2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bana diyemiyorlar zaten diyemezler de cevabını veririm. Eşime söylüyorlar
Olsun aynı şey bence. Onlar eşine soyluyor diye sen niye eşinle kavga edip evi terk edesin ki. Ben olsam arar utanmıyorsunuz huzurumu bozmaya ölseniz de koymam o ismi der kapatırdım telefonu

Haha o da iyiymiş Kerem i kötülüyor ki soguyasın vazgecesin
Çok uyanıktır kendisi :) eşim bi ara dedelerinin isimlerini söylemeye başladı anladım ki kv iş başında alttan alttan eşimi işlemeye çalışıyor ama kusura bakmasın kimse bu kadar emek çekiyoruz isim annenin hakkıdır

Ne güzel kayınvalide tebrik ederim valla helal olsun Bi kadın Bi kadını ezmemeli ezdirmemeli erkeği üstün görmemeli ki görmemiş kv den
Evet canım üç oğlu var büyük oğlu hariç diğer oğlu da aynı. Onun eşi de hamile kurabiye bile yapıyor canı çeker diye. Ben nöbet sonrası uyurdum hep kendime gelemezdim eşim işten gelir yemeği sofrayı hazırlayıp kaldırır beni sağolsun o konuda kvnin hakkını ödeyemem çok iyi yetiştirmiş

Günaydın iyi haftasonları herkese

İsim konuları geçmiş ben ilk mesajı bulamadım dıpdıp ın ama merakta ettim noolmuş :)

Bizim Deniz olacak ablasına bile bırakmadık bu kararı ki o karar verene kadar çocuk 20 yaşına gelir :) kızım korkunç kararsız bi çocuk
Annem şakayla dedi babanın ismini verin işte diye de babamın ismi Sabri ydi şimdi el kadar bebeye de sabri mi denir bu zamanda :)
Bide aynı şeyi kv dese eşim kayınpederin ismini koymaya kalksa ben istemezdim muhsin mi olaydı çocuğun adı
Mokunu çıkartmadan zamana ayak uydurmakta gerek diye düşünüyorum çok eski ve şu an kullanılmayan isimler büyüyünce çocuklara dert olur

İçinde olacak bide canım erkeğin

Benim eşim herşeyi yapar ama eltimin eşi yapamaz yapmaz mesela
İkisi de aynı ananın oğlu

İçinde olacak bide canım erkeğin

Benim eşim herşeyi yapar ama eltimin eşi yapamaz yapmaz mesela
İkisi de aynı ananın oğlu
Evet canım orası da doğru dediğin gibi aynı ana yetiştirmiş ama işte hepsi farklı karakter

Kızım istese ne olursa olsun koyardım galiba
Ayy kıyamam yaa ♥ Benim adımı da ablam koymuş. O kadar çok seviyormuş ki beni hiç kıskanmamış Bu kadar çok istiyorsa biraz daha mi düşünseniz, gönlü kırılmasın minnosun

Ay kıyar mıyız mecbur koycaz. Yanina da baska isim koyucaz. Gitti en kıl olduğum ismi uygun gördü kardeşi için ama napalim artik mecbur:)

Bu arada geçen yıl doğum yapan kuzenimin oğlunun ismini de benim kızım koydu . Onların da sevdiği bir isim diye hiç itiraz etmediler.(kuzenimi çok sever)

Bu konuda aile büyüklerinden daha çok sozu geçmeye başladı hanımefendinin :))

Emek cekmesek bile yine de anne baba koymalı ismi.Neden Allahın bize verdiği cana baskası isim koysun ki

Canım inşallah süreç güzel ilerleyecek saglıkla gelecek bebişler. Ben de diken üstündeyim. Bebek bas asagı plasenta asagıda sezeryan yerinde de hafif bir şeyler var dedi doktor. Önümüzdeki hafta gideceğim inşallah rahim agzı da kısalmamıstır.

İns böyle devam edersiniz canım elinden geldiğince yatıp dikkat edeceksin, maşallah kuzularına

Benim eşimde yapar temizliğe yardım eder yemekten pek anlamasada
Geçen ay o dıştan ben içten camları sildik mesela
Allahtan dinleyen Bi adam değil yoksa yanmıştım gerçekten zaten yeterince işte yoruluyoruz bide ev yemek derdi falan filan zor olurdu

Oh maşallah canım çok şükür resimleri olmasın iyi olsunda bıdıklar

Çok sevdiğinden koyan daha hiç durmadım canım tamamen duygusal sebeplerle koyanlar denk geldi banaBir cinnet her şeyi çözer bence bu yazdıgını direk kv ve kp e soyle ben olsam oyle yapardım.
Haha ben öyle birini tanıyorum çok yakınım olur kendisi çocuğun bezini bile kayınpederi alıyor. Musluktan akan su kesilmesin diye koydu. Ben bu durumda olsam yine koymam para gelecek diye olacak iş mi. Canım eşim baktı ciddiyim yumuşadı tamam dedi öbür türlü bu zamana kadar görmedikleri yüzümü göreceklerdi. Ben bile korktum kendimden

Tatlıya baglandıysa ne mutlu canımİnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz

İnşallah sağlıkla bitiririz canım. Sende hayırlı haberler al inşallah kontrolünde. Rahim ağzı kısalığını yaşayan ne çok insan var başa gelmeyince bilinmiyormuş
İns böyle devam edersiniz canım elinden geldiğince yatıp dikkat edeceksin, maşallah kuzularına
İnşallah canım Allah razı olsun
Annesi ne dese dinlememesi de başarı canım bazı erkekler annesinin etkisinden hiç çıkamıyor
Oh maşallah canım çok şükür resimleri olmasın iyi olsunda bıdıklar
Çok şükür canım inşallah son haftaları da görecek kuzularım inanıyorum ben

Görecekler tabi Allahın izniyle en az hedefimiz 37

Maşallah kuzulara böyle sağlıkla devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…