- 11 Aralık 2018
- 66
- 104
- 8
Aa neden haftanda iyi aslındaNe güzel isim aramaya baslamissiniz. Ben daha cinsiyetini ögrenemedim. Baska bilmeyen varmi?
Aynen ama en son 3 aylikken yapti ultrasonu doktor. Fazlasi zararmis. Pazartesi randevum var. Insallah ozaman ögrenebilirim. Aman saglikli olsunda. 1. Kizimda 7. Aya kadar oglan dedi. Sonra kiz dedi.Aa neden haftanda iyi aslında
Aslında birisi net değil canım biri erkek, net olmayani da bir doktor erkeğe benzetti erkek değişmez diye ikisini de erkek kabul ettikNe güzel isim aramaya baslamissiniz. Ben daha cinsiyetini ögrenemedim. Baska bilmeyen varmi?
Hayirlisi olsun canim. Saglikli gelsinler yeterki.Aslında birisi net değil canım biri erkek, net olmayani da bir doktor erkeğe benzetti erkek değişmez diye ikisini de erkek kabul ettik
Ya evet var Maalesef böyle insanlar. İsim hakki kesinlikle anne ve babanın. Ben ismi seçtim,eşim onayladı ve herkese duyurduk herkeste güzel karşıladı kendi babam hariç. Onuda çok takmadım açıkcası :)Bu isim olayına acayip gıcıgım.İsim hakkı anne babanındır.Yok kayınvalide ruyasında görmüş yok yok kayınpeder küser Faso fiso. Ben cocugunun adını bile koyamayacaksam o kadar bile agırlıgım yoksa zaten beni hiç saymamıslar demektir
Senin ikiz miydi?Eki Görüntüle 2249386
26. Hafta merhaba sanirim göbek rekoru bende :)
Ay allahım ne sinir bozucu insanlar var. Abimin eşi babamın isnini koymak istedi yegenime babam olmaz dedi daha modern güzel bir isim koyun dediÇok haklısın canım
Kayinvaldemlerde bekliyodu
oğlumun adini kayinperiminkini koyyum diye
7 senedir her fırsatta bunu söylüyolardı
Bizde inat yaptık 4ay söylemedik onlara hamile olduğumu bile
sonra kendi istedigimiz isimle bebek battaniyesi yaptirdik onu gösterdik hamileyim diye
2hafta surat astılar bize
Banane valla millet üzulmesin diye ben mi üzülüyüm
7seneden sonra 5.tedavimle hamile kalmişım
kimse umrumda değil artık
Bende de ağrı oluyor ama sürekli değilİnşallah canım
Canım karnımda olmuyor. Yalnız vajinada ağrı sızı tarzı bir şey oluyor iki haftadır. Zaten bundan sonra öğrendim rahim ağzı yetmezliğini
Aminn inşallah canım
Allah razı olsun canım hepimizinki hep sağlıkla devam eder inşallah
Aminn inşallah canım
Gerçekten miAy allahım ne sinir bozucu insanlar var. Abimin eşi babamın isnini koymak istedi yegenime babam olmaz dedi daha modern güzel bir isim koyun dedi
Teşekkür ederim canımBence alakalı kızlarda daha yayvan oluyor, mesela şu an benim belim de kalınkaştı göbeğinde yayvan, erkeklerde resmen top koymuş gibi. Eskiler bu işi biliyor
Maşallah diyorum daha da birşey demiyorum
Sayecim çok sevindim, allah emeklerinin karşılığını versin, inşallah sağlıkla zamanında doğsun lar ki doktorun da öyle demiş. Kuzular nasıl da büyümüş40 bin kez maşallah size
Çok tatlısınız bu arada mutfağına bayıldım.
Senin kızların isimleri çok şeker ama ya :) benim oğlanın adi Leo olacak. Babam karşı çıktı baya normalde asla ama asla karışmaz ama isim konusu taktı yok illa ya dini yada Kürtçe bir isim olacak diye tuturdu. Baba biz yurtdışında yasyicaz hayat boyu niye çocuğumu zor duruma sokayım dedim konuyu kapattimBenim kayınpederle, kayınvalide aslında tatlı insanlar. Eşim de normalden biraz fazla bağlı ailesine, onların da tek dertleri her haftasonu muhakkak bir günü onlarda geçirelim(eskiden gece kalın diye de baskı yaparlardı), tatillere beraber çıkalım, hiç ayrılmayalım:)) tabii ben bunlara sınır koyup dengede tutuyorum, eşimi de çok geliştirdim yıllar içinde bu konuda. isim konusunda da eminim eşime kendi isimlerini istediklerini söylemişlerdir daha çocuk yokken bile. Eşim de kızlardan birinin ismi 2. İsim olarak anneminki olacak diye o kadar ısrarcı ki, boşanmaya kadar gider bu hayır diye diretsem. Mecbur kimlikte ikinci isim olarak yazıcak. Ben de inadına diğerine kendi anneminkini koyucam aslında 2 isim olayını sevmesem de. Ama ikisi de sembolik olacak. Gerçek isimleri mila ve melisa
Babamı sever sayar çok. Babam ve annem asla karışmazlar hayatlarına o yüzden. Ben olsaydim adıma Taha ismi koymak istemezdimGerçekten miyenge babanı çok mu seviyor yoksa uyanıklık mı bir gelin nasıl böyle bişey ister şoktayım
Niye ya Taha güzel bence ben 4 harf isim delisiyim belki ondanBabamı sever sayar çok. Babam ve annem asla karışmazlar hayatlarına o yüzden. Ben olsaydim adıma Taha ismi koymak istemezdim
Ay bilmem çok eski bir isim. Hem 1 aileye 1 Taha yeterNiye ya Taha güzel bence ben 4 harf isim delisiyim belki ondan
Valla helal olsun
görümcem oğlu olursa benim eşimin adını KoyucakmışAy bilmem çok eski bir isim. Hem 1 aileye 1 Taha yeter. Sonuç olarak adını Baran koydular yeğenimin biz Kürt,gelin Türk olunca Baran en iyisi dediler. Baran Kürtçe de yağmur demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?