- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Sagol canimMaşallah tam bir hamile
Kesinlikle canım bi oğlum olsaydı kadının ona hizmet etmek için gelmediğini anlatıcaktım her işi öğreticektim andım vardıBenim kayinvalidemde eşine her isi yaptırmış. Ama iş oğluna gelince aman yorulmasın diye çok korur. Ama en son ki ben sabirliyimdir bir kavga ettim. O gün bugündür ağzını açamıyor. O zaman bende çalışmayım var mı bu işin kadını erkeği demistim. Şimdi bastıra bastıra söylüyorum oğullarımi ins her işlerini kendileri yapabilecek şekilde yetiştireceğim.
Çok haklısın canımBu isim olayına acayip gıcıgım.İsim hakkı anne babanındır.Yok kayınvalide ruyasında görmüş yok yok kayınpeder küser Faso fiso. Ben cocugunun adını bile koyamayacaksam o kadar bile agırlıgım yoksa zaten beni hiç saymamıslar demektir
Arda ismini sevmesem de kızıöı dinlerdim sanırım canım
Ne güzel bi çocuk şimdiden sahiplenmiş benimsemiş Maşllah ona
Çok iyisin canım baya güzel sağlıklı besleniyosun
:) iyi ki söylememişsinÇok haklısın canım
Kayinvaldemlerde bekliyodu
oğlumun adini kayinperiminkini koyyum diye
7 senedir her fırsatta bunu söylüyolardı
Bizde inat yaptık 4ay söylemedik onlara hamile olduğumu bile
sonra kendi istedigimiz isimle bebek battaniyesi yaptirdik onu gösterdik hamileyim diye
2hafta surat astılar bize
Banane valla millet üzulmesin diye ben mi üzülüyüm
7seneden sonra 5.tedavimle hamile kalmişım
kimse umrumda değil artık
Sayecim güzel haberlerle gel inşallah. Bakalım oğluşların ne yapıyor.Günaydın bugün kontrol günü
Bu gobekse benimki gerçekten top
Ben güzel kamufle ediyorumBenim ilki de böyleydi sanki karnıma top koymuşlar habire sisiriyorlar en son pilates topu oluyor
Aynen canım şu halimle beni üzdüler ya Allah a havale ediyorum. Evlenirken adet bilmezler işlerine gelmediği için ama isim konusuna gelince söz sahibi olurlar. Oğlum neredeyse 4 yaşında hala adıyla seslenmezler ogluş yiğidim bilmem ne. Ben en çok eşime kızıyorum susturamıyor.Bu isim olayına acayip gıcıgım.İsim hakkı anne babanındır.Yok kayınvalide ruyasında görmüş yok yok kayınpeder küser Faso fiso. Ben cocugunun adını bile koyamayacaksam o kadar bile agırlıgım yoksa zaten beni hiç saymamıslar demektir
Kızım istese ne olursa olsun koyardım galibaBu isim konusunda ben de dertliyim ama ailelerden değil. Onları susturuyoruz bir şekilde
Benim sorunum kızım . 6 yaşında ve taa kardeşi karnimda bile yokken "kardesim olursa ismi şu olacak" diye karar vermişti.
Bu konuda o kadar ısrarcı ki bulduğu her yere Arda yaziyo. Öğretmeni bir soru sormuş yazılida. Ailenizde kaç kişi var falan diye. O da "4 kişi ama biri daha gelmedi onun adi Arda" yazmis . Her fırsat bulduğunda Arda yaziyo her yere. Hatta kardeşine nüfus cüzdanı yapmış güya, oraya bile Arda yazmış
Biz bir şey deyince küsüp odasına giriyo. Bize trip atiyo
Ben ise Arda ismini hiç sevmiyorum, çok tiki
Maşallah sizeeEki Görüntüle 2249386
26. Hafta merhaba sanirim göbek rekoru bende :)
Ayy kıyamam yaaBu isim konusunda ben de dertliyim ama ailelerden değil. Onları susturuyoruz bir şekilde
Benim sorunum kızım . 6 yaşında ve taa kardeşi karnimda bile yokken "kardesim olursa ismi şu olacak" diye karar vermişti.
