 7. günü birde saçının ağırlığınca para yada altında verilmesi gerektiğini biliyorum mesela
Ben ayrı yapalım dedimde kuran okunsun dediler
Geçen sene bende martta taşındım tam 1 yıl olucaktı evleneli genel temizlik zamanıydı gerek kalmamıştıAyy valla böyle günlerde insan iyi ki esimiz dostumuz var diyor. Allah hepsinden razı olsun erkekler bı yandan kadınlar bir yandan 2 günde taşındık yerleştik. Bı halılar gelecek yarın. Bahar temizliği derdi de aradan çıkmış oldu :))
Canimmmm coook teşekkür ederim. Evet artık çok çok hızlı buyuyecekler. İnsan hayret ediyor gerçekten. Resmen bebek oldular bin zamanlar pirinç kadarlardi:))Yaa maşallah minnoşa her hafta çok çok büyümüş geliyor insana. Bizimkinden 4 hafta büyük sizinki ve çok çok büyük geldi gözüme maşallah Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın
Canım bende okunsun isterim ama bizim Türk milletini biliyosun. Yok pilav lapa olmuş yok sarma tuzlu olmuş yok et pişmemiş diye konuşacaklar milleti doyurup konuşturcağıma bi yardımım başkasına dokunsun dedimBencede kuran okunması iyi olur.Manevi bir hava oluşur evde.
Ahahahah çok iyi taktik demi :)) valla doğumdan önce köklü temizlik lazımdı. Kimi bulucan kime yaptirican kara kara düşünüyordum . Özellikle camlar perdeler falan :))Geçen sene bende martta taşındım tam 1 yıl olucaktı evleneli genel temizlik zamanıydı gerek kalmamıştı
kayınvalideme diyorum ki ben evi taşicam nasıl gülüyo
Bu senede hamileyim yapmicam aşırı akıllıyımAhahahah çok iyi taktik demi :)) valla doğumdan önce köklü temizlik lazımdı. Kimi bulucan kime yaptirican kara kara düşünüyordum . Özellikle camlar perdeler falan :))
gözün aydın canımPerinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
bende kadın tutacağım herzamanki gibi.Bu senede hamileyim yapmicam aşırı akıllıyımannemlerin kardeşimin görümcemlerin ve arkadaşlarımın ellerinden öper
ben de bahar temizliği için kadın tutacağım annem de gelecek annemle once dolapları falan yaparız perdeleri yıkarız halıları yıkamaya göndeririz sonra kadın cagırırız Allah izn verirse.bende kadın tutacağım herzamanki gibi.
Aslında en güzeli ama benim kocalık izin vermiyor. Daha doğrusu çok üzülüyorum diyo.bende kadın tutacağım herzamanki gibi.
Meylencim maşallah deyim de kayınvalide görümce konusunda çok şanslısın herkes bu kadar düşünceli olmuyor bir de şimdiden bebeğe alışveriş yapmaları odasını falan yapacaklarını söylemişler ya o çok güzel birşey benim kayınvalide hevessiz ben artık onla paylaşmıcam yapacaklarımı he deyip geçiyor :)Bu senede hamileyim yapmicam aşırı akıllıyımannemlerin kardeşimin görümcemlerin ve arkadaşlarımın ellerinden öper
ben de bahar temizliği için kadın tutacağım annem de gelecek annemle once dolapları falan yaparız perdeleri yıkarız halıları yıkamaya göndeririz sonra kadın cagırırız Allah izn verirse.
ya yok akrabalar teklif ediyorsa yok deme tabi. görümceme eltime desem yaparlar ama temizlikte evin her bir deliğine giriyorsun sonuçta, kendi ailem burda olsa onlara derdim ama görümcemde olsa çok iyi niyetlide olsa olsa evime okadar detaylı girmelerini istemiyorum. Ne pis gelin demesinlerAslında en güzeli ama benim kocalık izin vermiyor. Daha doğrusu çok üzülüyorum diyo.
Tesekkür ederim canım sagolgözün aydın canım
Canım valla bişey sölim mi öyle olmazlarsa kendileri kaybeder çünkü 2015ten bu yana ben o eve girip çıkıyorum ister maddi ister manevi hiç birşeylerine yok demedim görümce kaynana olarak görmedim. Annem ablam kız kardeşim gibi bakıyorum. Hatta herkes yapamaz 22 yaşında küçük görümcem 4 gün hastanede yattı geçen sene tuvalete bile ben götürüp getiriyodum kayınvalidemi büyük görümcemi kan tuttuğu için.Meylencim maşallah deyim de kayınvalide görümce konusunda çok şanslısın herkes bu kadar düşünceli olmuyor bir de şimdiden bebeğe alışveriş yapmaları odasını falan yapacaklarını söylemişler ya o çok güzel birşey benim kayınvalide hevessiz ben artık onla paylaşmıcam yapacaklarımı he deyip geçiyor :)
İlki çok tatlıymış, ben yine keçeden kendim yapabilirim hediye magnet. İyi yapmışsın. Ben de araştırmadayım işte :):) Benim devlet hast. o yüzden çok da fazla şeye izin vermezler diye düşünüyorum.Ben dayanamadım, organizasyon şirketiyle anlaştım ama bence çiçek sepeti çok gzl fikir. Ayakta olan beşik daha göz alıcı bence. Bir de ben, hediye çikolatalı şekerlik yaptırıyorum org şirketine. Onun yanına da uyguna kendim bi hediyelik alim dedim. Sizlere de fikir olsun diye bulduklarımı paylaşim.
Eki Görüntüle 2247881 Eki Görüntüle 2247882 Eki Görüntüle 2247884
Cam sebil de limonatayı ben de düşündüm, soğuk soğuk içer insanlar :):) Hatta içine taze nane atarım diye de konuştuk az önce arkadaşlarlaa, hazır kadehler satılıyor onlardan da alırım.İsimli bebek çikolatası yaptırıcam bende hacı şeriften
cam sebilde şerbet yada limonata olur beze pasta çok güzel duruyo
dağıtmalık ne yaptırırım bilmiyorum henüz süs eşyası olarak
Ben de henüz bir sıkıntı yok, ilerisi nasıl olacak bakalım :)İlk bebeği sezeryanle olan annelerrrrr!Sizin de sezeryan kesiniz gerilmeye acımaya başladı mı?Şimdiden böyle ise son aylarda nasıl olacak diye düşünmeye başladım
Oh şükür, senin de için rahatladı :):) Kuzun ne yapıyordu yaramaz ç.ocukPerinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
Benim girebilirler hiç sorun yokya yok akrabalar teklif ediyorsa yok deme tabi. görümceme eltime desem yaparlar ama temizlikte evin her bir deliğine giriyorsun sonuçta, kendi ailem burda olsa onlara derdim ama görümcemde olsa çok iyi niyetlide olsa olsa evime okadar detaylı girmelerini istemiyorum. Ne pis gelin demesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?