2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kesinlikle canım bi oğlum olsaydı kadının ona hizmet etmek için gelmediğini anlatıcaktım her işi öğreticektim andım vardı
Benim de 2 tane erkek kardeşim var biz her işi yaptırırdık annem sofra da toplatırdı işte buyururdu hala daha öyle çok şükür hiç öyle düşüncede değiller
Kayınvalidem Bi çok konuda düşünceli olsada kadının işi mantığı çok baskın bende bu muhabbeti sevmiyorum

Çok haklısın canım

Kayinvaldemlerde bekliyodu
oğlumun adini kayinperiminkini koyyum diye
7 senedir her fırsatta bunu söylüyolardı

Bizde inat yaptık 4ay söylemedik onlara hamile olduğumu bile

sonra kendi istedigimiz isimle bebek battaniyesi yaptirdik onu gösterdik hamileyim diye

2hafta surat astılar bize

Banane valla millet üzulmesin diye ben mi üzülüyüm

7seneden sonra 5.tedavimle hamile kalmişım
kimse umrumda değil artık

Arda ismini sevmesem de kızıöı dinlerdim sanırım canım
Ne güzel bi çocuk şimdiden sahiplenmiş benimsemiş Maşllah ona

Ben de öyle düşünüyorum. Ama Arda yerine başka isim bulsaydı bari :d

Ben de Tarık ismini koymak istiyorum. Tarık Arda olacak muhtemelen

:) iyi ki söylememişsin

Günaydın bugün kontrol günü
Sayecim güzel haberlerle gel inşallah. Bakalım oğluşların ne yapıyor.
Bu gobekse benimki gerçekten top
Benim ilki de böyleydi sanki karnıma top koymuşlar habire sisiriyorlar en son pilates topu oluyor
Ben güzel kamufle ediyorum ilkinde benim de kocamandı canım, bunda biraz yavaş ilerliyor ben de anlamadım, bi anda patlayacak diye düşünüyorum
Bu arada çok güzel görünüyorsunuz maşallah size

Aynen canım şu halimle beni üzdüler ya Allah a havale ediyorum. Evlenirken adet bilmezler işlerine gelmediği için ama isim konusuna gelince söz sahibi olurlar. Oğlum neredeyse 4 yaşında hala adıyla seslenmezler ogluş yiğidim bilmem ne. Ben en çok eşime kızıyorum susturamıyor.

Kızım istese ne olursa olsun koyardım galiba

Ayy kıyamam yaa Benim adımı da ablam koymuş. O kadar çok seviyormuş ki beni hiç kıskanmamış Bu kadar çok istiyorsa biraz daha mi düşünseniz, gönlü kırılmasın minnosun

Eşimin babası görümceme demiş ki abin galiba benim adımı koymayacak
Görümce eşime soyledi eşim de 3 oglu var hangisine babasının adını koymuş dedi biz evlenmeden de kayınvalıdemın yanında işte cocugumuz olsa adı ne olur falan dıye konusuyorduk. Ben bir isim soyledım kayınvalide oo hiç de sormak yok gelin dedi. Ben de biz de sorulmaz babası annesi koyar dedım. Tabi tabi isim bir boncuk sonucta dedi daha da karısmadı. Bizim kızla aynı zamanlar eşimin dayısının da kızı oldu sözde kayınvalidemin adını koymuslar dogru mu bilemiyorum iki isim var onu soyledı bir iki kere laf carpar gibi. Aman bana ne ki. Bizim ailede hiç böyle seyler yok ne anne ne baba tarafında. Hatta aynı isim bile cok yoktur.Bunun egosu da yoktur. Mesela annem kızımda da oglumda da konusu geçince koyun ne olacak kv kp sonucta dedi.Ama dediğin gibi bu kv kp düğünde nişanda kınada asıl adetleri bilmezler ama uyduruk uyduruk adet cıkarmayı bilirler.

Ben kızıma annemin adını koyarak, tüm isim mağdurlarının intikamını alacağım

Canım ilkinde de yaşadığım için sabrım kalmadi. Koyacağımız ismi cinsiyeti belli olmadan eşime teklif ettim o kadar beğendi ki başka bi isim söylediğimde kestirip attı tamam bulduk o isim olsun diye yani artık kesindi. Rüya işi çıktı çok gerildim. Tamam görebilir eşim bana teklif edebilir hayır derim kapanır konu ya da beğenir koyarım ama baskıdan nefret ediyorum. Kayınvalide aylardır beni aramaz sormaz bulantidan öldüm halin ne demedi ama ben hep aradım. Şimdi ismi hak görüyorlar kendilerine. 2 isim koymam canım unutacak onlar o işi

Asıl mesele her konuda net olmakta canım bence. Mesela bazen bdv de de okuyorum. Kv kp gorumce sorunlarını. Baktığın zaman bu sorunlar olurken kımse kımseye durustce yuzune karsı hislerini bildirmemiş.Ya eşleri atmıslar ortaya. Ya da kv nin yuzune annecim annecim arkadan kaynana kötü demişler. Bir de evlenene kadar kv kp in her dediğini yapıp nikahı basınca dönenler var ki onlara müstehak.Eger bastan acık olunsa mesafe koyulsa isim de dahil hiçbir sorun olmayacak. Çünkü bilecekler ki bizim gelinin de oğlanın da bir duruşu var.Kilit nokta bu bence. Ben bastan beri kv cok samimi olmak istemesine ragmen resmi oldum. Kp de aynı sekilde ki zaten ayrı ikisi. Simdi kalkıp hiçbiri benim adımı niye koymadın diyemiyor koy bile diyemiyor. Cunku yuz vermedim ki tepeme cıksınlar

Ilk oğlumun adı Arda

Evet canım birde ikiz seninki iyi kamufle olmuşlar hakikaten kiz veya erkek bebek olmasıyla alakalı mi acaba benim etrafında gördüğüm hep erkek bebeklerde karin daha büyük oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…