Olsun aynı şey bence. Onlar eşine soyluyor diye sen niye eşinle kavga edip evi terk edesin ki. Ben olsam arar utanmıyorsunuz huzurumu bozmaya ölseniz de koymam o ismi der kapatırdım telefonuBana diyemiyorlar zaten diyemezler de cevabını veririm. Eşime söylüyorlar
Çok uyanıktır kendisi :) eşim bi ara dedelerinin isimlerini söylemeye başladı anladım ki kv iş başında alttan alttan eşimi işlemeye çalışıyor ama kusura bakmasın kimse bu kadar emek çekiyoruz isim annenin hakkıdırHaha o da iyiymiş Kerem i kötülüyor ki soguyasın vazgecesin
Evet canım üç oğlu var büyük oğlu hariç diğer oğlu da aynı. Onun eşi de hamile kurabiye bile yapıyor canı çeker diye. Ben nöbet sonrası uyurdum hep kendime gelemezdim eşim işten gelir yemeği sofrayı hazırlayıp kaldırır beni sağolsun o konuda kvnin hakkını ödeyemem çok iyi yetiştirmişNe güzel kayınvalide tebrik ederim valla helal olsun Bi kadın Bi kadını ezmemeli ezdirmemeli erkeği üstün görmemeli ki görmemiş kv den
İçinde olacak bide canım erkeğinEvet canım üç oğlu var büyük oğlu hariç diğer oğlu da aynı. Onun eşi de hamile kurabiye bile yapıyor canı çeker diye. Ben nöbet sonrası uyurdum hep kendime gelemezdim eşim işten gelir yemeği sofrayı hazırlayıp kaldırır beni sağolsun o konuda kvnin hakkını ödeyemem çok iyi yetiştirmiş
Evet canım orası da doğru dediğin gibi aynı ana yetiştirmiş ama işte hepsi farklı karakterİçinde olacak bide canım erkeğin
Benim eşim herşeyi yapar ama eltimin eşi yapamaz yapmaz mesela
İkisi de aynı ananın oğlu
Kızım istese ne olursa olsun koyardım galiba
Ayy kıyamam yaa ♥ Benim adımı da ablam koymuş. O kadar çok seviyormuş ki beni hiç kıskanmamışBu kadar çok istiyorsa biraz daha mi düşünseniz, gönlü kırılmasın minnosun
Emek cekmesek bile yine de anne baba koymalı ismi.Neden Allahın bize verdiği cana baskası isim koysun kiÇok uyanıktır kendisi :) eşim bi ara dedelerinin isimlerini söylemeye başladı anladım ki kv iş başında alttan alttan eşimi işlemeye çalışıyor ama kusura bakmasın kimse bu kadar emek çekiyoruz isim annenin hakkıdır
Canım inşallah süreç güzel ilerleyecek saglıkla gelecek bebişler. Ben de diken üstündeyim. Bebek bas asagı plasenta asagıda sezeryan yerinde de hafif bir şeyler var dedi doktor. Önümüzdeki hafta gideceğim inşallah rahim agzı da kısalmamıstır.Kızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların
İns böyle devam edersiniz canım elinden geldiğince yatıp dikkat edeceksin, maşallah kuzularınaKızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların
Benim eşimde yapar temizliğe yardım eder yemekten pek anlamasadaEvet canım üç oğlu var büyük oğlu hariç diğer oğlu da aynı. Onun eşi de hamile kurabiye bile yapıyor canı çeker diye. Ben nöbet sonrası uyurdum hep kendime gelemezdim eşim işten gelir yemeği sofrayı hazırlayıp kaldırır beni sağolsun o konuda kvnin hakkını ödeyemem çok iyi yetiştirmiş
Oh maşallah canım çok şükür resimleri olmasın iyi olsunda bıdıklarKızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların ☺
Haha ben öyle birini tanıyorum çok yakınım olur kendisiÇok sevdiğinden koyan daha hiç durmadım canım tamamen duygusal sebeplerle koyanlar denk geldi banaBir cinnet her şeyi çözer bence bu yazdıgını direk kv ve kp e soyle ben olsam oyle yapardım.
Tatlıya baglandıysa ne mutlu canımHaha ben öyle birini tanıyorum çok yakınım olur kendisiçocuğun bezini bile kayınpederi alıyor. Musluktan akan su kesilmesin diye koydu. Ben bu durumda olsam yine koymam para gelecek diye olacak iş mi. Canım eşim baktı ciddiyim yumuşadı tamam dedi öbür türlü bu zamana kadar görmedikleri yüzümü göreceklerdi. Ben bile korktum kendimden
İnşallah sağlıkla bitiririz canım. Sende hayırlı haberler al inşallah kontrolünde. Rahim ağzı kısalığını yaşayan ne çok insan var başa gelmeyince bilinmiyormuşCanım inşallah süreç güzel ilerleyecek saglıkla gelecek bebişler. Ben de diken üstündeyim. Bebek bas asagı plasenta asagıda sezeryan yerinde de hafif bir şeyler var dedi doktor. Önümüzdeki hafta gideceğim inşallah rahim agzı da kısalmamıstır.
İnşallah canım Allah razı olsunİns böyle devam edersiniz canım elinden geldiğince yatıp dikkat edeceksin, maşallah kuzularına
Annesi ne dese dinlememesi de başarı canımBenim eşimde yapar temizliğe yardım eder yemekten pek anlamasada
Geçen ay o dıştan ben içten camları sildik mesela
Allahtan dinleyen Bi adam değil yoksa yanmıştım gerçekten zaten yeterince işte yoruluyoruz bide ev yemek derdi falan filan zor olurdu
Çok şükür canım inşallah son haftaları da görecek kuzularım inanıyorum benOh maşallah canım çok şükür resimleri olmasın iyi olsunda bıdıklar
Görecekler tabi Allahın izniyle en az hedefimiz 37İnşallah sağlıkla bitiririz canım. Sende hayırlı haberler al inşallah kontrolünde. Rahim ağzı kısalığını yaşayan ne çok insan var başa gelmeyince bilinmiyormuş
İnşallah canım Allah razı olsun
Annesi ne dese dinlememesi de başarı canımbazı erkekler annesinin etkisinden hiç çıkamıyor
Çok şükür canım inşallah son haftaları da görecek kuzularım inanıyorum ben
Niye bu kadar karışma hakları oluyor ki peh:)Bana diyemiyorlar zaten diyemezler de cevabını veririm. Eşime söylüyorlar
Maşallah kuzulara böyle sağlıkla devam etsin inşallahKızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?