2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aa neden haftanda iyi aslında
Aynen ama en son 3 aylikken yapti ultrasonu doktor. Fazlasi zararmis. Pazartesi randevum var. Insallah ozaman ögrenebilirim. Aman saglikli olsunda. 1. Kizimda 7. Aya kadar oglan dedi. Sonra kiz dedi.
2. Kizimda ögrenmek istemedim. Süpriz olsun dedim. Oda duyguda cok güzeldi. Ama simdi ögrenmek istiyorum. Bakalim ya nasip

Merhaba kızlar okudum baya , şekeri çıkanlar olmuş inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler gebeliginiz canlar. Kv kp sohbetleri almış başını gitmiş :) Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın bi türlü zor insanla uğraşmak kötü. Herkese mutlu haftasonları

Ya evet var Maalesef böyle insanlar. İsim hakki kesinlikle anne ve babanın. Ben ismi seçtim,eşim onayladı ve herkese duyurduk herkeste güzel karşıladı kendi babam hariç. Onuda çok takmadım açıkcası :)

Ay allahım ne sinir bozucu insanlar var. Abimin eşi babamın isnini koymak istedi yegenime babam olmaz dedi daha modern güzel bir isim koyun dedi

Bende de ağrı oluyor ama sürekli değil
Vajinal usg ile mi ölçtü serviksi
Abdominal usg ile baktı en son 41 mm idi 2 hafta önce
Dikkat et hep uzan kuzum

Teşekkür ederim canım

Senin kızların isimleri çok şeker ama ya :) benim oğlanın adi Leo olacak. Babam karşı çıktı baya normalde asla ama asla karışmaz ama isim konusu taktı yok illa ya dini yada Kürtçe bir isim olacak diye tuturdu. Baba biz yurtdışında yasyicaz hayat boyu niye çocuğumu zor duruma sokayım dedim konuyu kapattim

Niye ya Taha güzel bence ben 4 harf isim delisiyim belki ondan
Valla helal olsun
Ay bilmem çok eski bir isim. Hem 1 aileye 1 Taha yeter . Sonuç olarak adını Baran koydular yeğenimin biz Kürt,gelin Türk olunca Baran en iyisi dediler. Baran Kürtçe de yağmur demek :)

Ay bilmem çok eski bir isim. Hem 1 aileye 1 Taha yeter . Sonuç olarak adını Baran koydular yeğenimin biz Kürt,gelin Türk olunca Baran en iyisi dediler. Baran Kürtçe de yağmur demek :)
görümcem oğlu olursa benim eşimin adını Koyucakmış
İnşallah eşinin kardeşinin adı Murtaza falan olur oda koymak ister diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…