Bu konuda o kadar ısrarcı ki bulduğu her yere Arda yaziyo. Öğretmeni bir soru sormuş yazılida. Ailenizde kaç kişi var falan diye. O da "4 kişi ama biri daha gelmedi onun adi Arda" yazmis . Her fırsat bulduğunda Arda yaziyo her yere. Hatta kardeşine nüfus cüzdanı yapmış güya, oraya bile Arda yazmış
Eşimin babası görümceme demiş ki abin galiba benim adımı koymayacakAynen canım şu halimle beni üzdüler ya Allah a havale ediyorum. Evlenirken adet bilmezler işlerine gelmediği için ama isim konusuna gelince söz sahibi olurlar. Oğlum neredeyse 4 yaşında hala adıyla seslenmezler ogluş yiğidim bilmem ne. Ben en çok eşime kızıyorum susturamıyor.
Ben kızıma annemin adını koyarak, tüm isim mağdurlarının intikamını alacağımÇok haklısın canım
sonra kendi istedigimiz isimle bebek battaniyesi yaptirdik onu gösterdik hamileyim diye
Canım ilkinde de yaşadığım için sabrım kalmadi. Koyacağımız ismi cinsiyeti belli olmadan eşime teklif ettim o kadar beğendi ki başka bi isim söylediğimde kestirip attı tamam bulduk o isim olsun diye yani artık kesindi. Rüya işi çıktı çok gerildim. Tamam görebilir eşim bana teklif edebilir hayır derim kapanır konu ya da beğenir koyarım ama baskıdan nefret ediyorum. Kayınvalide aylardır beni aramaz sormaz bulantidan öldüm halin ne demedi ama ben hep aradım. Şimdi ismi hak görüyorlar kendilerine. 2 isim koymam canım unutacak onlar o işiAy canım fevri davranma sen yinede evet çok haklısın insan sinirlenir ama sen yinede sakinliğini koruyup tekrar konuşmaya çalış
Eşine de Allah doğru yolu göstersin o kadar şeyi sen yaşıyorsun acısı sancısı kısıtlanması ailesine düşmüyo bu gerekirse iki isim konulsun senin seçtiğin isim ön isim olarak yazılsın çocuğun için sabır biraz daha hassas bi dönem zaten inşallah doğru olanı görür gerek kalmaz
Ay şuan çok şaşkınım
Asıl mesele her konuda net olmakta canım bence. Mesela bazen bdv de de okuyorum. Kv kp gorumce sorunlarını. Baktığın zaman bu sorunlar olurken kımse kımseye durustce yuzune karsı hislerini bildirmemiş.Ya eşleri atmıslar ortaya. Ya da kv nin yuzune annecim annecim arkadan kaynana kötü demişler. Bir de evlenene kadar kv kp in her dediğini yapıp nikahı basınca dönenler var ki onlara müstehak.Eger bastan acık olunsa mesafe koyulsa isim de dahil hiçbir sorun olmayacak. Çünkü bilecekler ki bizim gelinin de oğlanın da bir duruşu var.Kilit nokta bu bence. Ben bastan beri kv cok samimi olmak istemesine ragmen resmi oldum. Kp de aynı sekilde ki zaten ayrı ikisi. Simdi kalkıp hiçbiri benim adımı niye koymadın diyemiyor koy bile diyemiyor. Cunku yuz vermedim ki tepeme cıksınlarÇok haklısın canım
Ilk oğlumun adı ArdaBu isim konusunda ben de dertliyim ama ailelerden değil. Onları susturuyoruz bir şekilde
Evet canım birde ikiz seninki iyi kamufle olmuşlar hakikaten kiz veya erkek bebek olmasıyla alakalı mi acaba benim etrafında gördüğüm hep erkek bebeklerde karin daha büyük oluyor sankiSayecim güzel haberlerle gel inşallah. Bakalım oğluşların ne yapıyor.
Ben güzel kamufle ediyorumilkinde benim de kocamandı canım, bunda biraz yavaş ilerliyor ben de anlamadım, bi anda patlayacak diye düşünüyorum
Bu arada çok güzel görünüyorsunuz maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?